Kabeh TOPICS

+

[Kelalen iPad layar Lock Sandi] Carane Waras Data ing

Kelalen sandhi kunci layar iPad!

iPad ora bisa dikunci sawise Ngunci, tetep ing layar ireng !! Iku ana apa cara sing aku bisa ndandani iki kelalen sandi ing iPad lan mbukak kunci? Aku arep kanggo nyimpen lan ora arep ilang data wae ing. Mangga bantuan! Bantuan bakal akeh banget ngormati!

Cara mung kanggo mbukak kunci iPad karo sandhi kunci, liyane saka ngetik sandhi, kanggo mulihake iPad kanggo setelan pabrik asli. Nanging, kabeh data ing iPad bakal dibusak yen sampeyan nindakake pabrik setelan mulihake. Mulane, ngene luwih gawe serep data iPad page nalika rencana kanggo nindakaken.

Carane bisa waras utawa gawe serep data iPad? Kok ora nyoba Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Mac) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (kanggo Windows kedhaftar) ? Loro-lorone mau ngidini sampeyan selektif waras data iPad lan nyimpen ing komputer. Menapa malih, padha bisa mbantu nggoleki data ilang sadurunge. Minangka piranti lunak Recovery data iOS ing donya kang kawitan, Loro-lorone versi Wondershare Dr.Fone kanggo iOS rampung aman lan dipercaya.

Waras / data serep ing iPad dikunci Panjenengan

Download versi nyoba FREE program ing ngisor iki kanggo duwe cobi.

Download win version Download mac version

Wigati: Versi windows ndhukung Windows paling anyar 10, lan Mac siji ndhukung Mavericks.

Langkah 1. Mbukak program ing komputer

Kene, ayo kang njupuk versi Windows minangka conto. Sawise sampeyan disambungake iPad komputer, sampeyan bakal weruh jendhela ing ngisor iki.

connect-phone-with-dr-fone

Langkah 2. Cepet iPad dikunci kanggo data ing

  1. Tahan piranti sampeyan, banjur tunyuk "Mulai" tombol.
  2. Terus Power lan tombol Ngarep ing wektu sing padha nalika sampeyan klik "Mulai" tombol kanggo persis 10 detik.
  3. Angkat tombol daya sawise 10 detik wis Sampeyan liwati, nanging tetep nyekeli tombol Ngarep kanggo anther 15 detik.

Nalika sampeyan lagi marang sing wis kasil mlebu sistem, sampeyan bisa ngeculake tombol Ngarep lan miwiti mindhai iPad 1.

Kanggo pangguna iPad kaya iPad mini, iPad karo retina Tampilan, lan sapiturute, langsung klik "Mulai Scan" tombol kanggo mindhai iPad kanggo kabeh data ing.

scan-iphone-with-dr-fone

Langkah 3. Preview & nyimpen data iPad ing komputer

Sawise pindai, sampeyan bisa pratinjau kabèh data ing iPad. Nandhani sing arep lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

preview-and-recover-data

Punika tutorial video.

Carane kanggo ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake sandi forgeten ing iPad (mbukak kunci sandi iPad)

Sawise waras data ing iPad dikunci, iku wektu kanggo mbukak kunci iPad saiki. Instruksi resmi Apple kanggo mulihake iPad yaiku:

  1. Sambungake iPad menyang komputer.
  2. Pilih iPad ing sidebar iTunes, lan klik "Ringkasan" tab.
  3. Klik "Mriksa Update." ITunes ngandhani yen ana versi anyar saka piranti lunak iPad dhuwur.
  4. Klik "mulihake". Tindakake pandhuan ing layar kanggo ngrampungake proses mulihake. Sak suwene proses, iku bakal menehi saran sampeyan gawe serep iPad. Nalika software iPad wis dibalekno asline, sampeyan bisa milih kanggo nyiyapake iPad minangka iPad anyar, utawa mbalèkaké video, music, data app, lan isi liyane saka serep.

Wigati: Malah sing nggawa iPad menyang pusat layanan Apple, Staff Apple uga perlu kanggo mulihake iPad kanggo mbukak kunci. Sing ngomong, sampeyan kudu mbusak kabeh ing.

Download win version Download mac version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

Top