Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Tips > Get Back to Facebook riwayat minangkabau - Mateni Facebook Timeline?

Njaluk Back to minangkabau Facebook Profile - Mateni Facebook Timeline?

Facebook bubar dirilis fitur Timeline kanggo mbantu marang crita kanggo kanca-kanca. Iku diklaim Timeline jenis anyar profil supaya wong ngerti bab sing minangka cepet sabisa dening nuduhake video Facebook, video lan acara. Nanging akeh wong perlu wektu kanggo nampa lan nggunakake (uga wektu kanggo nggawe video Facebook lan upload kanggo Timeline ?). Ayo kang krungu swara pangguna Facebook kaya kita:

  • Aku kepenginan mbusak sandi Facebook Timeline. Aku sengit iku. Mangga, carane aku bisa mbusak utawa mbusak Facebook Timeline.
  • Carane kowe njaluk nyisihaken saka Facebook Timeline yen sampeyan wis ora diterbitake iku durung?
  • Carane njaluk nyisihaken saka profil Timeline ing facebook?
  • Carane kanggo mateni Facebook Timeline? Aku arep njaluk bali menyang Facebook lawas.

See Also : Nggawe Facebook Photo Slideshow karo Musik

stop facebook timeline

Kabeh hak, yen sampeyan ora kaya Facebook Timeline, sing ora piyambak. Sawetara kedhaftar malah announced sing padha bakal mbusak akun Facebook lan ngalih menyang Google Plus. Nanging Facebook mangerténi sampeyan bakal ora. Paling kanca-kanca ing Facebook lan sampeyan bisa pungkasanipun njaluk digunakake kanggo iku. Apa sing bisa dilakoni saiki iku kanggo nyetel profil Timeline, wis bisa ing dalan, lan ngenteni kanggo nganyari. Contone, mateni siaga lan ngobrol.

Kabar apik sing bisa sementara mateni Facebook Timeline. Kanggo tanggal, Facebook Timeline ora ndhukung Internet Explorer 7. Mulane, dening gagah browser web kanggo Internet Explorer 7 ing teks 'Panganggo-Agent', sampeyan bisa mateni Facebook Wektu sementara. Aku pitutur sing amarga Facebook bakal ndandani Jeksa Agung bisa ngetokake lan nggawe Timeline kompatibel karo Internet Explorer cepet utawa mengko.

Tips kanggo Gunakake Facebook Timeline

See AlsoUpload Photos from iPhoto kanggo Facebook

Carane kanggo mateni Facebook Timeline

Internet Explorer

Lucky yen sampeyan nggunakake Internet Explorer 7. Nanging wiwit ana kene, sing mbokmenawa nggunakake IE 8 utawa IE 9 sing disaranake nggunakake Chrome utawa Firefox lan ngisor cara ing ngisor iki kanggo mateni Facebook Timeline.

 

Firefox

Cukup nginstal ing Panganggo Agent Switcher Extension (free) kanggo ngalih User-Agent kanggo Internet Explorer 7: Menyang "Tools> Pangguna Agent Switcher> Internet Explorer> Internet Explorer 7. Saiki sampeyan njaluk bali menyang gaya Facebook lawas Uga nginstal. FB Purity ( free) extension browser kanggo ndandani paling tampilan glitches ing Facebook.

Safari

Iku gampang kanggo mateni Facebook Timeline karo Safari. Mung tindakake langkah iki:

1. Bukak Safari menyang "Gawe> Mumpuni" lan mriksa kothak sadurunge "Show Mbangun menu ing menu bar" pilihan.

2. Saiki mbukak liwat "Mbangun> Agent panganggé" menu banjur pilih Internet Explorer 7 minangka Anggota-Agent kanggo browser Panjenengan. Elinga yen Mbangun menu bisa diakses ing ndhuwur Safari kanggo Mac, nalika kanthi ngeklik tombol setelan ing sisih tengen.

See AlsoFree YouTube Downloader for Mac

Chrome

Iku luwih angel kanggo njaluk nyisihaken saka Facebook Timeline kanthi nggunakake User-Agent Internet Explorer 7. Sampeyan kudu nglakokaké sawetara swara.

Kanggo Chrome ing Windows Vista lan 7

Salinan lan tempel kode iki kanggo editor teks lan nyimpen minangka UseAgentSwitcher.bat, banjur klik pindho kanggo mbukak. Elinga yen iki uga owah-owahan sawetara. Nalika sampeyan miwiti maneh Chrome, Anggota-Agent bakal bali menyang normal.

"% UserProfile% AppDataLocalGoogleChromeApplicationchrome.exe" --user-agen = "Mozilla / 4.0 (kompatibel; MSIE 7.0; Windows NT 6.0)"

Kanggo Windows XP, kode punika dicokot sethitik beda, lan padha elinga kanggo nutup kabeh windows Chrome sadurunge mbukak berkas.

"% UserProfile% SettingsApplication Local DataGoogleChromeApplicationchrome.exe" --user-agen = "Mozilla / 4.0 (kompatibel; MSIE 7.0; Windows NT 6.0)"

Kanggo Chrome ing Mac

Sampeyan kudu mbukak Terminal digolekki dening Pramughan, lan input printah ing ngisor iki (ing salah siji baris).

/ Aplikasi / Google Chrome.app / Paragraf / MacOS / Google Chrome --user-agen = "Mozilla / 4.0 (kompatibel; MSIE 7.0; Windows NT 6.0)"

Opera

Kanggo ngalih Gunakake-Agent in Opera, ketik "opera: config # ISP | Id" menyang url / baris aplikasi, banjur ketik senar iki "Mozilla / 4.0 (kompatibel; MSIE 7.0; Windows NT 6.0)" lan klik "Simpen". Kanggo mulihake, klik Default tinimbang. Sampeyan kudu miwiti maneh Opera kanggo njupuk efek.

Bingo! Saiki sampeyan njaluk cara kanggo mateni Facebook Timeline ing browser iki. Sadurunge nyambungake menyang Facebook, ngunjungi http://whatsmyuseragent.com kanggo nggawe manawa browser menehi hak panganggo-Agent. Asil sing arep "Mozilla / 4.0 (kompatibel; MSIE 7.0; Windows NT 6.0)". Senajan njaluk Timeline mati Facebook sementara, ana uga masalah kanggo situs web liyane saka Facebook. Ing kasus kaya mengkono, sampeyan bisa mbatalake switch, balèkna menyang standar User-Agent lan miwiti maneh browser kanggo ndandani masalah. Genti-genti, nginstal ekstra FB Purity (free) kanggo njaluk nyisihaken saka kesenjangan lan glitches.

Ing cendhak, iku apike kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab Facebook Timeline. Sawisé ngliwati kabeh fitur, sampeyan bisa miwiti maha iku, lan ora lali kanggo nggawe Timeline apik karo video Facebook , potret lan acara.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top