Kabeh TOPICS

+

Best Way To Waras File Saka pemisahan Raw

Ing komputerisasi pemisahan mentahan, punika hard drive sing durung format karo sistem file Windows FAT utawa format file NTFS. A sistem file mentah Mulane ora dikenali dening windows. Iki drive mentahan biasane sing disebabake dening serangan virus, Gagal format, nggunakake piranti lunak pihak katelu, lan Gagal sistem mangkono ora bisa dikenali dening windows. Ati-ati carane mati komputer wiwit asil mati ora samesthine kanggo sistem file mentahan. Salajengipun, sampeyan bisa njaluk pemisahan mentahan yen sampeyan kena masalah nalika nyoba kanggo nggawe pemisahan anyar.

  • Salah siji cara Ngenali pemisahan mentahan nalika nyoba kanggo ngakses ana biasane pesen kesalahan ngomong: "disk drive ora format. Kowe arep ngowahi format? "
  • Uga file bakal ngemot karakter aneh amarga padha wis rusak.
  •  Gejala liyane file mentah nalika nyoba ngakses pesen pop kaya kang ing ngisor iki
  • Ing kasus liyane sing bakal njaluk pesen kesalahan menehi file format minangka RAW.CHKDSK

Nanging, siji isih bisa nemokake file saka pemisahan mentahan. Yen sampeyan arep kanggo Format data drive hard mentahan bakal ditulis liwat lan sampeyan bakal mungkasi munggah loosing data ing drive. Waras data ing drive mentahan sing klik kaping pindho ing pemisahan mentahan lan property pilihan. Go kanggo setelan keamanan kanggo bisa mbusak pangguna guna lan kode tumoto. Banjur klik ing nambah pengguna Local . Ing mengkono sampeyan bakal bisa nompo data ing hard drive.

Nanging cara sing paling profesional saka mbalek data ing Recovery data mentahan nginstall alat Recovery data. Salah siji saka piranti lunak paling apik Wondershare alat Datea Recovery. Lunak iki worth mundhut wiwit bisa mulihake data saka pemisahan rusak lan kasus saka pemisahan mentahan. Aja padha sumelang ing bab kompatibilitas ing piranti lunak kanggo komputer. Piranti lunak iki kompatibel karo loro windows lan Mac. Mung mesthekake yen sampeyan ngundhuh versi bener kanggo komputer.

Wondershare Recovery data njupuk Recovery data kanggo tingkat anyar Amerga iku kanggo mode Recovery sawijining papat. Nalika sampeyan ilang data amarga ora sengaja pambusakan utawa kanthi ngeklik shift lan mbusak sing bakal nggunakake mode Recovery data Lost . Kanggo data ilang pemisahan amarga, format sing diowahi ukurane, pambusakan utawa serangan virus sing bakal nggunakake pemisahan hard drive s mode Recovery pemisahan. Mode mentahan Recovery ngijini sampeyan kanggo waras kabeh file ilang ing komputer utawa media panyimpenan tanpa menehi path file sawijining. Kabeh iku file ilang amarga pambusakan, serangan virus, Gagal sistem, korupsi lan sembarang jenis kahanan bakal mbalekake. Banjur ana mode Resume Recovery sing ngijini sampeyan kanggo nerusake karo searches sadurungé.

Wondershare data recovery

Lunak iki salah siji saka piranti lunak paling gampang kanggo nggunakake amarga saka loropaken antarmuka panganggé sawijining. Kanggo search lengkap sampeyan kudu ngaktifake mode scan jero dadi bisa kanggo golèk kabèh data mbalekake. Processing saka mbalek data banget prasaja lan cepet wiwit iku mung mbutuhake telung langkah.

Wondershare Recovery data mangertèni carane larang regane file, lan sing kok iku bisa waras foto, video, music, dokumen, email, saha arsip-arsip. Sawise mindhai file iki, sampeyan bakal bisa kanggo pratinjau dhokumèn lan gambar dipriksa kualitas sadurunge mulihake wong bali menyang komputer. Kanggo sing sing ora bisa pratinjau bakal nuduhake kualitas minangka salah siji apik utawa ala.

Where alat iki bisa waras data? Lunak iki luar biasa, bisa waras data ilang saka kabeh bagean saka komputer, hard drive, Daur-ulang bin, kamera digital, kertu memori, kertu SD, USB drive lan pemain media.

Kanggo nggunakake piranti lunak iki, ngunjungi http://www.wondershare.com/data-recovery/guide.html lan ngundhuh versi tengen lan nginstal ing komputer.

Carane waras data ilang fro pemisahan Raw

Langkah 1: Bukak program lan pilih mode file Recovery

 Kanggo Windows ana mode Wisaya lan mode standar. Mode tuntunan Mode Recovery sing supaya sampeyan mung njawab pitakonan lan banjur bakal waras data ilang. Nanging ngono nggunakake mode standar sing wis papat mode Recovery kuat. Wiwit sing arep waras file related to pembagian pilih mode Recovery pemisahan.

Langkah 2: Pilih path file

 Ing jendela anyar sing dibutuhake kanggo pilih path file sing ilang data. Klik ing drive pemisahan mentahan sing ilang data. Banjur ngaktifake scan jero lan klik tombol sabanjuré ing ngisor kaca. Kene sing kudu milih jinis-jinis file sing arep waras. Sawisé iku, klik tombol wiwitan kanggo miwiti proses mindhai.

Langkah 3: Preview lan waras data Lost

Sawise proses mindhai lengkap kabeh file bakal katampil kalebu path file sing. Sampeyan saiki bisa pratinjau mbalekake dipriksa file lan file sing dipengini. Nalika sampeyan wareg sampeyan bisa menehi tandha kabeh file sing arep waras lan mejet ing waras tombol. Akhire milih lokasi kanggo nyimpen file dibalekno asline. Iku uga wicaksana kanggo nyimpen asil mentas mbokmenawa nggunakake.

Top