Kabeh TOPICS

+

Mati iPhone Data Recovery: Waras Data saka Mati iPhone

Mbalek data saking pantaran anake padem iPhone 4

IPhone 4 banjur rampung mati wingi. Iku ora bakal njupuk daya, boten iku mung seda. Aku njupuk kanggo nyimpen Apple lan padha pocapan iku mati. Aku bubar wis digawe iku munggah nalika aku diinstal iOS 5. Pitakonan Kula, iku bisa waras potret lan video sing mapan ing? Aku ora nyelarasake karo iTunes bubar. Sembarang saran?

IPhone iku mati. Yen sampeyan nelusuri online, sampeyan bakal nemokake persil saka wong looking solusi kanggo waras data saka iPhone sing mati. Sawise kabeh, piranti wis mati, nyimpen data urgent. Uga, kanggo waras data saking pantaran anake padem iPhone, sampeyan kudu bantuan saka program pihak katelu, kang bisa mbantu langsung cepet iPhone lan njupuk data ing. Yen sampeyan ora duwe pilihan durung, punika sandi rujukan: Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Mac) (kasedhiya kanggo Mavericks) utawa Wondershare Dr.Fone kanggo iOS (iPhone Data Recovery) (Windows) . Lunak Recovery data iPhone mati iki bisa bantuan kanggo waras data kalebu kontak, SMS, foto, video, cathetan, lan liyane.

Download versi nyoba gratis ngisor iki kanggo duwe cobi.

Download win version Download mac version

Guide ing ngisor iki adhedhasar versi Windows saka piranti lunak. Pangguna Mac bisa maca user guide versi Mac kene.

Langkah 1. Sambungake iPhone mati komputer

Miwiti Wondershare Dr.Fone kanggo piranti lunak iOS sawise sampeyan ngundhuh lan nginstal ing komputer, banjur nyambung iPhone mati menyang komputer nganggo kabel digital. Iku ora Matter, malah ora bisa. Cukup aku iku. Sawise nyambungake iPhone, sampeyan bakal njaluk antarmuka minangka nderek.

connect-dead-iphone-with-dr-fone

Langkah 2. Cepet iPhone mati kanggo data ing

Kanggo iPhone Plus 6/6 / 5S / 5C / 5 / 4S kedhaftar, sampeyan mung kudu klik "Mulai Scan" tombol kanggo mindhai iPhone. Nalika kanggo iPhone 4 / 3GS, sampeyan bisa pindhah menyang Mode Lanjut kanggo mindhai piranti kanthi ngisor iki langkah ing ngisor iki lan apa bener:

  1. Terus iPhone mati lan klik " Mulai "tombol.
  2. Pencet Power lan Ngarep tombol ing iPhone mati ing wektu sing padha kanggo persis 10 detik. Software bakal count wektu kanggo sampeyan.
  3. Nalika 10 detik wis Sampeyan liwati, nerbitaké Power tombol tengen adoh, nanging tetep nyekeli Ngarep tombol kanggo liyane 15 detik.

Sawisé iku, sampeyan bakal marang sing wis kasil mlebu mode mindhai piranti lan piranti lunak wiwit mindhai iPhone saiki.

scan-dead-iphone-with-dr-fone

Langkah 3. Preview & waras data saka iPhone mati

Scan bakal mungkasi sawise sawetara menit. Data sing ditemokake bakal katampil ing kategori, kayata kamera Roll, Foto Stream, Kontak, Pesen, etc. Sampeyan bisa pratinjau saben wong siji, banjur tandhani sing arep kanggo nyimpen ing komputer kanthi ngeklik " Waras ".

recover-dead-iphone-with-dr-fone

Wigati: Data ditemokaké ing saben kategori kalebu sing dibusak bubar. Sampeyan bisa mriksa wong kanthi ngusapake tombol ing ndhuwur: Mung nampilake item dibusak.

Sampeyan uga bisa nonton tutorial video ing ngisor iki.

Download win version Download mac version

Reading luwih

Waras pesen iPhone : Pandhuan nuduhake sampeyan carane njupuk pesen teks dibusak saka iPhone ing macem-macem cara. Waras foto dibusak ing iPhone : Artikel nuduhake sampeyan carane waras foto dibusak ing iPhone ing macem-macem cara. Waras iPhone iMessages : Sampeyan bisa waras kontak dibusak tanpa serep ing iPhone karo 3 langkah ing ease.

Top