Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Tips > Carane Kirimi Lapuran Quiz via Email

Carane Kirimi Quiz Lapuran liwat Email

Nalika laporan ANTV digawe dening QuizCreator wis dikirim menyang kontak liwat email, utawa dheweke bisa ndeleng ing kothak mlebu.

QuizCreator- send quiz reports via email

Download Win Version

Part I. Ngirim laporan ANTV kanggo kontak kasebut (manual / kanthi otomatis)

Nalika sampeyan desain ANTV, sampeyan bisa nemtokake alamat email guru utawa kontak kanggo nampa lapuran ANTV.

1. laporan Kirim ANTV otomatis

create flash quizzes- send  quiz reports

Ketik alamat e-mail iki ing lapangan e-mail lan banjur milih Kirimi otomatis. Sampeyan bisa ngetik luwih banjur siji alamat e-mail lan misahake karo koma kayata "affilate@wondershare.com, support@wondershare.com". Nalika taker ANTV rampung ANTV lan submits / jawaban final dheweke kanthi ngeklik ing ngirim tombol, laporan kui lan dikirim menyang alamat e-mail (es) kang wis ditemtokake.

Wigati:  Yen sampeyan milih send dening e-mail otomatis pilihan, malah yen sampeyan ngaktifake lambang e-mail ing cithakan pamuter, iku ora bakal katampil. 

2. laporan Kirim ANTV manual

create flash quizzes- send quiz reports via email

Ing lapangan e-mail ketik alamat e-mail sing arep ngirim laporan, banjur milih Kirimi manual .Nalika ANTV yaiku kang dijupuk, lambang E-mail bakal katampil ing first asil . Nalika sampeyan klik tombol e-mail, pamuter ANTV bakal generate laporan ANTV lan ngirim liwat e-mail nggunakake program digawe ing situs resmi kita. Yen sampeyan wis ora kasebut alamat e-mail, nalika taker ANTV klik lambang e-mail ing pamuter ANTV, program bakal nggawe mail anyar karo laporan ANTV minangka isi mail sing nggunakake piranti lunak e-mail standar ing komputer saben ANTV taker, lan taker ANTV manual bisa ngetik alamat e-mail kanggo ngirim laporan. Post URL:

create flash quizzes- send quiz reports via email



URL iki lokasi first php digunakake kanggo ngirim laporan test e-mail. URL standar punika php ing situs resmi kita. Yen sampeyan arep kanggo nggunakake layanan situs liya sampeyan bisa ngganti iku patut.

Part II. Ngirim laporan ANTV kanggo takers ANTV otomatis

Yen mriksa "ngirim asil test kanggo kothak e-mail ANTV taker kang" laporan ANTV bakal dikirim menyang kothak e-mail ANTV taker kang kanthi otomatis. Kanthi cara iki, padha bisa ndeleng sing respon lan jawaban sing bener kanthi laporan ing kothak mlebu e-mail sing.

send quiz report via email

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top