Kabeh TOPICS

+

Mbusak / undelete File

1 Busak File
Undelete File 2

Top 5 undelete Tools kanggo Windows / Mac

Ana apa-apa maneh mumetake saka rusak file, gambar, lan data liyane, apa iku fault utawa wong liya iku. Kebeneran, ana akeh pribadi saiki sing mbantu waras file ilang lan dibusak. Sawetara wong malah bisa ndandani file rusak tartamtu. Akeh pribadi iki bisa kanggo nemokake file thanks kanggo cara sing Windows lan Mac mesin nangani data.

Kabeh file sing ditulis kanggo hard disk. Lagi katahan ana nganti arep njaluk nyisihaken mau, utawa nganti sampeyan sengaja njaluk nyisihaken mau. Yen sampeyan wis labeled file minangka dibusak Windows / Mac ora bener mbusak file rampung. Nanging, papan kang file wis dikuwasani labeled kanggo nganggo maneh.

Paling pribadi Recovery file gumantung ing Kasunyatan bilih file sing ora secara fisik dibusak, nanging mung gendero minangka dibusak. Lawas file, ing harder iku kanggo waras iku amarga ana probability dhuwur sing berkas iki wis ditindhes. Sing kok sampeyan kudu nggunakake pribadi undelete sanalika berkas wis dibusak.

Pribadi undelete bisa paling apik nalika waras file dibusak kanggo drive liyane. Iku amarga Recovery adhedhasar rewriting file kanggo drive; sampeyan ora arep nulis liwat file liyane sing bisa mbalekake. Drive liyane bisa hard disk liyane, USB, utawa piranti USB external liyane.

Uga, iku luar biasa hard kanggo nemokake file saka rusak drive kanthi nggunakake paling pribadi Recovery, utamané sing gedhe-gedhe free. Pribadi uga larang nyoba Recovery mung sebagean, nanging kemungkinan kanggo lengkap Recovery banget kurang. Kene kita ndhuwur 5 pribadi undelete kanggo Windows / Mac.

Part 1 Recuva

Top 5 Undelete Tools for Windows/Mac

Recuva bisa kanggo nemokake file saka komputer, kamera, iPod lan Flash Drive. Kejabi kemampuan undelete sawijining, Recuva uga nduweni kemampuan kanggo mbusak iku permanen.

Top 5 Undelete Tools for Windows/Mac

Iku gampang banget kanggo nggunakake piranti lunak iki. Ana rong opsi Recovery: Deep Scan lan cepet Wisaya. Jero scan ngijini sampeyan kanggo waras file sing wis dibusak malah taun kepungkur nalika cepet Wisaya bakal nggawa file sing lagi waé dibusak. Recuva gampang kanggo nggunakake lan cepet kanggo ngirim asil.

Part 2 CD Recovery Kothak piranti

Top 5 Undelete Tools for Windows/Mac

CD Recovery Kothak piranti tawaran karo mbalek rusak lan dibusak file saka CD lan DVDs. Alat iki apik kanggo mbalek maneh file saka kegores utawa rusak cd. Saiki, sampeyan ora kudu padha sumelang ing bab rusak file iki tau maneh.

Top 5 Undelete Tools for Windows/Mac

Nanging, ana kerugian tipis alat iki. Awit iku digawe mung mbalek file saka CD lan DVDs, iku bisa uga ora bisa waras data saka bagéan saka disk sing kanti awon rusak. Sadurunge nggunakake, lunak warns sing sing bisa uga ora bisa waras kabeh data kasil.

Part 3 UndeleteMyFiles Pro

Top 5 Undelete Tools for Windows/Mac

UndeleteMyFiles Pro alat apik banget. Iku padha Recuva, lan padha duwe akeh karakteristik sing padha. Nanging, salah siji saka kaluwihan paling gedhe saka alat iki iku nggampangake kanggo nelusuri file tartamtu.

Top 5 Undelete Tools for Windows/Mac

Kasunyatan iki bakal nyepetake proses mbalek maneh menyang berkas siji. Apa uga gedhe bab UndeleteMyFiles Pro, iku ngijini sampeyan kanggo pratinjau isi berkas sadurunge mbalek maneh iku. Fitur paling nyengsemaken sawijining iku njupuk gambar file dibusak, ngijini sampeyan kanggo nemokake iku sing arep tanpa apa langsung saka hard drive.

