Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > KABIYESI Player: sandiwara KABIYESI File

KABIYESI Player: sandiwara KABIYESI File

Berkas KABIYESI punika format DVD sing ngandhut utamané Alexa DVD kaya audio, video, tarjamahan, menu lan sapiturute banget wong wanted kanggo nonton DVDs ing komputer sing; jarno amarga dianggep penak utawa amarga DVD pamuter wis ora bisa digunakake. Nanging, ora kabeh pemain media ing komputer bisa ndhukung Rendering file KABIYESI.

Loro dibangun ing pamuter media ing Windows lan Mac platform kayata Windows Media Player lan QuickTime ora ndhukung format KABIYESI. Supaya kanggo mutusake masalah iki masalah incompatibility, sing mbok menawa bisa njupuk dipikir menyang ndhuwur pemain 5 KABIYESI kanggo bantuan.

Alternatif 1: Ultimate Video Converter

Karo pemain KABIYESI, sampeyan mung bisa muter file KABIYESI lancar ing komputer, sampeyan ora bisa isih nggunakake pemain KABIYESI amarga saka Jeksa Agung bisa ngetokake incompatibility. Supaya solusi sing paling apik kanggo ngowahi KABIYESI kanggo liyane sing arep, supaya sampeyan bisa muter file KABIYESI ing sembarang pamuter, aplikasi lan piranti etc. Kanggo nindakake, sampeyan bisa nggunakake Video Converter  ( Video Converter kanggo Mac ) kanggo nindakake konversi video. Contone, iku solusi sing apik kanggo ngowahi KABIYESI kanggo MP4 kanggo muter maneh ing paling piranti kaya iPhone lan PSP etc.

Download Win Version Download Mac Version

Langkah 1: file Impor KABIYESI dening langsung nyeret file kanggo program iki.

Langkah 2: Ing Output Format  panel, pilih format Wanted kanthi ngeklik Format  lambang kanggo mbukak dhaftar format output sawijining.

Langkah 3: Kenek Convert  tombol ing sudhut ngisor-tengen ing antarmuka utama.

 play vob files

Alternatif 2: pamuter VLC Media

 vob player mac

Ing  VLC pamuter media wis digunakake digunakake ing Mac (singa gunung klebu) lan platform Windows. Akeh wong seneng nggunakake aplikasi iku kanggo muter file media sing utamané amarga salib-platform pamuter media ndhukung meh kabeh video lan audio format. Supaya iku temenan pilihan sing paling apik saka pamuter media. Loro saka muter file KABIYESI, VLC uga ngijini sampeyan kanggo muter file ing format video liyane sing QuickTime lan Windows Media Player gagal kanggo muter native.

Download VLC KABIYESI pamuter saka  situs VLC .

Alternatif 3: MPlayer

vob video player for mac

Ing MPlayer pilihan liyane apik minangka pemain bal KABIYESI alternatif. Iku ora misuwur minangka ing VLC pamuter media, nanging iku uga didownload kanggo loro Windows lan Mac PC lan wis sawetara saka sudhut format video support. Iku saged muter bali MPEG / KABIYESI, Amandeep singh Mani singh / WMA / WMV, VIVO, QT / MOV / MP4, AVI, format Ogg / OGM and so on.

Download MPlayer KABIYESI pamuter saka  situs MPlayer .

Alternatif 4: UMPlayer

 umplayer

Ing UMPlayer kompatibel tengen-platform (bisa diundhuh dhateng sistem operasi Windows, Mac OS X lan Linux) lan iku banget prasaja kanggo navigasi. Nanging, iku dikempalken karo dibangun ing fitur kiro-kiro saka dhaftar ngembake format file didhukung kanggo codecs kompatibilitas uga kemampuan kanggo stream utawa puter maneh file pepak. Yen gagal kanggo ngundhuh file favorit, sampeyan kudu fungsi recorder minangka serep!

Alternatif 5: KMPlayer

 kmplayer

Sampeyan bisa gampang njaluk menowo karo KMPlayer karo iku pangguna-loropaken antarmuka lan simplistic. Nanging, sampeyan isih bisa nggawe antarmuka karo tampilan diijolake lan Visualizations uga njupuk kauntungan saka iku dibangun ing video lan audio codec. Sampeyan uga bisa nambah kualitas puter maneh video kanthi ngganti sifat, sharpening luwih, aplikasi yang lan akeh liyane. Guess apa? Format 3D uga didhukung ing iku paling anyar apa anyar banget! 

Download Win Version Download Mac Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top