Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras Deleted File saka BlackBerry Bold

Carane Waras Deleted File saka BlackBerry Bold

Masalah: Waras video lan foto saka BlackBerry Bold

Aku wis sengaja dibusak kabeh foto ing sandi Blackberry Bold 9900 karo operasi salah. Mangga bantuan !! Iku ana apa cara kanggo nompo? Sembarang bantuan bakal ngormati!

Ing kasunyatan, ana kasempatan kanggo waras foto dibusak lan video saka telpon Bold BlackBerry, nanging ana uga kondisi diwatesi kanggo sing: telpon ngirim ora digunakake kanggo nangkep gambar anyar lan video, uga kanggo nyimpen file anyar ing kertu memori. Apa? File dibusak bisa ditindhes dening file anyar. Sawise lagi ditumpuk, iku mokal kanggo waras maneh. Yen sampeyan wis mandegake nggunakake telpon sawise Laka, Sugeng! Maca kanggo solusi.

Solusi: Waras foto & video saka BlackBerry Bold

Sadurunge miwiti, nyiyapake BlackBerry foto Bold Recovery alat: Wondershare Photo Recovery , utawa Wondershare  Photo Recovery for Mac  (kasedhiya kanggo Mavericks).

Loro-lorone saka program sing dipercaya lan profesional. Kanthi bantuan saka program iki, sampeyan bakal bisa kanggo nompo kabeh potret lan video saka BlackBerry Bold, ora prakara sing ilang mau amarga mbusak, ngowahi format utawa alasan liyane. Nanging ndhukung Recovery saka BlackBerry Bold 9000, 9700, 9900, 9930, lan sapiturute 9. Sampeyan bisa nemokake file ing 3 langkah-langkah prasaja bener.

Nyoba versi nyoba gratis lunak Recovery foto Bold iki BlackBerry saiki. Pilih versi nengen kanggo komputer.

Download win version Download mac version

Wigati: Elinga nyimpen asil scan yen sampeyan lagi arep waras kabeh cacahé ono mengko, kanggo nyegah mundhut data.

Langkah 1. Bukak BlackBerry program Recovery foto Bold

Nalika launched program, sampeyan kudu nyambungake telpon menyang komputer nganggo kabel digital, lan priksa manawa iku wis dideteksi. Banjur klik "Mulai" tombol ing antarmuka utama kanggo miwiti BlackBerry Recovery foto Kendel.

blackberry bold recovery

Langkah 2. Pilih kanggo mindhai kabeh file dibusak ing Bold BlackBerry.

recover deleted photos from blackberry bold

Langkah 3. Priksa lan waras pictures dibusak & video saka Bold BlackBerry karo siji klik.

retrieve deleted photos from blackberry bold

Wigati: Aja nyimpen data mbalekake ing kertu Bold utawa memori BlackBerry maneh. Golek panggonan liya iku kaya ing komputer utawa disk eksternal liyane, marga safety kang.

Video tutorial saka Blackberry Recovery foto Bold


Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top