icon

Carane Gunakake PDF Converter Pro

Ngonversi file PDF loro native lan mentas kanggo editable Microsoft Word, Excel, PowerPoint, epub, lan HTML karo sawijining dibangun ing OCR teknologi.

Carane Convert File PDF ing 3 Langkah

1

File Impor PDF

Sawise nginstall Wondershare PDF Converter utawa PDF Converter Pro ing komputer, klik Tambah File tombol kanggo ngunggah file PDF sing lagi arep kanggo ngowahi. Konversi kumpulan wis didhukung, supaya sampeyan bisa ngunggah Uploaded file PDF ing wektu.

2

Set format output

Sadurunge konversi, sampeyan kudu milih format output kanggo file output. Klik dhaptar gulung-mudhun format output ing sisih tengen ing antarmuka utama kanggo milih format sing perlu. Yen sampeyan milih gambar ing format output, standar, format output .jpg. Utawa sampeyan mung klik Setelan Advance  tombol kanggo milih BMP (*. BMP), GIF (*. gif), PNG (*. png), utawa TIFF (*. tiff) minangka format output.

Import PDF files and select the conversion type

3

Ngonversi file PDF

Klik Convert tombol kanggo miwiti konversi PDF. 1 utawa 2 menit, konversi kudu rampung. Sawise konversi, sampeyan bisa klik lambang folder ing saben item PDF bar kanggo ndeleng berkas output.

Tips:
On Wondershare PDF Converter lan PDF Converter Pro, sampeyan lagi kaparingan kasektèn kanggo milih sawijining kaca astaméwa utawa kaca kisaran Ngonversi. Waca asli dijenengi minangka Artikel-artikel wonten kapilih , tengen? Cukup klik kanggo nyetel kaca (s) sing arep ngowahi.

Carane Nindakake OCR kanggo basis Image PDF

Wigati: OCR mung kasedhiya ing PDF Converter Pro. Ngonversi file PDF mentas karo PDF Converter Pro, tindakake langkah-langkah prasaja ing ngisor iki.

1

Nambah file PDF Scanned lan ngaktifake fungsi OCR

Seret lan selehake file PDF kanggo PDF Converter Pro. Nalika PDF mentas ditambahake, PDF Converter Pro bakal ngelingake sampeyan milih basa nengen kanggo mentas PDF. Pilih basa lan klik tombol OCR Aktifake.

Enable OCR

Wigati: Nalika file PDF Scanned ing Jepang, Simplified Chinese, Chinese Traditional, utawa Korean, sampeyan kudu klik Ngundhuh lan nginstal link kanggo ngundhuh komponèn OCR.

download OCR component

2

Pilih format output lan nyetel pilihan

Sawise mbisakake fungsi OCR, sampeyan kudu klik dhaptar gulung-mudhun format output pilih format kanggo document output mbesuk: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint, Teks, HTML, utawa epub. Yen perlu, klik Advance Setting tombol kanggo nyetel pilihan kanggo file output (katrangan opsi output Fleksibel kanggo document output).

PDF Converter Pro

3

Ngonversi file PDF Scanned

Sawise rampung langkah sing ndhuwur, klik Convert tombol supaya PDF Converter Pro Ngonversi Scanned PDF Sabda editable, Excel, PowerPoint, gambar, Teks, HTML, epub kanggo sampeyan. 

Carane Convert Sandi Kajaga PDF Files

Wondershare PDF Converter Lan PDF Converter Pro support nindakake sandi dilindhungi file PDF. Yen PDF wis direksa saka Nyalin, editing, lan printing, langsung klik Convert tombol kanggo miwiti konversi. Yen PDF wis direksa saka opening, kunci bakal katon ing item PDF bar. Klik kunci kanggo ngetik sandhi tengen kanggo mbukak kunci page. Lan banjur Ngonversi.

Type in password

Carane Nggawe File PDF ing PDF Converter Pro

PDF Converter Pro Saged nyimpen meh wae file minangka document PDF. Apa kabeh sing perlu mesthekake yen file sing lagi arep disimpen minangka PDF bisa dibukak ing komputer. Yen ora, PDF Converter Pro ora bisa nyimpen file PDF kanggo sampeyan.

1

File Impor sing lagi arep disimpen minangka PDF

Miwiti PDF Converter Pro lan klik Nggawe PDF tab kanggo mbukak antarmuka PDF nggawe. Klik Tambah File kanggo nelusur lan mbukak file, Microsoft Word, Excel, PowerPoint, teks lan liyane sing arep disimpen minangka PDF.

2

Simpen file minangka format PDF

Sadurungé nyimpen file minangka format PDF, sampeyan bisa nyetel pilihan kanggo file output PDF: nggabungke file kasebut menyang PDF siji lan ngekspor file iki minangka basis gambar PDF. Yen sampeyan perlu, kliken kothak ing sisih tengen antarmuka. Nalika iku siap, klik Nggawe tombol kanggo nyimpen file ditambahake minangka PDF.

