Kabeh TOPICS

+

Kickass Torrents Musik lan Film

Nalika nerangake ngundhuh musik lan film nggunakake semburan, jeneng pisanan sing nerangake atine iku semburan Kickass. Kickass Torrents Sejatine situs web sing ngijini sampeyan kanggo nelusuri lan ndownload musik favorit lan film saka tengen donya supaya padha bisa diinstal liwat ngundhuh torrent ing piranti. Situs iki nomer 1 situs web kanggo maksud iki lan duwé kolèksi sing paling gedhé file ing donya. Saka film klasik lawas anyar gedhe-gedhe lan mbesuk lan saka rock, pop lan musik jazz kanggo album musik lan trek, sampeyan bisa nemokake meh apa ing platform iki.

Kickass Torrents iku gampang kanggo nggunakake situs web utawa platform kang wis antarmuka resik lan proses prasaja kanggo ngundhuh file torrent. Sanalika sampeyan ngetik situs, sampeyan dipun tampi dening kothak panelusuran bebarengan karo kabeh dhaftar music anyar lan populer, dhaftar film, dhaftar game lan nuduhake TV dhaftar. Sampeyan bisa salah siji nggawe pilihan saka opsi iki utawa mung ngetik ing salah siji sing pengin diundhuh ing kothak panelusuran. Ana akeh iklan lan pranala ing situs, nanging iku saranake kanggo nglirwakake lan ora klik ing wong kanggo munggel infèksi virus.

Kickass torrents music and movies

Wangsulan: Bab ingkang paling bab situs iki kasunyatan sing tansah nduweni review cukup lan komentar jejere kabeh file supaya sadurunge ndownload, sampeyan bisa ngerti yen kualitas berkas apik. Komentar panganggo iku biasane asli lan sampeyan bisa babar blas gumantung ing wong. Uga, mriksa wiji lan leaches kanggo mesthekake yen sampeyan ora ngundhuh torrent kang ora download cepet utawa ora download ing kabeh.

Part 1: How to download musik, film lan wong saka semburan Kickass

Yen sampeyan wong sing kasengsem ing nggawe nggunakake platform sange disebut Kickass semburan, banjur sampeyan kudu duwe klien torrent uga ing sistem. A klien utawa piranti lunak torrent iku platform kang bener performs proyek ngundhuh file media ing PC / Mac, telpon utawa tablet. Tanpa iku, sampeyan ora bisa ngrampungake proses. Ing ngisor iki sing sawetara langkah liwat sing bisa ngundhuh sembarang jenis file nggunakake situs iki.

Langkah 1 Ngundhuh lan nginstal klien torrent.

Dadi ing bab pisanan sing perlu dilakoni sadurunge arep Kickass Torrents Download film, musik, game utawa acara TV kanggo ngundhuh klien torrent ing sistem. Sawetara torrent klien populer sing paling wong nganggo lan Kickass ndhukung kalebu BitTorrent, uTorrent lan liya-liyane.

• Dadi kanggo ngundhuh klien iki, sampeyan kudu ngetik ing sawijining jeneng ing kothak panelusuran browser, luwih Google.

• Banjur, sampeyan kudu ngetik web resmi platform lan golek link download. Priksa manawa link download sing nemokake iku salah siji kang kompatibel karo sistem operasi piranti.

Kickass torrents music and movies

Uga, sampeyan kudu tansah lunga kanggo versi paling anyar utawa dianyari supaya seneng kabeh fitur bisa.

• Klik ing download lan klien bakal miwiti kanggo nginstal. Nalika proses lengkap, klik ing nyimpen utawa mbukak.

Kickass torrents music and movies

Langkah 2 Download music utawa film saka semburan Kickass

• Saiki sing duwe klien torrent ing Panggonan ing sistem, langkah sabanjure kanggo sampeyan kanggo ngundhuh file torrent kanggo miwiti download ing piranti alus sing torrent.

• Iki endi peran saka Kickass Torrent wiwit. Supaya sampeyan kudu ngetik ing Kickasstorrents ing kothak panelusuran browser utawa kaca web lan banjur ketik website resmi.

• Yen sampeyan ngetik web, sampeyan bakal bisa ndeleng kothak panelusuran amba ing kaca ngarep. Kene, sampeyan bisa ngetik jeneng sing bener saka trek musik, album music, artis utawa film sing pengin sampeyan kanggo ngundhuh lan ngenteni opsi kanggo nuduhake munggah.

Kickass torrents music and movies

• Saka opsi diwenehi, sampeyan kudu milih sing paling apik siji ing basis saka wiji, leaches lan komentar pengguna. Uga dipriksa kanggo ukuran berkas.

Kickass torrents music and movies

• Klik ing link pilihan paling apik lan banjur klik download torrent.

Kickass torrents music and movies

Iki bakal miwiti proses download file torrent lan bakal njupuk knthi angel sawetara detik.

• Klik ing pranala berkas sing diundhuh lan proses downloading film, musik, game utawa acara TV bakal miwiti ing klien torrent sing diundhuh sadurungé.

• Ing total wektu download bakal gumantung marang kacepetan sambungan net lan uga ing ukuran berkas sing nyoba kanggo ngundhuh.

• Sawise downloading 100% lengkap, sampeyan bisa mbukak file ing folder download piranti.

Part 2: semburan Kickass alternatif - TunesGo

box

Wondershare TunesGo - Download, Transfer lan ngatur film / music kanggo iOS / Piranti Android

  • YouTube minangka pribadi MMovie / Source Music
  • Ndhukung 1000+ Sites kanggo ngundhuh
  • Transfer Music antarane Sembarang Piranti
  • Nggunakake iTunes karo Android
  • Lengkap Kabeh Music Library
  • Ndandani ID3 Tags, isine, Serep
  • Ngatur Music tanpa Watesan iTunes
  • Share Panjenengan iTunes Playlist

Nuntun kanggo TunesGo: 1.Download Music 2.Record Music 3.Transfer Music 4.Manage iTunes Library 5.Tips kanggo iTunes

Top