Kabeh TOPICS

+

Carane Berbagi YouTube Video kanggo Facebook riwayat

Facebook wis bubar nerbitaké profil Facebook anyar - profil Timeline. Apa sampeyan tresna sampeyan Timeline utawa ora ( mbusak Timeline? ), nambah video YouTube Facebook luwih gampang lan intuisi kanggo muter. Artikel iki bakal nuduhake sampeyan carane kanggo enggo bareng video YouTube Facebook tanpa nginstal apa-apa. Sampeyan lan kabeh kanca-kanca bisa klik kanggo muter video YouTube tengen ing profil Timeline Panjenengan. Ora perlu kanggo mandhekake Facebook.

Tips : Gunakake Free YouTube Downloader kanggo njaluk video mati YouTube. Sampeyan uga bisa  nggawe video YouTube lucu karo foto lan musik >>

Cara 1: Langsung ngirim URL ing Facebook Timeline

Wong kene dadi langkah mbatesi:

Langkah 1 Njaluk URL YouTube Video

Aku ngerti sampeyan bisa enggo bareng video YouTube kanthi nggunakake Share tombol Facebook ngirim link ing Facebook wall, nanging ing kasus kaya mengkono, sampeyan utawa kanca kudu ninggalake Facebook kanggo nonton video YouTube. Kita nyuwun liyane - tetep karo Facebook kanggo video YouTube.

Teka bali menyang crita kita. Biasane, sampeyan mung bisa nyalin URL video YouTube saka baris alamat browser. Nyalin saka pranala uga dianggo.

Langkah 2 Kalebu YouTube Facebook Post

Saiki mlebet akun Facebook, lan langsung paste URL video YouTube menyang lapangan kirim Status. Judhul video YouTube, description, lan cilik bakal kanthi otomatis dideteksi lan kalebu ing post. Ngganti setelan privasi yen perlu: sampeyan bisa enggo bareng video YouTube kanggo umum, kanca-kanca, dhewe utawa sapa Facebook.

youtube to facebook 1

Langkah 3 Feature YouTube Video Facebook

A madat YouTube bakal tresna profil Facebook Timeline anyar amarga menehi luwih YouTube pengalaman ing Facebook. Miturut nampilaken sing ditambahake video YouTube, sampeyan bakal seneng video YouTube ing Facebook padha apa ing YouTube. Klik "Feature" tombol (star) kanggo nggawe pamuter video YouTube tengen timeline duwe ukuran gedhe.

Langkah 4 Play YouTube Video Facebook Timeline

Sampeyan kudu paling anyar Adobe Flash Player diinstal kanggo muter video YouTube on Facebook. Download kene.

youtube to facebook 2

Cara 2: Gunakake tombol nuduhake ing video YouTube

Kene teka langkah sing gampang.

Langkah 1: Menyang website YouTube lan nemokake video favorit. Klik video kanggo muter.

Langkah 2: Find the tombol Share ing video lan klik.

Langkah 3: Setel wektu wiwite lan klik Facebook kanggo enggo bareng video kanggo Facebook. Iku mung sing gampang. Nyoba metu.

Nggawe dhéwé Videos Panjenengan saka Photos and Music

Yen sampeyan arep kanggo pribadhi video YouTube, sampeyan bisa maca iki:

Top