Kabeh TOPICS

+

Carane nggawe pemisahan boot kanggo PC

Supaya manawa luwih saka siji OS sing mbukak ing hard drive padha uga minangka sistem pemisahan boot perlu lan ana akeh penggunane sing nggawe manawa terminologi iki Applied kanggo nggawe manawa paling apik lan negara nggunakake seni sistem digawe ngendi ana dual malah 3 sekat boot ing drive siji sing bakal nggawe manawa boots pengguna sistem karo OS saka pilihan lan uga bakal nggawe manawa paling apik lan negara saka proses seni mèlu ing gati. Artikel iki kabeh babagan pemisahan boot lan nggawe sawijining.

Apa pemisahan boot, apa boot pemisahan punika saestu kanggo, iku perlu?

Pemisahan boot iku mung papan sing wis diparengake kanggo drive kanggo nggawe manawa pengguna nemu kaping OS ing sistem lan hard drive. Iku uga kanggo nyatet yen pangguna ing gati uga bisa nggawe manawa windows lan Linux sing diinstal ing sistem sing padha ora mung bakal nyoba fungsi nanging uga bakal nggawe manawa paling apik lan negara saka nggunakake gambar saka sistem digawe.

Pemisahan boot nyata kanggo nggawe manawa luwih saka siji OS sing diinstal kanggo sistem lan booting sistem wis rampung minangka saben kepinginan saka pengguna IE OS sing padha utawa dheweke seneng kanggo mbukak. Iku salah siji saka terminologies paling sing digunakake dening kedhaftar lan ana yuta kedhaftar kabeh ndonya sing sing nggunakake windows 7 ing kombinasi karo windows 8 lan 10 bebarengan. Iku mundhak sing dipilih lan uga ndadekake manawa paling apik lan negara saka functionalities seni saben OS sing sante ing proses sing cocog karo kedhaftar.

Pemisahan boot punika namung ing discretion pangguna lan kanggo alesan sing padha iku kanggo nyatet sing pangguna ngirim priksa manawa pemisahan tansah digawe yen ana perlu utawa liya ana ora perlu kanggo ngayahi watara iku bisa uga ngrusak sistem uga hard drive lan pengguna bisa ora bisa kanggo njaluk data bali ing proses sing dibutuhake lan mundhut larang regane data ana. Kanggo oleh asil paling apik kang menehi saran kanggo nggawe manawa pengguna nemu lan saran pakar ing gati kanggo nggawe manawa kasil soko sing dibutuhaké déning pangguna lan asil paling apik sing dijupuk ing gati. Iku uga bakal nggawe manawa ing cilik saka Jeksa Agung bisa ngetokake wae saran bisa dijupuk karo ease lan kepuasan.

Carane nggawe pemisahan boot

Supaya manawa pemisahan boot digawe kang menehi saran kanggo page njupuk dipikir ing syarat hardware saka sistem sing ana ing pitakonan minangka ana uga kamungkinan sing pangguna bisa nggunakake windows 7 ing sistem sing ora kompatibel karo windows 8 utawa 10 supaya iku penting minangka bisa nimbulaké masalah ing gati. Pengguna ngirim uga priksa manawa paling apik lan negara functionalities seni sistem sing nelik kanggo nggawe manawa OS wis kebak didhukung ing proses sing paling apik. Iku uga bakal nggawe manawa pengguna nemu sing paling apik lan negara saka asil seni kanggo nggawe pemisahan boot. Proses sing bakal mèlu ing gati iku salah siji sing bisa ditemokaké ing internet uga. Tutorial sing bakal mèlu ing gati ing URL http://www.howtogeek.com/197647/how-to-dual-boot-windows-10-with-windows-7-or-8/ lan iki bakal mimpin pengguna kanggo nginstal 3 sekat boot sistem siji lan mulane cara iki sing paling lan Highly dianjurake kanggo bakal tindak priksa manawa asil ing baris karo syarat pengguna. Proses gampang lan ora kudu reinvent roda kanggo mesthekake yen sing paling lan negara saka proses seni ngiring. Nanging wis strictly menehi saran kanggo nggawe manawa supaya langkah katahan padha kasebut ing ngisor iki:

  1. Sarana Manajemen disk kanggo diakses dening naleni diskmgmt.msc ing printah roto kanggo miwiti proses:
  2. create a boot partition for your PC

  3. Volume pilihan banjur dadi nyilikake kanggo nggawe manawa papan digawé kanggo instalasi OS anyar:
  4. create a boot partition for your PC

  5. Proses shrink iku bakal rampung kanggo nerusake luwih:
  6. create a boot partition for your PC

  7. Saka http://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10ISO file ISO utawa ing basa windows prasaja 10 kanggo diundhuh kanggo nggawe manawa proses maju luwih. Sampeyan bisa titik saka USB lan uga bisa diundhuh menyang lokasi external
  8. create a boot partition for your PC

  9. Ing jendhela banjur diinstal kanggo nerusake:
  10. create a boot partition for your PC

  11. Instalasi adat kanggo milih kanggo nggawe manawa salinan seger bebarengan karo siji ana wis diinstal karo ease:
  12. create a boot partition for your PC

  13. Papan unallocated digawe minangka asil saka drive shrinking iku digunakake kanggo nggawe manawa OS wis diinstal lan aplikasi tombol kanggo mencet:
  14. create a boot partition for your PC

  15. Tombol sabanjuré wis kanggo dipencet kanggo nggawe manawa windows sing diinstal ing kanggo pemisahan anyar:
  16. create a boot partition for your PC

  17. Instalasi bakal rampung tanpa masalah lan masalah:
  18. create a boot partition for your PC

  19. Sistem banjur diwiwiti kanggo nggawe manawa OS sing dipengini lan iki jangkep proses ing lengkap:
  20. create a boot partition for your PC

Iku kanggo njupuk care saka nalika nggawe sekat boot ing komputer

  1. Pengguna perlu kanggo nggawe manawa drive sing bakal nyilikake wis digawe nganti rampung kanggo munggel mundhut data rasah sing bakal lengthen proses.
  2. Pemisahan boot sakabèhé proyek profesional kanggo nindakake lan kanggo alesan sing padha wis menehi saran kanggo nggawe manawa tanpa kawruh sadurunge pengguna ngirim ora nindakaken piyambak.
  3. Kanggo nggawe sekat boot ing sistem iku uga menehi saran kanggo nggawe manawa program pihak katelu digunakake yen dibangun ing ora cekap ing gati utawa panganggo kurang kawruh.
Top