Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Waras > ASUS Data Recovery: Carane Waras Data saka ASUS Laptop

ASUS Data Recovery: Carane Waras Data saka ASUS Laptop

Need Bantuan kanggo Maneh Data saka ASUS Laptop

Yester sethitik dicekel bocah sandi dibusak sawetara folder saka notebook ASUS sandi. Sayange aku wis sawetara dokumen kantor bisnis, gambar lelampahan kanggo London lan sawetara file ing folder iki. Saiki aku kudu golek cara kanggo njaluk wong bali. Bisa sapa bantuan kula please?

Yen sampeyan bathi cukup, sampeyan bisa njupuk saka bin Daur-ulang ing laptop ASUS Panjenengan. Yen ora, sampeyan bakal kudu program Recovery data ASUS kanggo mbantu.

Kene aku seneng menehi saran Wondershare Data Recovery , utawa Wondershare Data Recovery for Mac kanggo sampeyan. Windows versi Wondershare Data Recovery saged mbalek file kaya foto, video, file document, email, file audio lan luwih saka ASUS laptop, ora file prakara ing notebook ASUS Panjenengan padha ilang amarga ora sengaja pambusakan, format, kesalahan sistem utawa malah kacilakan. Iku saiki kanthi kompatibel karo ASUS laptop sing nganggo Windows XP, Windows 7 utawa Windows 8.

Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba kanggo miwiti ASUS Recovery data laptop ing sawetara langkah-langkah prasaja lan aman. Versi nyoba iki bisa kanggo mindhai hard drive notebook ASUS utawa pemisahan sadurunge mundhut versi lengkap, supaya sampeyan bisa nggawe manawa apa alat punika saestu migunani utawa ora.

Download Win Version Download Mac Version

Nindakake ASUS Laptop Data Recovery ing 3 Langkah

Pilih 1 Pilih mode Recovery kanggo miwiti

Sawise ngetokake Wondershare Data Recovery ing laptop ASUS, sampeyan bakal ana 3 mode Recovery. Sampeyan bisa maca nang rinci 3 mode lan pilih salah siji sing paling cocok kanggo terus.

Ayo kang sepisanan nyoba "Lost Gambar Recovery" bebarengan.

Wigati: Mangga ora nginstal alat ing ASUS hard drive sing file padha ilang saka.

asus data recovery

Langkah 2 Scan notebook ASUS hard drive utawa pemisahan

Ing langkah iki, sekat ing laptop ASUS bakal kanthi otomatis dibusak lan katampil dening program. Sampeyan bisa milih pemisahan sing file padha ilang saka lan mejet ing "Mulai" tombol kanggo miwiti mindhai file ilang.

Wigati: Kanggo mindhai file sing padha format, pilih "Aktifake jero Scan" ing jendhela.

 asus laptop data recovery

Langkah 3 Waras data saka ASUS laptop

Nalika scan iku liwat, isi ditemokaké ing notebook hard drive ASUS bakal katampil ing "Koleksi Gambar" utawa "Path" ing jendhela.

Sampeyan mung kudu pilih file sing arep nompo lan klik "Waras" kanggo milih folder ing laptop ASUS supaya wong-wong mau.

Wigati: Mangga ora nyimpen data mbalekake partisi asli ing notebook ASUS Panjenengan.

 retrieve data from asus laptop

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top