Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > MKV Recovery: Waras Dibusak utawa Lost MKV Videos karo Ease

MKV Recovery: Waras Dibusak utawa Lost MKV Videos karo Ease

Bisa Waras Deleted MKV Videos?

Panjenengan sopo wae ngerti program wae sing bisa kanggo nemokake file MKV? Aku sengaja dibusak 3 videos MKV kang penting banget kanggo kula. Aku kudu golek wong bali. Sapa bisa bantuan kula metu?

File MKV tansah kanggo video HD lan film. Yen sampeyan duwe video MKV ing komputer, iku tegese sampeyan bisa seneng video HD ing sembarang wektu sing arep. Wiwit file MKV tansah gedhe banget, sampeyan bisa knthi angel nompo saka Daur-ulang bin. Oalah, sampeyan isih ora kudu banget upset. Sampeyan bisa waras video MKV ilang utawa dibusak karo pihak katelu lunak MKV Recovery video.

Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac bakal dadi pilihan apik. Program iki mbantu mari format, dibusak utawa malah video MKV ngrusak saka komputer lan piranti panyimpenan external kaya kertu SD, USB lan HDD seluler.

Download versi nyoba Wondershare Data Recovery ing ngisor iki. Versi nyoba iki ngijini sampeyan kanggo mindhai komputer utawa piranti panyimpenan external dipriksa apa file MKV ditemokake dening iku apa sing arep waras utawa ora.

Download Win Version Download Mac Version

Langkah-langkah kanggo Waras Deleted utawa Lost MKV Videos

Langkah 1 Pilih Waras Mode kanggo Golek Panjenengan Deleted MKV Videos

Kene kita nindakake Recovery MKV karo versi Windows Wondershare Data Recovery. Yen sampeyan nggunakake Mac, sampeyan bisa ngundhuh Wondershare Data Recovery for Mac.

Sawise ngetokake program ing komputer, sampeyan bakal ana 4 mode Recovery mung minangka sampeyan bisa ndeleng saka antarmuka program.

Waras video MKV dibusak, mangga pilih "Lost Gambar Recovery" mode.

mkv recovery

Langkah 2 Pilih HDD utawa Storage njaba Piranti Pengin Waras MKV File saka

Ing langkah iki, kabeh piranti panyimpenan external HDD lan disambungake ing komputer bakal dideteksi. Sampeyan mung kudu milih salah siji hak waras file MKV Panjenengan dibusak banjur klik "Scan" kanggo miwiti.

recover mkv videos

Langkah 3 Preview Found Files lan Waras wong Selectively

Sawise pindai, kabeh file sing ditemokake bakal kadhaptar ing kategori utawa dalan. Sampeyan bisa pratinjau jeneng video MKV ilang Panjenengan.

Pilih file MKV sing arep waras lan klik "Waras" kanggo nyimpen ing komputer.

Wigati: Mangga ora nyimpen file mbalekake kanggo HDD asli utawa piranti panyimpenan external.

recover deleted mkv videos

Nonton tutorial video ngisor

Kesimpulan:

File MKV sing dadi gedhe sing ora bisa nompo saka Daur-ulang bin yen ilang mau. Iku tansah penting banget kanggo nimbang akeh sadurungé mbusak utawa njabut. Loro saka Recovery MKV, sampeyan bisa nemokake video liyane, audios, dokumen malah arsip karo Wondershare Data Recovery.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top