Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras File Lost in Cut lan Tempel

Carane Waras File Lost in Cut lan Tempel

Carane Waras Lost File sawise nglereni lan Pasting Folder?

Hello, I need bantuan ing Jeksa Agung bisa ngetokake Recovery Motong tempel. Aku ditransfer folder, kang ngandhut 2GB worth saka gambar (anakku bayi snaps), menyang USB flash drive dening nglereni lan pasting. Sayange flash drive wis rusak bubar lan aku wis ilang kabeh fotoku. Ana sembarang perangkat lunak / cara sing aku bisa nyoba kanggo waras fotoku?

Akeh kedhaftar nimbang berkas sing bakal ilang selawase sawise nglereni lan pasting operasi. Nanging iki ora bener bener. Sawise file sing Cut lan Pasted saka drive, bakal padha dikenali minangka data ora bisa diliwati lan ngenteni kang bakal ditumpuk dening file anyar ing drive. Sampeyan isih duwe kasempatan kanggo nompo karo program Recovery Motong tempel tartamtu.

Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac iku salah siji program sing paling apik sing mari Cut data tempel ing cara sing gampang lan dipercaya. Iku bisa kanggo mulihake kabeh jinis-jinis file umum ilang ing Motong lan tempel, kalebu gambar, video, file audio, dokumen, lan sapiturute Alat kanthi kompatibel kanggo Windows komputer lan Mac, uga minangka piranti panyimpenan kaya kertu memori, lampu kilat drive lan external hard drive.

Minangka iku hard kanggo ngomong apa file ilang sawise nglereni lan pasting bisa mbalekake utawa ora, program kuat iki menehi sampeyan karo versi nyoba gratis kanggo mindhai piranti sadurunge Recovery. Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba saka ing ngisor iki kanggo waras data Motong tempel saiki!

Download Win Version Download Mac Version

Waras File Lost in Cut lan Tempel in 3 Langkah

Aku bakal nindakake Recovery tempel Motong karo Wondershare Data Recovery kanggo Windows. Yen sampeyan duwe Mac, sampeyan bisa waras data tempel Motong karo versi Mac ing langkah-langkah sing padha.

Langkah 1 Pilih mode Recovery kanggo nemokake file ilang sawise nglereni lan pasting folder

Minangka layar gambar ngisor iki, ayo kang pilih "Lost Gambar Recovery" mode kanggo waras data tempel Cut sawise ngetokake program.

Wigati: Yen sampeyan arep kanggo mulihake file tempel Motong saka komputer, please ora nginstal program ing pemisahan / drive ngendi ilang file located.

  recover files lost in cut and paste

Langkah 2 pemisahan Scan / drive kanggo katon kanggo Cut lan tempel file

Kene sampeyan bisa milih pemisahan / drive ngendi file padha Cut lan Pasted saka lan klik "Mulai" tombol kanggo miwiti nggoleki file.

Wigati: Yen file padha Cut lan Pasted saka piranti panyimpenan external, Sampeyan kudu nyambungake piranti menyang komputer.

cut paste recovery

Langkah 3 Waras file ilang ing Motong lan tempel

Nalika mindhai iku liwat, sampeyan bisa ndeleng jeneng berkas ketemu lan pratinjau sawetara format file kayata foto dipriksa apa Motong lan tempel data bisa mbalekake utawa ora.

Yen lagi dideteksi, sampeyan bisa milih lan klik "Waras" kanggo nyimpen partisi liyane / drive ing komputer.

recover cut paste data

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top