Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo mbusak pemisahan ing Windows 10

Ana puluhan ewu alasan sing pemisahan wis dibusak saka hard drive lan kanggo alesan padha nomer efek iku bisa duwe ing PC uga padha bisa nggawe manawa efek positif uga negatif bisa digawa menyang sistem. Iku uga kanggo nyatet sing ana akeh cara kanggo nggawe manawa pangguna nemu sing paling apik lan negara saka asil seni nalika nerangake mbusak pemisahan. Tutorial iki kabeh babagan terminologi lan priksa manawa asil sing dijupuk ing gati sing gedhe-gedhe sing ing baris karo syarat pangguna.

Apa kanggo mbusak pemisahan?

Minangka wis kasebut sadurunge ana supaya akeh alasan kanggo nggawe manawa pemisahan wis dibusak kanggo nggawe manawa syarat pengguna sing ketemu ing gati. Punika mila kanggo nyatet sing ngisor iki sawetara alasan sing bisa dianggep ing gati kanggo oleh asil ing proses paling:

  1. Ngurangi nomer saka sekat
  2. Iku salah siji saka kawitan lan utomo alasan sing sekat sing dibusak lan pengguna ndadekake manawa nalika arep liwat sistem kang wis kanggo nelusur sekat rodok kurang kanggo nggawe manawa dokumen dipengini sing ketemu karo ease lan kepuasan. Iku uga kanggo nyatet yen pangguna ing gati ngirim uga priksa manawa pemisahan wis dibusak minangka saben syarat utawa liya mundhut data bisa dumadi ing mangsa yen ana masalah karo drive karo sekat rodok kurang.

  3. Résolusi kesalahan
  4. Kanggo mutusake masalah kasalahan ing gati iki uga salah siji saka fungsi utami kanggo nggawe manawa pemisahan wis dibusak lan pengguna nemu sing paling apik lan negara saka asil seni. Ing kaping mengkono sing pemisahan bakal rusak lan kanggo alesan sing padha iku prentah kanggo nggawe manawa iku wis dibusak supaya fungsi hard drive sakabèhé sing dibalèkaké normal. Iku uga kanggo nyatet yen pangguna ing gati kudu nggawe manawa pemisahan tansah dibusak minangka Resor pungkasan lan pangguna ngirim uga priksa manawa dibangun ing pribadi sing digunakake tinimbang external lan pihak katelu powered pribadi karo zilch asil.

Carane kanggo mbusak pemisahan ing Windows 10?

Iku bakal nyatet sing mbusak pemisahan ing windows 10 iku padha minangka sembarang OS liyane sing wis dibukak dening Microsoft lan kanggo alesan padha pengguna perlu kanggo nggawe manawa paling apik lan negara pribadi gambar sing wis dibangun ing sing digunakake kanggo nggawe manawa asil sing diduweni ing baris karo syarat pengguna lan pemisahan sing wis dibusak uga resolves masalah sing kang ngadhepi dening kedhaftar. Iku uga kanggo nyatet sing pangguna ngirim priksa manawa pemisahan sing bakal dibusak uga digawe munggah kaya ana lack negara pribadi Recovery data seni ing internet lan mulane data ilang ora bisa dibalèkaké yen tepat ngukur ngati-ati sing ora dijupuk ing gati.

Nalika nerangake windows 10 banjur iku kanggo nyatet sing pangguna ngirim priksa manawa versi saiki OS iku jip lan kanggo alesan padha hard drive utawa Jeksa Agung bisa ngetokake pemisahan bisa related kanggo Jeksa Agung bisa ngetokake tinimbang drive dhewe . Iku uga menehi saran ing gati kanggo hubungi ahli supaya padha bisa njaluk cara metu kanggo pangguna kanggo nggawe manawa needful wis rampung lan sing paling apik lan negara resolusi gambar uga kasedhiya.

Yen kabeh wis dicenthang lan isih pengguna wis madhep Jeksa Agung bisa ngetokake nalika ngakses bagean tartamtu saka drive utawa kinerja drive lagi kena pengaruh amarga iki banjur menehi saran kanggo nggawe manawa pemisahan wis dibusak minangka Resor pungkasan lan fitur liyane sing digunakake kanggo nggawe manawa pemisahan digawe sepisan maneh kanggo pangguna. Proses sing wis kasebut ing ngisor iki namung gumantung marang kasunyatan sing pangguna bisa nggawe nggunakake dibangun ing sistem saka windows 10 kanggo nggawe manawa asil mburi ing baris karo syarat penggunane lan padha njaluk asil sing apik tenan. Langkah sing bakal mèlu ing urutan padha lan kang menehi saran kanggo nggawe manawa path ngisor iki diadopsi ing gati:

  1. Pengguna perlu kanggo tindakake path "My Computer" klik tengen lambang banjur pilih ngatur:
  2. delete partition in Windows 10

  3. Sawise layar sabanjuré njedhul munggah pengguna perlu kanggo nggawe manawa pilihan Manajemen disk dipilih kanggo nerusake luwih ing gati:
  4. delete partition in Windows 10

  5. Ing layar sabanjuré pengguna perlu klik-tengen pemisahan sing bakal dibusak lan pilihan saka "Busak Volume" kanggo bisa milih kanggo nggawe manawa pemisahan wis dibusak:
  6. delete partition in Windows 10

  7. Yen dijaluk pengguna perlu pilih ya kanggo ngrampungake tugas ing lengkap:
  8. delete partition in Windows 10

Mulihake data saka pemisahan dibusak ing kasus serep ora digawe

Wondershare Data Recovery paling lan negara alat seni sing digunakake ing gati kanggo nggawe manawa pemisahan mbalekake ing lengkap. Punika Nanging menehi saran ora kanggo nginstal apa-apa dhateng drive sing bakal mbalekake kang bakal Panganggoan pemblokiran data sadurungé kang banjur bakal dadi angel banget kanggo waras. Program negara seni lan ratings pengguna ing hubunganipun kaliyan program sing paling apik lan kanggo alesan sing padha wis menehi saran kanggo nggawe manawa pengguna nemu sing paling apik lan negara cara seni kanggo nggawe manawa data mbalekake. Proses sing bakal mèlu minangka ing:

4.088.454 wong wis diundhuh

  1. Saka URL http://www.wondershare.com/data-recovery/guide.html pengguna perlu kanggo nggawe manawa program diundhuh, diinstal lan mbukak kanggo nggawe manawa proses maju:
  2. delete partition in Windows 10

  3. Pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa Recovery pemisahan banjur milih kanggo nggawe manawa proses maju ing arah paling supaya layar punika katon:
  4. delete partition in Windows 10

  5. Pemisahan ing pitakonan kanggo bisa milih kanggo nggawe manawa proses maju:
  6. delete partition in Windows 10

  7. Mode scan banjur kanggo milih kanggo nerusake:
  8. delete partition in Windows 10

  9. Sawise file sing mbalekake pengguna perlu kanggo nggawe manawa sing gedhe-gedhe dibutuhake kang pinilih lan tombol waras ing pojok tengen ngisor dipencet kanggo ngrampungake proses:
  10. delete partition in Windows 10

Tips lan Trik kanggo mbusak pemisahan ing Windows 10

Ngisor iki sawetara tips ing gati kanggo nggawe proses sukses lengkap:

pengguna a.The kudu nggawe manawa dibangun ing functionalities saka windows 10 digunakake kanggo mbusak pemisahan minangka cara sing paling sukses saka mengkono.

program lunak pihak b.Third kanggo mbusak pemisahan sing bisa nyingkiri lan ngirim mung bisa digunakake nalika fungsi internal gagal.

Top