Kabeh TOPICS

+

Top manager 10 pemisahan - lunak paling hard drive pemisahan

Apa manager pemisahan?

Pitakonan sing mengkene page kabeh ing gati iku apa bener pemisahan disk? Ing tembung prasaja lan pemisahan basa awam iku papan logis ing hard drive utawa sembarang jenis media panyimpenan sing digunakake kanggo nggawe manawa file OS sing disimpen supaya padha bisa diakses minangka lan yen dibutuhake. Iku uga kanggo nyatet sing pemisahan disk ora kanggo amatir lan mulane iku kudu digawa metu dening profesional kanggo nggawe manawa paling apik lan negara saka kasil seni kui. Mulane lunak pemisahan Disk priksa manawa kedadean pemisahan sakabèhé uga mbeta metu saka tugas wis rampung ing proses sing paling apik. Iku uga ndadekake manawa tugas wis digawa metu minangka per proses wis disetel kang nggampangake kanggo pangguna kanggo bagean drive tanpa masalah lan alangan.

Top 10 Managers pemisahan

Ing ngisor iki sing ndhuwur 10 Managers pemisahan kang bakal temtunipun nggawe urip saka pengguna gampang:

  1. Ease US manager pemisahan

    Iku salah siji sing paling apik lan negara program seni karo referensi kanggo pemisahan kang ndadekake manawa pengguna ora mung nemu kasil apik nanging uga performs macem-macem tugas nalika nerangake parting hard drive. Uga duwe fungsi ditempelake saka NTFS konversi FAT lan kosok balene kanggo nggawe manawa pengguna nemu asil paling metu saka konversi lan sistem tetep aman lan nganti tandha tanpa masalah wae.

    the best hard drive partition software

    Pros

    • Pangguna-loropaken
    • Saya nganyari dening gawe

    Cons

    • Program ora teka karo CD Recovery kang mung con ing gati.
  2. GParted

    Program iki bisa nindakake samubarang tugas pengguna bisa mikir lan kanggo alesan padha saka pemisahan kanggo gabung ing program wis tansah kasedhiya ing paling apik lan negara saka asil seni ing gati. Iku uga kanggo nyatet yen pangguna ing gati perlu kanggo nggawe manawa program wis diinstal minangka per pandhuan sing teka bebarengan minangka bisa dadi angel kanggo sawetara panganggo anyar ing gati.

    the best hard drive partition software

    Pros

    • Gampang kanggo nggunakake antarmuka sing pangguna-loropaken
    • Mesin boot Dual uga bisa digawe nggunakake program iki

    Cons

    • Program iki angel lan angel kanggo kedhaftar anyar.
  3. Pemisahan logika

    Salah siji saka proyèk sumber bébas lan terbuka sing bisa digunakake kanggo nggawe manawa pemisahan disk lan tugas liyane sing gegandhengan sing rampung ing proses gampang lan langsung, iku uga agawé pangguna iki dipandu liwat saben langkah kanggo nggawe manawa kasil paling kui lan kedadean pemisahan sakabèhé iku gampang lan prasaja kanggo nggunakake. Nggunakake program temtunipun bakal nggawe manawa pemisahan ora match ing kabeh.

    the best hard drive partition software

    Pros

    • Program mbukak sumber kang tegese pengguna bisa ngundhuh pribadi gratis.
    • Panggunaan program punika prasaja lan ora angel ing samubarang aspèk sawijining

    Cons

    • Program wis watesan karo bab sistem lan hardware syarat ing gati.
  4. Manager pemisahan Cute

    Program wis antarmuka DOS amarga kang ora disenengi dening kedhaftar anyar nanging isih wis apik HFS sakabèhé kanggo nggawe manawa pengguna nemu sing paling apik lan negara saka kasil seni bab pemisahan disk. Program uga wis sawetara fungsi liyane sing Aid pengguna nalika proses pemisahan terus ing dhewe. Kontrol poto lan automation fitur paling klebu.

    the best hard drive partition software

    Pros

    • Program wis antarmuka sing prasaja sing gampang kanggo nggunakake.
    • Owah-owahan rampung kanggo drive saged ndeleng sadurunge padha sing disimpen.

