Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > file Video Recovery: Waras Dibusak utawa Lost file Videos

File Video Recovery: Waras Deleted utawa Lost file Videos

Carane Waras Lost file Files2

File file bisa njaluk ilang amarga akeh alasan: sok sing mung banget careless kanggo mbusak mau. Kadhangkala, padha bisa ngrusak karo serangan virus.

Cara paling apik sing iso panjenengan lakukno kanggo nindakake Recovery file kanggo njaluk Wondershare Photo Recovery , utawa Wondershare Photo Recovery for Mac . Iku apa sing perlu yen sampeyan arep waras video AVI dibusak. Iku program Recovery paling apik kanggo mbalek dibusak, format file AVI rusak. Program iki ndhukung mbalek video file saka komputer, SIM SD, telpon seluler, hard disk, lan piranti panyimpenan external liyane. Karo, sampeyan bisa pratinjau jepretan video AVI ketemu sadurunge Recovery.

Wigati: nglewati Iki kanggo versi Wondershare Photo Recovery Windows. Kanggo pangguna Mac, mangga download versi Mac.

Download file Video Recovery sapunika!

Download Win Version Download Mac Version

Waras Deleted utawa Lost file File ing 3 Langkah

Pisanan bab page: Mangga mungkasi nggunakake piranti kasebut maneh nalika sampeyan nemokake video file wis dibusak utawa dibusak. Yen ora, sampeyan ora bakal bisa mulihake video ilang file

Langkah 1 Sambungake piranti ngendi ilang file Panjenengan file dumunung karo komputer lan miwiti program.

Kowé bakal weruh antarmuka minangka gambar ngisor iki nuduhake. Cukup klik "Mulai" tombol kanggo miwiti Recovery.

Wigati: Program iki waras file file dening mindhai drive ing komputer. Mangga priksa manawa piranti bisa dikenali minangka drive.

flv recovery

Langkah 2 Pilih drive sing pengin waras file file saka lan klik "Scan".

Kene kabeh drive bakal dideteksi lan ditampilake Wondershare Photo Recovery. Mangga pilih drive nengen utawa drive nomer piranti panyimpenan. Banjur klik "Scan" kanggo nelusuri file file mbusak utawa dibusak.

recover deleted flv files

Langkah 3 Preview jepretan file AVI ketemu lan waras selektif.

Sawise scan, ketemu file bakal nuduhake ing dhaftar kaya gambar ing ngisor iki tampilan. Pilih "Video" kanggo pratinjau file file ketemu supaya minangka kanggo mriksa apa file file ilang sing ketemu utawa ora. Banjur sampeyan bisa milih video file sing arep waras lan klik "Waras" kanggo nyimpen.

Wigati: Mangga ora nyimpen file mbalekake kanggo drive ngendi padha dumunung.

recover lost flv videos

About Wondershare file Recovery video:

Salah siji fitur gedhe Wondershare Photo Recovery iku sarana bisa mandegake, diwiwiti, ngreset, ngaso, lan maneh miturut apa sing disenengi.

Yen sampeyan arep kanggo nemokake file kaya dokumen, arsip lan Email saka komputer utawa panyimpenan external piranti, mangga nyoba Wondershare Data Recovery utawa Wondershare Data Recovery for Mac.

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top