Part 4 PhotoRec

Top 5 Undelete Tools for Windows/Mac

PhotoRec minangka alat kuat kanggo Recovery Gambar digital. Dadi, iku fokus ing foto, nanging isih bisa waras lan tipe liyané berkas tartamtu.

Top 5 Undelete Tools for Windows/Mac

Photorec dadi ing teleng palimenganing pati file dibusak, nggawe salinan tanpa ngganti tindakan liya ing drive. Banjur, informasi wis dikirim menyang sampeyan.

Part 5 Wondershare Data Recovery

Wondershare Data Recovery iku salah siji saka pribadi Recovery paling apik ana. Iku arang banget dipercaya lan dianggo cepet. Sampeyan bisa ngundhuh versi free, utawa tuku produk lengkap. Wondershare Ndhukung kabeh piranti, drive lan jinis-jinis file. Alat iki bisa kanggo nemokake file sing wis ilang malah taun kepungkur, lan file sing rusak. Uga, Wondershare bisa nemokake file sing padha dibusak dening Laka, operasi samesthine, kacilakan hard disk utawa virus komputer angkoro.

Alat Sistem didhukung Didhukung Jinis Gambar Piranti didhukung Kacepetan Kemampuan Recovery Linuwih
Recuva Windows Meh Sembarang Hard Disk, iPod, Flash Drive, Kamera Gumantung ing ambane saka pindai. Saben Reliable
CD Recovery Kothak piranti Windows Meh Sembarang CD, DVD Cepet Beda-beda gumantung Ora banget Reliable
Kanggo UndeleteMyFiles Windows / Mac OS X Meh Sembarang Hard Disk Cepet Saben Reliable
PhotoRec Windows / Mac OS X Fokus ing gambar Hard Disk Cepet Saben Reliable
Wondershare Data Recovery Windows / Mac OS X / iPhone / Android Kabeh Jenis Gambar Hard Disk lan disk drive (USB drive, kamera, lan sapiturute) Banget Fast Dhuwur Banget Reliable

Wondershare Data Recovery Iku salah siji saka pribadi Recovery paling apik ana. Iku arang banget dipercaya lan dianggo cepet. Sampeyan bisa ngundhuh versi free, utawa tuku produk lengkap. Wangsulan: Bab ingkang paling apik, iku banget gampang kanggo nggunakake. Yen sampeyan pamula, sampeyan bisa waras data ing Wisaya Mode. Liyane kedhaftar linuwih bisa nggunakake Standard Mode. Kene sing telung langkah-langkah prasaja.

Download win version Download mac version

1. Pilih Tipe Gambar lan dipengini Lokasi

Wangsulan: Bab ingkang kawitan sing kudu kanggo milih jinis berkas tartamtu, utawa yen sampeyan ora yakin sampeyan bisa mindhai kabeh file ing komputer.

Top 5 Undelete Tools for Windows/Mac

Banjur, sampeyan bisa milih lokasi kasebut, utawa mung mindhai kabeh komputer.

Top 5 Undelete Tools for Windows/Mac

2. Pilih Scan Koleksi

Ing langkah sabanjure kanggo milih jinis scan: Deep Scan utawa Gambar Recovery Raw.

Top 5 Undelete Tools for Windows/Mac

3. Preview File lan Waras wong

Lan sing paling iku! Mung pratinjau file lan milih siji sing wis looking for.

Top 5 Undelete Tools for Windows/Mac

Kanggo asil Recovery optimal, iku pilihan sing paling apik kanggo duwe alat undelete diinstal sadurunge berkas wis dibusak. Uga, sawise sampeyan mbusak berkas priksa manawa kanggo nyoba kanggo waras iku langsung, tanpa rebooting komputer utawa nginstall / ngundhuh file liyane. Kanggo asil paling apik, cobanen metu Wondershare Data Recovery. Alat iki undelete kuat bisa waras sembarang tipe file-deleted malah taun kepungkur.

Download win version Download mac version

Top