Kabeh TOPICS

+

Two Ways Priksa Quiz Flash

Yen sampeyan are looking for cara kanggo nggawe ANTV online prasaja lengkap nganggo opsi kanggo saran, nulis biji lan ranging, nggunakake free Flash ANTV Cithakan ing Adobe Flash iki becik goof. Nanging yen sampeyan ora pakar ing Flash, Wondershare QuizCreator bisa dadi program alternatif kanggo sampeyan. Artikel iki bakal ngene sampeyan carane nggawe ANTV lampu kilat nggunakake rong pribadi iki.

Part 1: Priksa Quiz Flash Nggunakake Adobe Flash

Flash MX lan versi mengko nyedhiyani ANTV Cithakan kang kedhaftar trek asil kanthi otomatis lan ngirim ANTV kanggo sistem manajemen learning (LMS) karo SCORM lan AICC selaras. Dadi mung nggawe apik nggunakake iki dibangun ing ANTV Cithakan, banjur sampeyan bisa nggawe milutaken lan interaktif Mrikso Flash.

Langkah 1: Download Adobe Flash lan Nggawe Document New Flash

Kaping kabeh, yen sampeyan ora duwe Adobe Flash diinstal ing komputer, menyang website resmi Adobe ( http://www.adobe.com/downloads/ ) lan ngundhuh versi nyoba 30 dina. Banjur sawise mlaku lunak iki, nggawe document Flash anyar milih ana Quiz Cithakan . berkas > New > Cithakan tab > Quiz Kategori > Modern Photo Quiz_style2 Cithakan

New quiz from template

Banjur ANTV fungsi kebak karo ANTV Cithakan saka Seret lan Selehake, Isi ing Blank, Hot obyek, Hot Spot, Multiple Choice, lan leres utawa Palsu, bakal pop munggah.

Edit Flash Quiz

Langkah 2: Kaca-kaca sing Pitakonan lan Jawaban lan Nyoba ing Moive

Kaca-kaca sing pitakonan lan jawaban ing project iki. Banjur nyoba moive kanthi ngeklik Control > Test Movie.

Langkah 3: Simpen document Flash

Banjur nyimpen document Flash, menehi iku jeneng kanthi milih Gambar > Simpen.

Tip: Tambah pitakonan liyane ing Project Flash
Sampeyan bisa nambah sembarang tipe pitakonan minangka ANTV single (eg bener utawa palsu) menyang mentas digawe document Flash sawayah-wayah.

1. Yen sampeyan arep kanggo masang pitakonan siji minangka interaksi learning, sampeyan mung bisa nindakake iku kaya iki: Window > Umum Libraries > interaksi Learning

2. A perpustakaan macem-macem interaksi learning bakal mbukak munggah. Seret siji sing arep dhateng ing tataran.

Liyane: Priksa Quiz Japanese ing Adobe Flash Step by Step >>

Part 2: Priksa Quiz Flash Nggunakake QuizCreator

Iku praktis kanggo nggawe kuis Flash karo Adobe Flash, nanging ora kabeh wong bisa nggunakake program Flash sampurna kanggo nggawe kuis. Nanging, ana sawetara pribadi ANTV authoring cepet kaya Wondershare QuizCreator kanggo mbantu nggawe kuis Flash ing cara tenan gampang.

Iki Flash ANTV make menehi munggah kanggo 18 jinis pitakonan kanggo nggawe loro Mrikso lan survey. Jinis pitakonan, ing kasunyatan, iku meh bab kaya Flash ANTV Cithakan kasebut ing ndhuwur Adobe Flash. Prabédan antarane jinis Pitakonan lan Flash ANTV Cithakan kasedhiya ing Adobe Flash, iku karo pitakonan iki sampeyan ora kudu ngerti apa-apa bab Flash ActionScript nanging sampeyan bisa nggawe kuis makarya ing menit. Edo Flash ANTV iki menehi mode editing-wangun adhedhasar kanggo sampeyan nggawe nggawe lan setelan sembarang tipe pitakonan kaya True utawa Palsu, Multiple Choice (Single Jawaban), Multiple Response, Isi ing Blank, urutan, Klik Map, etc. mbukak jinis Pitakonan lan jendhela karo wangun prasetel bakal pop munggah. Isi blanks saka lapangan lapangan lan sampeyan bisa pratinjau test enggal dipriksa efek.

Dipriksa carane gampang sampeyan bisa nggawe Quiz Flash >>

Form-based editing mode

Kanggo luwih kawruh babagan nggunakake QuizCreator kanggo nggawe Flash Quizzes, monggo waca: http://www.wondershare.com/pro/quizcreator.html

Download Win Version

Top