Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Windows > Carane Waras Deleted Photos in Windows 8

Carane Waras Deleted Photos in Windows 8

Njupuk foto wis dadi cara umum kanggo wong kanggo njaga kanggo pengeling-eling seneng wektu kaya ulang tahun, wektu kulawarga, wedding, wutah bayi ', lan liyane. Iku banget trep kanggo nyimpen persil saka foto ing sak panggonan ing komputer. Uga, iku uga cantik gampang ilang mau dening pambusakan mistaken utawa alasan liyane. Nalika mengkono sampeyan, apa sing ngirim apa kanggo ngluwari wong-wong mau, utamané nalika sampeyan lagi mlaku Windows 8 ing komputer? Aja padha sumelang. Yen sampeyan lagi siji apes, sampeyan lagi ing Panggonan tengen. Sabanjure, kita bakal ngrembug carane sampeyan bisa waras foto ing Windows 8 karo langkah rinci.

Carane nindakake Recovery foto ing Windows 8

Yen sampeyan wis disuntak Recycle Bin sawise sampeyan dibusak sing foto ing komputer, utawa sing mung wong dibusak lulus Recycle Bin, cara kanggo mulihake saka Daur-ulang bin mburi mati. Sampeyan perlu pihak katelu foto alat Recovery kanggo mbantu njupuk foto ilang saka Windows 8. Mangkono program sing arep kompatibel karo Windows 8. Aja duwe? Punika sandi rujukan: Wondershare Photo Recovery , kang tumindak becik karo Windows 8 lan ngijini sampeyan kanggo waras foto ilang ing Windows 8 karo 3 klik.

Sadurunge miwiti, ora nyimpen data anyar ing pemisahan ngendi sampeyan mung ilang foto, kalebu download utawa nginstal program sembarang, supaya Nibani foto ilang.

Download versi nyoba gratis Windows 8 alat Recovery foto ngisor iki kanggo duwe pisanan nyoba.

Download Win Version

 

Langkah 1. Bukak Windows 8 lunak Recovery foto

Sawise ngundhuh lan nginstall foto lunak Recovery kanggo Windows 8, miwiti ing komputer, lan sampeyan bakal oleh jendhela utami inggih punika. Klik "Mulai" kanggo miwiti Recovery foto ing Windows 8.

photo recovery windows 8

Langkah 2. Pilih pemisahan lan cepet

Kene, kabeh sekat ing komputer bakal kadhaptar. Milih siji ngendi foto ilang padha disimpen sadurunge lan klik "Scan" kanggo mindhai kanggo foto sing ilang.

Miturut cara, ora mung foto, lunak iki uga bisa waras ilang file video lan audio. Yen sampeyan ora arep njaluk, sampeyan bisa nyaring asil scan kanthi nggunakake "Filter Pilihan" ing sisih tengen ngisor, mung milih foto.

recover photo windows 8

Langkah 3. Preview lan waras foto saka Windows 8

Nalika scan rampung, kabeh foto sing bisa mbalekake bakal ketemu lan ditampilake ing asil scan. Sampeyan bisa klik kanggo pratinjau wong siji. Banjur wenehi tandha sing arep lan klik "Waras" kanggo nyimpen kabeh ing komputer karo siji klik.

recover deleted photo windows 8

Tips:
Yen sampeyan uga pengin waras dokumen luwih saka video, foto lan file audio, kayata dokumen Kantor, file PDF, Archives, Email, lan sapiturute saka komputer utawa piranti liyane, sampeyan kudu milih versi sing luwih dhuwur: Wondershare Data Recovery , kang ora luwih saka Photo Recovery ing.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top