Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > Lan Solution Gampang Waras Photos from Canon PowerShot

Lan Solution Gampang Waras Photos from Canon PowerShot

Canon photo recovery

Kahanan rusak foto saka Canon PowerShot

1. sengaja dibusak kabeh potret saka kamera Canon PowerShot.
2. Njupuk sawetara foto nalika kamera Canon PowerShot iki sumunar simbol baterei sedheng. Banjur tak pesen 'Kertu Memori kesalahan'.
3. Nalika nyalin foto saka Canon PowerShot kanggo komputer, ana sawetara foto mboten saguh kanggo disalin. Uga, sampeyan ora bisa nemu wong salah siji saka komputer utawa kamera.

Ana isih kahanan liyane ranyono liyane sing metioned ndhuwur, kaya kertu memori ing Canon PowerShot bakal rusak utawa foto dadi ora bisa diliwati. Ana wae solusi kanggo waras sing foto diliwati saka kamera Canon PowerShot?

Solusi gampang kanggo mari dibusak / foto ilang saka Canon PowerShot

Nalika iki jenis masalah kesalahan kertu memori mengkono, ora sumelang. Njupuk metu kertu memori saka Canon PowerShot lan nyambung menyang kamera digital utawa seluler telpon utawa komputer pribadi (luwih liwat kertu maca). Banjur dipriksa apa kertu OK utawa ora nalika ing piranti liyane.

Isih ora bisa? Banjur cara paling apik kanggo mriksa yen potret (dibusak utawa ora bisa diliwati) bisa mbalekake kanggo nyoba a program Recovery foto Canon. Anggere minangka kertu SD saka Canon PowerShot bisa dideteksi dening komputer, kemungkinan kanggo undelete Canon sing dhuwur banget. Nanging sadurunge dilakoni apa-apa, sampeyan kudu nginstal program Recovery data ing komputer lan banjur nyambung kertu memori Canon PowerShot kanggo iku.

Yen sampeyan nggunakake Windows OS, cobanen Wondershare Photo Recovery - program Recovery sing bisa waras foto, video lan music ilang saka hard drive komputer, kertu memori kamera digital lan flash drive lan sapiturute Kejabi, iku uga bisa waras foto saka Canon ilang ditransfer saka Canon kamera menyang komputer.

Yen sampeyan nggunakake Mac OS X, banjur nguripake kanggo Wondershare Photo Recovery for Mac , kang dianggo padha.

Download win version Download mac version

Tips:  Aja nyoba kanggo njupuk foto anyar sadurunge waras foto ilang saka kertu memori, lan sijine kertu memori ing panggonan aman ing kasus kahanan karusakan bakal kelakon.

Sampeyan mung perlu kanggo njupuk 3 langkah rampung Recovery Canon PowerShot

1. Sambungake kertu utawa kamera kanggo komputer, lan cepet iku sawise ngetokake program.

canon powershot recovery

2. Preview lan dipriksa foto dibalekake sing mentas metu.

canon powershot photo recovery

3. Pilih foto lan klik waras mau.

recover photos from canon powershot

 Manungsa waé: nalika nyimpen mbalekake foto, ora nyimpen ing canon PowerShot asli maneh. Pilih panyimpenan media utawa langsung nyimpen ing komputer.

Video tutorial Canon PowerShot foto Recovery

Download win version Download mac version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top