Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > 2 Langkah-langkah kanggo Extract iPhone Serep ing Windows 8

2 Langkah-langkah kanggo Extract iPhone Serep ing Windows 8

Minangka pengguna iPhone, sampeyan kudu ngerti sing saben wektu sampeyan nyelarasake piranti karo iTunes ing komputer, iTunes kanthi otomatis bakal generate file serep iku. Nalika sampeyan sengaja dibusak data ing iPhone, sampeyan bisa mulihake data serep kanggo piranti karo siji klik. Iku bab gedhe sing Apple wis rampung kanggo kita.

Inggih, ana uga bab sing kudu ngerti. Nalika mulihake data serep, kabeh exiting data ing iPhone bakal dibusak lan bisa babar blas diganti dening data serep. Apa liyane, file serep ora diijini kanggo maca utawa akses kajaba sing wis dibalèkaké menyang iPhone. Iki mungkin kudu apik dening Apple.

Apa yen aku pancene kudu nyimpen data ing iPhone lan uga kudu data serep, lan aku nggunakake Windows 8 ing komputer?

Ana cara tenan. Maca lan njaluk iku.

Carane kanggo extract iPhone serep ing Windows 10/8 karo 2 langkah 

Pisanan, sampeyan perlu kanggo njaluk serep extractor iPhone sing dianggo nemen ing Windows 10 lan Windows 8: Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery kanggo Windows) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery for Mac) (mentas didhukung iOS 9). Serep iki extractor iPhone ngijini sampeyan kanggo extract kabeh isi ing serep lan sampeyan bisa maca utawa nggunakake nduweni. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo extract file serep iTunes saka iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone6, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS lan liyane, anggere sampeyan duwe iTunes serep kanggo iPhone panjenengan Windows 10 lan Windows 8 komputer. Miturut cara, iku uga uga dianggo ing Windows 7, Vista lan XP.

Download Windows 8 iPhone serep extractor ing ngisor iki. Pilih versi nengen kanggo piranti sampeyan. Yen sampeyan nggunakake iPhone 4 utawa iPhone 3GS, sampeyan uga bisa nggunakake program kanggo langsung cepet piranti lan waras data saka iku.

Download Win Version Download Mac Version

Langkah 1. Scan kanggo extract file serep ing Windows 8

Sawise ngundhuh lan nginstall Wondershare Dr.Fone ing Windows 8 comptuer Panjenengan, mbukak lan ngalih menyang "Waras saka iTunes Serep Gambar" pilihan ing ndhuwur. Sampeyan bakal njaluk jendhela minangka Kaca. Kene kabeh file serep iTunes kanggo piranti iOS bakal kadhaptar kanthi otomatis. Pilih siji kanggo iPhone lan klik "Mulai Scan" kanggo extract file serep.

extract iphone backup in windows 8 

Langkah 2. Preview lan waras iPhone serep data ing Windows 8

Sawise menyuling, kabeh data nang serep bakal katampil ing kategori diatur kaya Roll kamera, Foto Stream, Kontak, Pesen, etc. Sampeyan bisa klik samubarang mau kanggo pratinjau isi rinci. Banjur wenehi tandha sing arep kanggo nyimpen ing komputer lan klik "Waras". Sing kabeh. ITunes file serep wis dijupuk kasil.

iphone backup extractor in windows 8

Supaya rusak data saka iPhone, padha elinga serep ing komputer uga. Tambahan, Wondershare Dr.Fone kanggo iOS uga ngijini sampeyan kanggo langsung cepet lan waras data saka iPhone 4 utawa iPhone 3GS.

Download Win Version Download Mac Version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top