Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Tips > Newborn Baby Priksa: Wektu kanggo Njaluk Kabeh Siap

Bayi Baby Priksa: Wektu kanggo Njaluk Kabeh Siap

Gadhah bayi uga acara paling bungah ing gesang panjenengan. Sugeng, nanging Padhang mudhun, wis tak supaya akeh iku kanggo nyiyapake, kalebu kamar nursery, sandhangan, siram, diapering, hearth lan kasarasan, lan liyane. Njaluk di wernani durung? Aja padha sumelang. Kita kene karo sampeyan njaluk kabeh siap karo ing ngisor iki bayi Priksa baby . Mriksa metu.

Bayi Nursery Priksa Baby kang:

Nursery bayi kang kudu koyo nyaman. Iku Panggonan kanggo bayi turu, mangan lan muter. Riasan nursery temtunipun bagéan sing paling penting. Sampeyan kudu pilihanipun sing becik: kayata Ducks, Teddy Bears, bunnies, malaekat, segara urip, huruf alfabet lan karakter kartun.

__ Wife utawa Bandulan
__ Bassinet
__ cahya Night
__ riasan Nursery
__ Dresser
__ Ganti Tabel
__ Bouncer jog
__ Goyang dhingklik
__ Walker

Priksa Bags

Owah-owahan gampang lan lembut sing panjaluk langgeng. Sampeyan mbokmenawa bakal ngganti bayi saperangan wektu dina, utamané bayi wis mentas lair tanpa latihan wae.

__ 3-5 rasukan bayi
__ 6-12 bodysuits utawa bayi T-shirts
__ 6-12 pasang celonone alus
__ 6-12 pajamas alus
__ ton kasut baby lan booties
__ Cap (njaga suhu ing wengi)
__ Sweater
__ Mittens
__ kupluk srengenge Baby

Bayi Baby Feeding karubedan

Kanggo nyusoni Ibu, iku apike kanggo nyiapake pump ing cilik sing bayi ora ngedhangi ing. Kanggo ibu karya, sampeyan uga bisa nyimpen susu ekstra ing botol sadurunge arep bisa. Kanggo dipakani botol, sterilizer iku perlu amarga kabutuhan dipakani kudu sterilized sawise saben nggunakake.

__ Gendul Baby
__ Penthil
__ Pacifiers
__ bibs Baby (8-12 bibs, mealtime punika saestu tumoto)
__ pump susu
__ kontaner panyimpenan susu susu
__ rerumput Botol
__ rak Botol
__ bantalan susu
__ tinggi
__ Pentil krim
__ Nursing guling
__ Nursing bras
__ botol sterilizer
__ Botol rodok anget

Bayi Baby Bath karubedan

Banyu cukup kanggo duwe perlu kanggo bayi. Banyu lawas dianjurake kanggo sawetara minggu. Yen sampo digunakake, priksa manawa iku wewangen tiron free lan ora úa atos.

__ Bathtub Baby
__ anduk Hooded
__ Welasan washcloths
__ Baby sinetron lan sampo
__ Bath Toys

Bayi Baby diapering Priksa

Kain utawa popok sing prakara saka pilihan pribadi. Tetep wonten ing pikiran sing bakal biaya ton saka lampin. Sampeyan bakal ganti bayi nganti 12 kaping dina. Supaya nyiyapake lampin cukup.

__ Kain utawa nganggo popok
__ Diaper pail
__ Baby wipes
__ tas Diaper
__ Travel ngilangke wadhah
__ Ganti pad
__ Diaper ointment

Bayi Baby Sanitary Care

Aku kesehatan bayi lan kasarasan kabutuhan paling penting bakal Reducer mriyang. Mriyang dhuwur bakal nimbulaké masalah serius. Nanging, saran paling iku sing takon Pediatrina utawa dhokter kulawarga kanggo rujukan.

__ Swaps Cotton lan alkohol
__ mriyang Reducer minangka dianjurake dening Pediatrina Panjenengan
__ Baby lotion
__ Diaper akeh ointment utawa krim
__ thermometers
__ ukuran Lakers pucuk Baby
__ dolanan bayi Soft
__ Lamp syringe
__ semprotan Saline njerone irung utawa irungnya
__ sunscreen Baby-aman
__ Pitakonan Panjenengan

Nyimpen Baby kenangan

Iki uga bagéan sing paling penting minangka sandi pengalaman, amarga kenangan baby umume bakal awèt wektu angkat. Saka bayi lair, sampeyan bisa uga pengin kanggo ngrekam saben wayahe, utamané sing tondo.

__ Kamera (njupuk foto utawa video kanggo nggawe slideshow memorial utawa baby templekan )
__ Scrapbook utawa album foto
__ buku Baby lan / utawa Jurnal
__ Picture bingkai
__ handprint lan / utawa tilas keepsake kit
__ Keepsake kothak gelang rumah sakit, curls cukuran page, etc.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top