Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Best Free Torrent Players Cepak

Best Free Torrent Players Cepak

Sadurunge kita wiwiti, cathetan cepet ing file torrent. Miturut Wikipedia, file torrent ngandhut URL akeh nglacak; lan metadata integral bab kabeh file media kanggo diundhuh lan metadata tambahan ditetepake ing ekstensi ing specification BitTorrent uga. Ing tembung liyane, file torrent mung sing saka data kang mbisakake BitTorrent kanggo golek target lan ngrampungake download. Nanging, iku ora ngandhut isi media ing kabeh. Mulane, nalika kita lagi ngomong bab 'play torrent file', kita bener tegese file media sing diundhuh (s), ekstensi kang biasané ing AVI, MKV format MP4. Sehat-sehat, saiki sing ngerti dicokot babagan semburan, ayo kang miwiti.

No.1: Video Converter - A Versatile Torrent Player

Ing Wondershare Video Converter  ( Video Converter kanggo Mac ), luwih saka pamuter torrent Versatile. Sampeyan bisa ngundhuh versi nyoba gratis pangisian daya lan muter file torrent sing iku disimpen ing macem-macem format. Yen sampeyan arep kanggo njaluk paling metu saka file torrent kayata konversi video, video download, editing video utawa kobong DVD utawa etc, sampeyan bisa nindakake kabeh langsung ing. 

Download Win Version Download Mac Version

 torrent Players

Fitur tombol:

  • Karo macem-macem decodes lan ndadosaken, sampeyan ora perlu kanggo nginstal wae codecs utawa plug-ins nalika muter sakbenere sembarang format file (mesthi kalebu AVI, MKV, MP4 lan etc).
  • Cross-platform: Windows 8/7 / XP / Vista; Mac OS X 10.11 (El Capitan), 10,10, 10.9, 10.8, 10.7, 10.6.
  • Snapshot: sampeyan bisa njupuk gambar asli seko pemandangan favorit nalika muter file torrent.
  • Downloading: sampeyan bisa ngundhuh video saka YouTube lan Camping enggo bareng video-liyane
  • Rekaman: yen gegandhengan situs sing nonton ora ngidini downloading, sampeyan bisa menet Rekam  kanggo njaluk rekaman kualitas apik.
  • Fungsi editing umum: Potong, potong, pamisah, nambah subtitles lan sapiturute
  • Konversi kuat karo kualitas lossless lan kompatibilitas dhuwur: sampeyan bisa ngowahi file torrent diundhuh menyang daftar lengkap video umum utawa video audio lan HD; uga macem-macem piranti kayata iPhone, iPad, iPod, Samsung, BlackBerry, iRiver, Zen lan sapiturute  
  • ( Elinga : kanggo versi nyoba gratis, ana bakal konversi fter watermark)

No.2: Wondershare Player- gratis lan Gampang kanggo nggunakake Torrent Player

Ing  Wondershare Player iku entheng, kuat lan bisa muter meh wae media format metu ana. Liyane saka kanggo muter DVDs, iku bisa uga dipigunakaké minangka decoder audio. Ing sisih ndhuwur, iku ora mbutuhake sembarang codecs external utawa ekstra kanggo mbukak.

Download Win Version Download Mac Version

wondershare player

Fitur tombol:

  • Puter maneh dipercaya saka file multimedia beda kalebu DVD, video HD, SD video lan audio; karo ora codecs tambahan utawa plug-ins needed.
  • Murub-cepet puter maneh kabeh file media karo majeng teknologi Extreme X; video miwiti muter cepet lan seamlessly.
  • Ngirim enjoyments téater-kaya karo pandelengan temonan; seneng HD kualitas kemerlap karo rincian cetha, gerakan Gamelan lan werna urip.
  • Designs intuisi karo antarmuka uncluttered; Nyedhiyani luwih fungsi lan setelan kontrol tengen ing pucuk driji.

No.3: VLC - A Universal Torrent Player

VLC , pisanan dirilis ing 2000 anyar dibandhingake pamuter media liyane, nanging uga salah siji sing paling populer. Iku pamuter kudu-wis torrent  lan sampeyan bakal kerep krungu VLC nalika takon wong bab pamuter media favorit.

VLC, torrent player

Fitur tombol:

  • Mbukak-sumber, Highly-hotspot media free pamuter.
  • Cross-platform: Windows, Mac OS X, Linux, iOS lan sapiturute
  • A Uploaded akèhé saka format didhukung kalebu AVI, MKV, MP4, 3GP, Amandeep singh Mani singh lan format sakbenere kabeh umum lan populer, utamané kanggo video stream diundhuh saka internet.
  • Amarga struktur basis paket, iku bisa muter isi video sanajan iku rusak, pepak utawa unfinished (IE sampeyan bisa muter movie torrent nalika iku isih ngundhuh)

No.4: KMPlayer - A Gaya Torrent Player

KMPlayer , uga dikenal minangka K-Multimedia Player, iku audio lan video pamuter entheng kanggo Windows (Win2000 / XP / 2003 / Vista / 7). Iku babar blas free lan ndhukung sawetara saka sudhut format file beda kalebu AVI, MKV, MP4, WMV, FLV lan akeh liyane.

VLC, torrent player

Fitur tombol:

  • Sarwa antarmuka: resik lan kelangan. Sampeyan bisa kanthi cepet ngakses pilihan saka pamuter video ing sawetara klik.
  • Highly customizable: sampeyan bisa nyetel akeh audio lan video efek (IE 3D), alon mudhun utawa nambah kacepetan puter maneh, pilih bagéan saka video minangka favorit, nindakake macem-macem AB mbaleni, pilih tampilan favorit lan werna rencana.
  • Playback iku sampurna: karo sing paling teknologi Processing video, iku menehi pengalaman unprecedented kanggo muter file torrent Panjenengan.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top