Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Tips > Birth Woro-woro tembung kanggo Boys and Girls

Birth Woro-woro tembung kanggo Boys and Girls

Iku macem kanggo duwe anak, anggota kulawarga anyar lan hadiah. Dadi, kanggo wong akeh, nalika bayi sethitik lair, lagi pemikiran piye carane kanggo ngandhani kulawarga lan kanca-kanca bab lair saka bayi sing. Lan yen sampeyan arep duwe bayi utawa mung duwe bayi lair, sampeyan kudu dadi salah siji saka wong-wong mau.

Birth woro-woro tembung penting banget yen sampeyan arep kanggo nggawe dhewe woro-woro lair bayi. Kadang sampeyan bisa nemokake iku hard kanggo njaluk teks woro-woro lair sampurna sing bisa nggunakake. Kene sawetara gedhe lan eloquent wordings woro-woro lair bayi lanang, bocah-bocah wadon, kembar lan malah triples sing kasedhiya kanggo referensi.

Cukup milih siji sing kaya lan marang wong rawuh saka madu ing cara unik!

Conto tembung Birth woro-woro

Birth woro-woro tembung sampel 1

Driji cilik, driji sikil cilik,

Little, itty, sandhangan bitty,

Ageman, dolls, rambute ing curls,

Guess apa ... It`sa Girl!

Birth woro-woro tembung sampel 2

Kang mata cemlorot kaya lintang-lintang?

Kang eseman outshines srengenge?

Kang kulit minangka alus

minangka rembulan-cemlorot?

Utawa salah siji sethitik larang regane!

Sierra Lyn

lair

on Wednesday, 19 Februari

ing 2:05 am

Dheweke bobot 6 lb.

Birth woro-woro tembung sampel 3

Star A ambruk mudhun saka ing swarga

lan ndharat ing penyelundupan kita

karo kabeh sweetness mommy kang

lan kabeh Pesona Daddy kang

We are star disabetake dening rawuh saka

NAME BABY'S

Birth woro-woro tembung sampel 4

Gesang kita kapenuhan karo rasa seneng,

lan atiku kapenuhan katresnan.

Amarga kita duwe bayi sethitik

sing kita wis ngalamun

Birth woro-woro tembung sampel 5

Eh diddle, diddle

karo ngguyu lan giggle

baby kita teka

lan ora wayahe banget rauh

Ibu lan bapak ngguyu

Lan sesambat nangis bungah

prajanji dheweke rembulan!

Birth woro-woro tembung sampel 6

Star A ambruk mudhun saka ing swarga

lan ndharat ing penyelundupan kita

karo kabeh sweetness mommy kang

lan kabeh Pesona Daddy kang

We are starstruck dening rawuh saka

Birth woro-woro tembung sampel 7

Pindho lampin, pindho lencana,

kita bangga ngumumke, lair kembar kita.

Birth woro-woro tembung sampel 8

Gusti Allah wis mberkahi kita maneh

karo hadiah elegan kang -

putri kita ayu

Paula Lianne

Kita, tuwane elated dheweke Brandon lan Candice

sing boundlessly seneng ngumumke dheweke rawuh

Lair Monday, January 31, 2001

7 mina, 4 ons

20 inci

Birth sampel woro-woro tembung

Kaelokan lan tenung

Lan impen kayektenan

Ora bisa njlèntrèhaké bungah kita!

Karo mesem sumringah

Lan ati kemerlap

We welcome baby boy kita!

Miturut cara, sawise nemokake cocok lair woro-woro tembung, babagan carane DIY woro-woro lair foto marang lan ngrameke rawuh Panjenengan bayi iku? Carane kanggo nggawe pribadi kertu woro-woro lair, monggo Priksa woro-woro lair. Lan punika woro-woro lair foto digawe karo Wondershare DVD Slideshow Site .

Download Win Version

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top