Kabeh TOPICS

+

Carane kanggo ngirim kontak saka iPhone BlackBerry


Ing donya iki ilmu linuwih lan teknologi iku penting banget kanggo Wigati dimangerteni menawa teknologi anyar sing berkembang saben dina kanggo nggawe manawa kurva dikarepake pengguna wis pindah ing cara sing paling apik. Mulane iku perlu jam kanggo pangguna kanggo ngganti handsets lan piranti genggem supaya teknologi paling anyar lan gampang bisa sante. Owah-owahan teknologi uga nuduhake owah-owahan OS piranti kang dadi masalah yen pengguna kepengin kanggo mindhah data saka OS lawas anyar. Ana puluhan ewu Techniques lan pembangunan sing wis dirumuske ing gati lan priksa manawa sing paling wis dikirim menyang pangguna. Siji technique kuwi kanggo nransfer kontak saka iPhone Blackberry kang proses free musuhan yen digawa metu ing baris karo instruksi lan rincian sing wis kasebut nganggo piranti lunak tartamtu. Ing tutorial iki pangolahan prasaja bakal rembugan kang bakal nggawe manawa accomplishing tugas subjected tau Jeksa Agung bisa ngetokake ing kabeh. Pangolahan sing disebutake ing kene sing prasaja lan langsung lan bisa Applied dening sembarang pengguna kanggo njaluk karya rampung ing detik kang ora mung menehi katentreman atine nanging uga ngidini pangguna kanggo njaluk bantuan ing tutul karo tren paling anyar lan teknologi.

Part 1: Gunakake iTunes lan piranti lunak desktop blackberry

Iki pisanan, utomo lan proses paling gampang sing siji bisa tindakake ing gati. Nanging ngidini pangguna kanggo njaluk kontak menyang blackberry saka iPhone tanpa masalah. Langkah-langkah melu sing nyedhaki prasaja lan wong sing mèlu apa needful ing.

1.The iPhone iku bakal disambungake menyang PC minangka langkah pisanan miwiti proses.

blackberry

2.The wis diinstal program lunak iTunes banjur kanggo dibukak kanggo nggawe manawa maju proses.

blackberry

3.It langkah paling penting kanggo nggawe manawa piranti wis dideteksi.

blackberry

4.The setelan saka iPhone sing Dèkné diakses lan ing setelan iki "Mail, Kontak lan Tanggalan" pilihan dadi selecte.

blackberry

Pilihan 5.The saka "Impor kontak SIM" mejet terus karo proses.

blackberry

6.On menu telpon ing iTunes info tab kanggo dipencet.

blackberry

7.The buku alamat lan kontak sing bakal nyelarasake kanggo nggawe manawa transfer kontak saka iPhone kanggo PC jangkep.

Part 2: Mindhah BlackBerry

1.The manager desktop blackberry kanggo diundhuh. Ing versi paling anyar wis disenengi kang kasedhiya ing situs web resmi blackberry kang.

blackberry

2.Once lunak diinstal banjur iku bakal mbukak lan blackberry iku bakal disambungake liwat kabel USB sing rawuh karo.

blackberry

3.Under menu organizer pengguna perlu klik kontak + jendhela kontak. Kabeh opsi liyane kudu dipatèni lan sakwise tombol Ngatur kanggo dipencet.

blackberry

4.Under arah sink judhul pilihan saka "salah siji cara kanggo piranti mung" kanggo milih lan banjur OK.

blackberry

5.To miwiti proses inti pengguna perlu klik pilihan organizer sink.

blackberry

6.The pengguna bisa maneh owah-owahan lan ngirim pencet tombol Sync kanggo nyalin kabeh kontak iPhone lan rampung proses.

blackberry

Part 3: 1 klik iPhone kanggo transfer iPhone ( windows / Mac )

Wondershare MobileTrans salah siji program lunak banget sawetara lan efisien sing ngidini kedhaftar kanggo njaluk asil paling apik nalika nerangake cepet lan efektif kacepetan. Iku uga kanggo nyatet yen program lunak pancene gampang kanggo nggunakake lan presents antarmuka sing bisa kontrol gampang lan Empu pengguna tau pasuryan sembarang masalah ing gati. Iku worth nyebutke sing nggunakake piranti lunak wis didhukung dening negara layanan customer gambar sing tansah ana kanggo pelanggan metu ing jam perlu. Ditempelake karo sawetara kaluwihan iku mokal kanggo dhaptar kabeh fitur program ing proses paling apik ing artikel iki cilik Nanging minangka bagéan saka gambar luwih akeh ngisor iki sawetara kaluwihan saka program sing worth nyebutke kene.


1.It resiko 100% free lan aman kanggo nggunakake amarga kasunyatan sing ana sartanipun saka internet lan Empu ora jaringan maya.

2.Apart saka kontak Piece apik tenan iki teknologi bisa nransfer lepen photo, perpustakaan foto, album foto lan kabeh media hiburan liyané jinis.

3.It uga bisa nransfer log telpon, pesen teks lan gambar sing duwé pranala menyang telpon lan kontak.

Ing ndhuwur iku sawetara saka kaluwihan saka program software lan kanggo alesan padha iku program kesuwur kang ndadekake manawa paling kasedhiya kanggo pengguna kang ora mung miturut pesenan lan dikarepake iku, nanging uga miturut syarat. Sawise piranti lunak wis diinstal iku ndadekake manawa piranti sing dideteksi ing dhewe lan ing gati ora panginstalan anyar sing dibutuhaké minangka proses banget prasaja kanggo tindakake lan ndadekake manawa pengguna tetep musuhan free saindhenging transfer. Bisa digunakake kanggo mindhah data saka iPhone iPhone, iPhone kanggo Android lan iPhone kanggo windows kang nyedhaki prasaja kanggo program lunak iki amarga kanggo panggunaan lan tata apik tenan.

Proses panggunaan related wis kasebut hereunder.

1.The pengguna perlu kanggo ngunjungi URL http://www.wondershare.com/phone-transfer/ kanggo ngundhuh piranti lunak lan banjur instal iku dening Dipuntedahaken pandhuan. Sawise instalasi wis rampung pengguna perlu kanggo miwiti kanggo miwiti proses.

blackberry

2.Both piranti sing kasambung menyang komputer supaya lunak ndeteksi menyang miwiti transfer.

blackberry

3.The pengguna banjur perlu kanggo nggawe manawa tombol wiwitan salinan dipencet.

blackberry

4.The transfer data bakal miwiti njupuk Panggonan langsung lan yen wis rampung proses wis rampung.

blackberry

Top