Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Carane Waras File saka Pen Drive

Carane Waras File saka Pen Drive

Pen drive nempatno kita ing resiko sing ora dikarepke uga ndadekke penak gedhe. Tinimbang nyimpen file kita Handy ing komputer, Kita tansah njaluk digunakake kanggo nyimpen ing pals drive. Utamané kanggo sing pengusaha lelungan, iku pancene cukup cara aman lan trep kanggo njupuk data bebarengan. Nanging, pals drive uga ndadekke mundhut data amarga sawetara alasan sing ora dingerteni utawa dikenal.

Alasan kanggo data pals drive ilang:

1. kesalahan: "Ing Drive F: durung format, apa sing arep ngowahi format saiki?"
2. Ngowahi format drive utawa mbusak folder lan file dening Laka
3. Ranyono daya mudhun nalika sampeyan plug ing komputer
4. ora bisa "Safely mbusak hardware" ing Windows
5. Serangan virus
6. Paling nggunakake
7. Alasan liyane dingerteni

Carane nindakake Recovery pals drive

Kanggo nemokake bali data ilang pals drive, sampeyan kudu nggunakake pals drive lunak Recovery data . Iku penting banget kanggo milih alat Recovery pals drive aman lan profesional, amarga sawetara program ing tingkat rendah kanggo babras data ilang liyane. Kene kita humbly nyaranake Wondershare Data Recovery  kanggo Windows kedhaftar, lan Wondershare Data Recovery for Mac  (kasedhiya kanggo Mavericks).

Loro-lorone mau gampang kanggo nggunakake lan nyedhiyani mode Recovery spesifik waras kabeh file dibusak, format sing bener utawa ilang kanggo alasan liyane dhewe kaya video, foto, musik, dokumen, email, arsip, lan sapiturute Kejabi pals drive karo merek beda, Wondershare Data Recovery (kanggo Mac) ndhukung Recovery saka macem-macem panyimpenan media kayata hard disk drive, USB drive, kamera digital, telpon seluler, iPod, lan liyane.

Saiki, ayo kang ngundhuh piranti lunak Recovery pals drive lan nindakake Recovery.

Download win version Download mac version

Mung 3 langkah-langkah kanggo nemokake file saka pals drive

Langkah 1. Ngundhuh lan mbukak versi tengen Recovery data ing komputer lan sampeyan bakal oleh antarmuka utami inggih punika (nyoba versi Windows kene), banjur lebokake pals drive menyang PC.

pen drive file recovery

Menyang "Next" lan milih jinis file sing arep waras saka drive pals Panjenengan.

pen drive data recovery

Langkah 2. Pilih drive pals kanggo mindai data ilang (njaba piranti saged dipindhah).

pen drive recovery

Langkah 3. pratayang lan dipriksa file sing dipengini banjur klik waras.

Nalika nyimpen data mbalekake, considering kanggo safety, pilihen panggonan liya, kayata hard drive komputer utawa piranti external liyane, nanging ora drive pals ngendi sing mbalek maneh file saiki.

pen drive recovery

Video tutorial Recovery data pals drive


Apa Recovery pals drive bisa?

Ya! Sampeyan bisa waras data saka pals drive gampang. Minangka prakara saka kasunyatan, file ilang isih nang endi wae ing drive pals nanging ora bisa diliwati, ora prakara sing dibusak, format utawa ilang mau amarga alasan liyane. Ditandhani minangka migunani, papan sing dikuwasani dening file ilang ngandhani sistem sing iku bisa digawe nggunakake kanggo nyimpen data anyar. Mulane, yen wis ora ditulis data anyar ing, sampeyan bisa waras file ilang, amarga padha bakal isih ana.

Tetep wonten ing pikiran: Yen sampeyan ilang file penting saka drive pals, ora nyimpen data liyane kanggo drive pals supaya file ilang kang bakal ditumpuk.

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top