Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Lost File sawise System Mulihake

Carane Waras Lost File sawise System Mulihake

Carane waras data sawise sistem mulihake ing Windows / Mac

Aku mbangun sistem komputer esuk iki. Lack saka pengalaman, aku ora gawe serep file sandi, mangkono akeh wong padha ilang. File sing bener bener penting kanggo kula, kalebu dokumen kertas, video larang regane, lan mung foto sing dijupuk nganggo sandi paling kanca. Aku wis upset kanggo saklawasé minggu. Carane kanggo nemokake file sawise sistem mulihake?

Wong tansah Getun sawise kalah file sawise sistem mulihake. Cara paling apik lan murah kanggo nyegah mundhut file apa serep. Uga, nalika serangan bilai lan ana serep, sampeyan ora ing mburi. Ana isih cara kanggo njaluk wong bali.

A Recovery data sawise sistem mulihake bisa nindakake iku: Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac  (kasedhiya kanggo Mavericks). Piranti lunak iki Recovery profesional mangertèni internals sistem digunakake kanggo nyimpen file ing disk (sistem file) lan nggunakake kawruh iki kanggo nemokake papan disk sing dikuwasani dening file-deleted. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo waras meh kabeh file ilang sawise sistem mulihake, kalebu foto, video, dokumen, file arsip lan liyane. Nalika nampa file ilang, iku ora bakal nimbulaké karusakan apa wae luwih kanggo data sadurungé.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba Wondershare Data Recovery saka ngisor.

Download win version Download mac version


3 langkah-langkah kanggo nemokake file ilang sawise sistem mulihake

Langkah 1. Bukak program, pindhah menyang Standard Mode lan milih Gambar Recovery Raw.

recover lost files after system restore

Langkah 2. Pilih pemisahan ngendi sampeyan ilang file sawise sistem mulihake, lan miwiti kanggo mindhai.

data recovery after system restore

Langkah 3. Sawise scan, pratayang lan dipriksa file dibalekake lan klik waras.

recover lost files after system restore

Cara mundhut file umum sawise sistem mulihake

I. Ora serep

Sawetara wong ana kamungkinan kanggo nyimpen file sing ing disk C tanpa serep wae. Nalika sistem mulihake wis rampung, disk iki bakal format, sistem operasi erases kabeh informasi buku-tetep ing disk, lan kita bakal kelangan file kita.

II. Mis-operasi

Dealing with sistem mulihake, sebagéyan wong mungkin sengaja milih kabeh njaba kanggo format, mangkono kabeh file ing wong-wong mau bakal ilang; sawetara Mei kekacoan munggah meja pemisahan, lan data ora bisa mlaku maca lan ditulis; utawa sawetara uga ora ngerti pandhuan banget lan uga ngilangake sawetara langkah, ilang file sing.

III. Others

Ing proses sistem mulihake, faktor liyane kaya keruwetan virus, fault internal hard disk, utawa incompatibility sistem kabeh kamungkinan kanggo mimpin file kita ilang. Sawetara wong sing diedit, nalika sawetara sing ono.

Tips: Gawe serep File sadurunge System Mulihake
Gawe serep file sadurunge sistem mulihake ing paling apik lan murah cara kanggo nyegah file ilang. Sampeyan bisa nindakake sing karo hard disk panyimpenan utawa piranti lunak serep profesional kaya Time Freeze. Iku serves minangka sistem profesional mulihake piranti lunak sing mbantu sampeyan mulihake sistem, mbusak masalah PC lan nyegah mundhut data karo bantuan saka nganti 1000 mulihake TCTerms (jepretan) sing digawe. Mangkono sing ora bakal keganggu retrieving file ilang sawise sistem mulihake rampung.

Video tutorial file mbalek ilang sawise sistem mulihake



Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top