    Cons

    • Program wis ora ana fitur advance kaya sing diowahi ukurane lan gabung sekat
    • Durung dianyari kanggo akèh taun saiki.
  5. Manager pemisahan Ranish

    Mlaku ing antarmuka baris printah program iki salah siji sing paling apik lan negara saka program seni sing bakal nggawe manawa pengguna nemu asil sing dipengini tanpa masalah lan alangan. Iku ndadekake manawa pemisahan wis rampung ing baris karo syarat pengguna lan kedadean sakabèhé uga ditangani.

    the best hard drive partition software

    Pros

    • Kontrol pengguna rélatif luwih saka tingkat sing luwih dhuwur
    • Nitahaken saka sistem multi boot bisa.

    Cons

    • Kanggo wiwitan program iki hard kanggo nggunakake lan ngatur pemisahan hard drive.
  6. Paragon manager hard disk

    Iku salah siji sing paling apik lan dhuwur program dirating ing lapangan Manajemen pemisahan drive hard. Karo sawetara Anugrah ing Papan tim pembangunan saka program iki wis digawe manawa sing paling lan negara saka kedadean seni soko sing kasedhiya kanggo pangguna ing hubungan menyang subyek. Iku performs saben tugas related partisi hardisk sing pangguna bisa mikir.

    the best hard drive partition software

    Pros

    • Program ndadekke nilai dhuwur kanggo pangguna ing syarat-syarat karya.
    • Panggunaan banget prasaja kanggo kabeh kedhaftar ing gati.

    Cons

    • Program iki mung digunakake dening profesional minangka lisènsi pribadi larang banget.
  7. Direktur disk Acronis

    Program iku salah siji saka sing sekat Managers sing wis didownload paling nanging Ananging ratings ora minangka dhuwur minangka wong sing arep. Saka pemisahan disk kanggo gabung lan saka disk nangani pemisahan Manajemen program iki ndadekake manawa pengguna nemu asil paling apik kanggo ngrampungake tugas.

    the best hard drive partition software

    Pros

    • Antarmuka punika GUI adhedhasar lan Empu gampang kanggo nggunakake.
    • Pengguna bisa nindakake macem-macem tugas ing wektu sing padha.

    Cons

    • Program diundhuh karo sawetara iklan kang mung con nalika nerangake downloading ing.
  8. Manager pemisahan O & O

    Program wis kacathet minangka salah siji saka mung program sing bakal nggawe kedadean saka Manajemen pemisahan disk gampang kanggo pangguna. Iku uga kanggo nyatet sing pangguna ngirim priksa manawa program diundhuh sawise maca kasebut kanthi teliti, rajutan review ing gati minangka Gambar langit panggunaan adhedhasar reviews durung bisa ditemtokake.

    the best hard drive partition software

    Pros

    • Iku performs kabeh tugas pemisahan related kayata mbusak, gabung lan nggawe.
    • Program iki kang saya nganyari kanggo cocog karo kabutuhan saka kedhaftar.

    Cons

    • Fitur mriksa kesehatan durung kanggo ditambahake menyang program ing hubungan kanggo fungsi.
  9. Boot Terabyte iku generasi sabanjure

    Sanadyan lunak wis kacathet minangka salah siji sing paling apik lan negara seni ing nggawe manawa pemisahan wis rampung gampang nanging isih iku salah siji saka sing program kang nggawe manawa pengguna nemu asil minangka program iki janji. Iku salah siji program sing bakal uga priksa manawa pengguna nemu paling hasil tanpa akeh musuhan.

    the best hard drive partition software

    Pros

    • Nggunakake program iku gampang kanggo ngatur lan hajar.
    • Saperangan tutorial ana online kanggo nggawe manawa panggunaan program diterangno.

    Cons

    • Instalasi program sanget akeh angel kanggo kabeh jinis kedhaftar.
  10. Kroll On trek manager disk

    Yen pengguna kepengin nggawe proses manajemen disk gampang iku kanggo nyatet yen program subjected kanggo diinstal kang ndadekake manawa pengguna nemu proses manajemen disk gampang lan poto panjelasan. Iku uga kanggo nyatet sing program iku gampang kanggo nggunakake lan instalasi uga banget Graphic nggawe proses malah luwih gampang.

    the best hard drive partition software

    Pros

    • Manajemen disk wis rampung ing cara otomatis supaya campur tangan pengguna iku minimal.
    • Fasilitas mriksa kesehatan ana dipriksa kasalahan ing disk.

    Cons

    • Ing anané saka fitur Recovery data mung con saka program iki.
Top