PDF Converter Pro

Carane kanggo Jaga PDF karo sandhi

Ing PDF Converter Pro, bisa njupuk kontrol file PDF gampang. Sampeyan bisa nyetel sandhi kanggo nglindhungi file PDF.

1

Ngunggahne berkas sing kokkarepaké kanggo nglindhungi

Kanggo njupuk kontrol PDF, sampeyan kudu klik Nggawe PDF tab kanggo mbukak antarmuka nggawe PDF. Klik Tambah File tombol kanggo nambah file (file PDF utawa dokumen liyane sing lagi arep disimpen minangka PDF). Sawise nambahake file, sampeyan bakal weruh sethitik setelan linuwih tombol ing saben item PDF bar. Klik kanggo mbukak kothak dialog Properties. Ing kothak, klik Advance ... , navigasi menyang Keamanan .

2

Jaga PDF karo sandhi utawa ijin

Yen sampeyan ora pengin everyone kanggo ndeleng file PDF, sampeyan bisa nyetel sandhi kanggo nglindhungi saka dibuka. Mriksa Gunakake Keamanan kothak lan nyetel sandhi. Mung Wong sing ngerti sandi bisa mbukak.

Kejabi nambah sandi, sampeyan bisa kanggo nambah ijin kanggo nglindhungi PDF saka kang disalin, diowahi, lan dicithak.

PDF Converter Pro

Pilihan Output fleksibel kanggo Output Documents

Sawise sampeyan pilih format output lan Pilihan tombol ing ngisor iki panel bakal aktif. Klik iku kanggo ngatur output spreadsheets Excel, epub eBook, gambar lan file HTML.

PDF kanggo Excel:

Makaryakke Nilai tanpa format: pilihan standar. Nyimpen kabeh teks asli, nomer ing tabel iki menawa PDF kanggo sel Excel sawise nindakake PDF kanggo Excel, tanpa dijogo format asli. makaryakke format asli formulir: ngijini sampeyan kanggo ngreksa teks, angka lan format ing file PDF asli. Pilihan iki ora cocok kanggo sawetara tabel PDF un-biasa, kaya ana uga sawetara kesalahan posisi sing bisa mengaruhi pitungan biasanipun sawise konversi.

Gabungke kabeh kaca menyang sheet Excel siji: Iku ngijini sampeyan kanggo ngekspor file PDF ing first Excel siji.

PDF to Excel

PDF kanggo epub:

Teks lan gambar menyang epub: Ngonversi teks lan gambar saka file PDF asli format epub. Pangguna bisa nyalin teks utawa nyimpen gambar saka file diowahi. Saben first minangka gambar epub: Ngonversi saben first file PDF minangka kanggo kabeh gambar. Berkas diowahi katon padha as PDF, nanging kedhaftar ora bisa nyalin teks utawa nyimpen gambar ing berkas.

PDF to EPUB

PDF kanggo Image:

Extract Images: Ngidini sampeyan kanggo extract saben first file PDF minangka salah siji gambar utawa mung extract gambar mati file PDF.

Gambar Format: Pilihan kanggo format gambar output.

PDF to Image

PDF kanggo HTML:

HTML Setelan: empowers sampeyan nglirwakake Hyperlinks asli ing dokumen output HTML. Image Setelan: Pilihan kanggo sampeyan kanggo ngatur gambar ing file asli kanggo kaca output HTML.

PDF to HTML

Apa PILIH WONDERSHARE?

Secure Icon

Aman

Kita Value privasi panjenengan lan nglindhungi data financial lan pribadhi karo enkripsi lengkap lan pangayoman penipuan linuwih.

Help Icon

SUPPORT SERVICE

Wakil pinter kasedhiya kanggo ngewangi sampeyan liwat cepet manggon chatting lan email nanggepi ing 24 jam.

Money Back Guarantee

Dhuwit-BACK njamin

Coba sadurunge sampeyan tuku karo nyoba free - lan sanajan sawise tuku, sampeyan lagi isih dijamin dening njamin 30 dina kita.

WONDERHSARE Recommended Products

Wondershare PDF Password Remover

Mbusak Pendhaftaran Proteksi ing PDF Nyalin, editing lan printing, nggawe iku bebas nggunakake file PDF. Mangerteni liyane

Wondershare MePub

Cepet lan gampang kanggo sampeyan nggawe dhewe eBooks epub apik gayane ing Mac. Mangerteni liyane

Wondershare PDFelement

Panjenengan solusi kabeh ing-siji PDF. Nggawe, ngowahi, Ngonversi, annotate, nglindhungi, dados setunggal, watermark, compress, lan mlebu file PDF-standar industri. Mangerteni liyane

Top