Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Convert > Video kanggo Flash Encoder - Convert Video kanggo Flash

Video kanggo Flash Encoder - Convert Video kanggo Flash

Wondershare Video kanggo Flash Encoder iku sawijining video banget kanggo lampu kilat rate Ngonversi video kanggo SWF utawa file. Kanthi ngodhe lampu kilat video, sampeyan bisa ngowahi WMV, AVI, MPEGMPG, 3GP, MP4, MOV, Mod, TOD (JVC Vidicon), MKV kanggo Flash, malah Ngonversi video HD M2TS, TP, TRP, TS kanggo kerlip file / SWF karo akeh fungsi ditempelake.

Download Win VersionDownload Mac Version

1 Impor video utawa DVD file

Klik "Tambah File" tombol kanggo nambah kabeh jinis video kalebu SD video lan video HD ing kabeh populer format. Lan klik "Muat DVD" kanggo mbukak film DVD saka DVD-Rom, DVD Folder, file ISO kanggo ngganti menyang format Flash.

video to flash

2 Sunting Flash video

Klik-tengen wae video diimpor kanggo milih "Sunting" pilihan pribadi editing video kanggo nggawa video kanggo tingkat sabanjuré. Sampeyan bakal bisa ndeleng carane kanggo ngowahi video, nyetel efek video, nambah watermark lan subtitle mengkono ing ngisor iki.

video to flash

Potong Video : Sampeyan bisa ngowahi ukuran file video ing "Potong" tab. Njaluk ukuran sing dipengini video dening zoom, nyeret pigura potong utawa nyetel paramèter sing gegandhengan. Nyetel efek video : Sampeyan bisa aplikasi sawetara efek khusus kanggo video. Nalika sampeyan nindakake, sampeyan bakal njaluk pratayang intuisi efek video sadurunge lan sawise ngatur karo loro nyata-wektu pratinjau panel. Sunting watermark : Yen sampeyan arep kanggo njaluk lampu kilat video pribadi ngembangaken sawetara Alexa minangka watermark, sampeyan bisa éling iku ngembangaken salah siji teks utawa informasi gambar. Sampeyan uga diijini kanggo ngowahi ukuran ditambahaké teks / gambar. Tambah plug-in subtitle : Yen sampeyan wis tak sawetara video karo cocog plug-in file subtitle (biasané ing format SRT), sampeyan bisa nambah subtitle ing video ing "Subtitle "tab.


3 Priksa setelan konversi

Sabanjure, pilih format saka dhaftar gulung-mudhun format output. Format Flash kayata file, SWF, F4V lan YouTube, Vimeo sing kanthi didhukung. Sampeyan uga bisa nyetel setelan audio / video miturut pilihan panjenengan kanthi ngeklik "Setelan" pilihan. Nanging luwih kanggo njaga setelan defaulted.

video to flash

4 Mulai video kanggo lampu kilat konversi

Pamungkas, klik "Convert" tombol kanggo miwiti Ngonversi video diimpor SWF, FLV lan format kapilih. A layar kemajuan konversi bakal ditampilake sak suwene proses ngendi sampeyan bisa pratinjau video. Pangguna sistem alon mbokmenawa bakal arep mateni pratayang minangka migunakake liyane siklus CPU.

Fitur Key

video to flash

Ngonversi video file file & SWF Flash

  • Ngonversi video kanggo Flash kanggo ngunggah online: Langsung Ngonversi video kanggo SWF lan file lampu kilat video supaya sampeyan bisa enggo bareng ing YouTube, blog pribadi, MySpace, Google video, etc.
  • Dhukungan SD lan HD video: Sampurna Ngonversi loro SD lan HD video kanggo SWF lan file video lampu kilat kalebu AVI, Mod, TOD, MP4, MPEG / MPG, WMV, 3GP, MOV, MKV, DV, H.264, lan M2TS, TP , TRP, TS, etc.
  • Konversi kumpulan: Wektu-nyimpen konversi kumpulan ngijini sampeyan ngowahi file macem-macem video ing wektu.

Video Sunting lampu kilat karo fungsi editing kuat

  • Sunting lampu kilat video karo fitur editing unik kanggo ngowahi, nyetel efek video, nambah watermark etc.
  • Video clip dening pisah siji video menyang macem-macem perangan.
  • Gabung kaping klip video menyang siji berkas.
  • Nggabungake kaping klip video menyang siji slideshow.
  • Loro wektu nyata windows pratayang supaya sampeyan njaluk efek video paling metu saka film

Operasi gampang lan nganyari otomatis

  • Kanthi otomatis ndeteksi versi paling anyar saben versi anyar wis dirilis.
  • Nyedhiyani sampeyan karo o-line 7X24 jam e-mail technical support.

Download Win VersionDownload Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top