• i like cara iku karya

    - Kenneth

    Thanks kanggo alat sethitik, piranti Apple kabeh saiki pancene aran gratis. Sing amarga aku ora dikunci dadi iTunes, utawa abdi kanggo gratis saka komputer tartamtu, punapa mawon. Iku gedhe duwe versatility saka ngomong, Android, nanging isih nggunakake pindah Apple sandi!

    - Melody S.
  • Karo Transpod kanggo Mac, aku bisa Cut iTunes saking rumus ing antarane Ingsun lan iPod, utawa ora-punapa mawon cara aku arep nindakaken. Saiki aku bisa gawe serep kabeh media sandi langsung saka piranti kanggo Mac, nuduhake salinan media karo kanca-kanca-iku menehi hasil nyata lan supaya gampang.

    - Jennifer K.

Napa Pilih TransPod for Mac?

Wondershare TransPod for Mac Iku aplikasi Mac khusus sing dirancang kanggo ngatur iOS piranti isi karo ease. Iku ndadekake iku gampang kanggo nransfer lan video serep, music, dhaptar lagu, lan sapiturute antarane Panjenengan iPod, iPhone, iPad, iTunes, lan Mac, lan ngijini sampeyan nggawe, mbusak, ngowahi jeneng lan ngowahi dhaptar lagu iPod / iPhone.

Yen sampeyan pengen file transfer saka iPhone, iPad utawa iPod kanggo iTunes / Mac ing Mac OS X 10.6 mlaku, 10.7, 10.8, utawa 10.9, please nggunakake Wondershare TunesGo (Mac)


Pilih File

File kaca

Dipriksa File
Copy & backup  iOS device contents

Salinan & serep iOS isi piranti

Music serep, film, dhaptar lagu, foto, nuduhake TV, ebook, podcast, lan sapiturute saka sing iPod / iPhone / iPad kanggo Mac;
Nompo perpustakaan iTunes utawa dhaptar lagu ing cilik saka mundhut data utawa njupuk Mac anyar;
Nganggo maneh video favorit & musik ing piranti iOS anyar kanthi nransfer saka siji lawas;
Nyalin wong 'iPad / iPhone / iPod item kanggo piranti iOS dhewe karo macem-macem piranti disambungake karo Mac.
Transfer DVD/video/audio to iPhone/iPod/iPad

Transfer DVD / video / audio kanggo iPhone / iPod / iPad

Ngonversi film DVD langsung menyang iPhone / iPod / iPad kanggo muter maneh;
Transfer video / audio ing macem-macem format kaya AVI, FLV, WMV, MP4, MOV, MP3, etc. kanggo sante ing iPod, iPhone iPad utawa;
Sijine wae isi iTunes menyang iPod, iPhone iPad utawa tanpa sinkronisasi;
Nyalin kabèh iTunes playlist kanggo piranti iOS kanggo hiburan.
Easy file management

Manajemen file gampang

Nduweni dipriksa musik, film utawa foto ing tampilan thumbnail mode;
Browse file media ing katalog cetha kaya Artis, Album, Aliran, Composers, lll .;
Fungsi telusuran cepet ana kanggo nggoleki apa sing arep instantaneously;
Pratayang film kanthi pindho ngeklik item.

Apa PILIH WONDERSHARE?

Secure Icon

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

Help Icon

24/7 SUPPORT

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting - sembarang wektu dina utawa wengi.

Money Back Guarantee

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac

Nggunakake lengkap kothak piranti kabeh ing-siji video iki kanggo ngowahi, ngowahi, nambah, download, diobong, ngatur, dijupuk, lan muter video sembarang ing Mac. Mangerteni liyane

Wondershare Dr.Fone Kanggo iOS (Mac)

Waras ilang utawa dibusak kontak, pesen, foto, cathetan, lan sapiturute saka iPhone, iPad lan iPod kanggo pangguna Mac. Mangerteni liyane

Wondershare TunesGo Retro (Mac) NEW

Ingatase hak bebas kebak kanggo nransfer musik lan dhaptar lagu saka iPhone, iPad lan iPod kanggo iTunes Library ing Mac. Kanthi kompatibel karo iTunes 12,1, iOS 9, lan ndhukung iPhone 6 & iPhone 6 Plus Selengkapnya
New icon

Top