Kabeh TOPICS

+

Music Downloader

1. Download Piranti
2. Music Downloader
3. download app
4. music Youtube
5. music Pandora
6. music Soundcloud

Part1: Download music kanggo iPhone liwat iTunes

Proses iki padha kanggo iPhone, iPad lan iPod.

Nyambung iPhone utawa iPod iPad utawa kanggo PC. iTunes bakal kanthi otomatis mbukak nalika sampeyan plug ing iPhone yen iTunes ora wis dibukak.

Tampilan Manajemen iPhone bakal mbukak munggah nalika iPhone wis kepasang ing. Wis tab ing ngisor iki gambar iPhone kanggo Aplikasi, Musik lan Film etc. Klik ing tab Music terus.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

Pilihan ing ngisor iki bakal katampil ing jendhela iTunes.

  • Nyelarasake Saindering Library; iki syncs kabeh musik ing iTunes perpustakaan kanggo iPhone. Iki mung bisa yen perpustakaan iTunes luwih cilik tinimbang kapasitas saka iPhone digunakake, mung bagean sing kapasitas iPhone kang bisa njupuk bakal nyelarasake.
  • Nyelarasake dhaptar lagu kapilih, para seniman, lan aliran; iki ngidini sampeyan kanggo milih apa music dadi ing iPhone.
  • Artists nyelarasake dhaptar lagu Putraning, lan aliran music; menehi pilihan liyane ing apa music dadi ing iPhone.
  • Kalebu video music syncs video yen sampeyan duwe.
  • Kanthi otomatis isi papan free karo songs.
  • Sampeyan uga bisa milih dhaptar lagu, aliran, utawa seniman ing kothak ing ngisor layar.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

Opsi liyane kalebu:

  • Nggawe dhaptar lagu adat
  • Panyelarasan dhaptar lagu tartamtu mung
  • Un-mriksa kothak ing jejere songs supaya padha ora bakal ditambahake kanggo iPhone

Sawise milih musik sing arep download ing iPhone, klik "Aplikasi" tombol ing sisih tengen ngisor jendela iTunes. Iki bakal kanthi otomatis download songs ing iPhone. Wektu dijupuk gumantung ing nomer saka musik sing ngundhuh saka perpustakaan kanggo iPhone.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

Metukake iPhone utawa iPad utawa iPod saka komputer sawise proses lengkap kanthi ngeklik lambang eject jejere Gambar piranti.

Part2: Download Music kanggo iPhone utawa iPad utawa iPod nggunakake app music free

Ana app sing ngidini kedhaftar kanggo download music langsung menyang piranti tanpa nggunakake iTunes Store. Music diundhuh karo app tetep ing app lan kedhaftar ora bisa ngakses music ing perpustakaan musik.
Kanggo download music kanggo iPhone utawa iPad utawa iPod nggunakake app free music, pindhah menyang App Store ing iPhone utawa iPad utawa iPod lan download Tube Swara app.

Link to Sound app Tube: https://itunes.apple.com/us/app/soundtube-free-music-player/id949377210?mt=8 .

Nalika instalasi lengkap, mbukak app lan pilih Genre utawa nggoleki music sing arep download.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

Tutul ing tab Pilihan utawa tombol banjur pilih "Download" kanggo ngundhuh musik.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

Part3: Download music kanggo iPhone utawa iPad utawa iPod nggunakake music streaming

Ana cukup sawetara layanan music streaming sing ngijini sampeyan kanggo stream lan download musik piranti. Sing gedhe-gedhe ndhuwur kalebu Spotify, Google Play Music lan Apple Music etc.

Download music saka Spotify

1.Open app Music.

2.Milih dhaptar lagu banjur tunyuk ing.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

3.Pilih sub-lagu banjur tunyuk ing.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

4.Tap ing tombol Kaca ngisor tutup playlist kanggo nambah kanggo koleksi.

Sawise nambahake menyang koleksi, bakal ana ngalih cap "Cepak offline" musik utawa album kasedhiya kanggo offline ngrungokake.

Part4: Download music kanggo iPhone, iPad utawa iPod nggunakake iCloud

Ngundhuh musik saka iCloud bisa rampung ing rong cara, sampeyan bisa ngundhuh saka iCloud nggunakake program iTunes ing komputer banjur nyelarasake iPhone utawa iPad utawa iPod lan sampeyan bisa ngundhuh langsung nggunakake iTunes Store app ing iPhone utawa iPad utawa iPod.

Download music saka iCloud karo iTunes

1.Open program iTunes ing komputer.

2.Click ing iTunes Store tab ing ndhuwur jendhela iTunes.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

3.Click "Dituku" dening sisi tengen jendhela iTunes ing musik.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

4.Click ing "Ora ing perpustakaan sandi" kanggo ndeleng musik utawa album.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

5.Click lambang maya download music menyang piranti.

Sawise ngundhuh musik saka iCloud karo iTunes, sing banjur bisa nyelarasake iPhone karo perpustakaan iTunes kanggo nransfer musik kanggo iPhone.

Download music saka iCloud kanggo  iPhone utawa iPad utawa iPod tanpa itunes

Kanggo download musik saka iCloud menyang iOS piranti, tindakake iki langkah-langkah prasaja.

1.Open app iTunes Store saka Layar ngarep piranti.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

2.Tap ing "Dituku" tab ing tombol layar.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

3.Tap ing "Ora ing iPhone iki" tab kanggo ndeleng dhaftar panjarwa music ora ing iPhone.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

4.Tap lambang maya download music saka iCloud.

Iki mung dianggo yen sampeyan wis dituku musik saka iTunes Store.

 

Part5: How to download musik saka YouTube free karo TunesGo app

Wondershare TunesGo ngijini sampeyan kanggo nransfer musik saka iPhone, iPad utawa iPod bali menyang iTunes. Iku ora Matter yen ilang data komputer utawa Mungkin sampeyan padha diwenehi piranti karo music pabrik, TunesGo bakal pindhah musik saka piranti iOS bali menyang perpustakaan iTunes ing komputer. Lan bab sing paling apik bab Wondershare TunesGo iku uga pungkasanipun ndadekke iTunes lan Android bebarengan. Mriksa metu guide prasaja kanggo mbangun perpustakaan iTunes nggunakake TunesGo Wondershare.

box

Wondershare TunesGo - Download, Transfer lan ngatur musik kanggo iOS / Piranti Android

  • YouTube minangka Source Music Personal
  • Ndhukung 1000+ Sites kanggo ngundhuh
  • Transfer Music antarane Sembarang Piranti
  • Nggunakake iTunes karo Android
  • Lengkap Kabeh Music Library
  • Ndandani ID3 Tags, isine, Serep
  • Ngatur Music tanpa Watesan iTunes
  • Share Panjenengan iTunes Playlist

Nuntun kanggo TunesGo: 1.Download Music 2.Record Music 3.Transfer Music 4.Manage iTunes Library 5.Tips kanggo iTunes

1.Open app TunesGo saka desktop lan klik ing "music Online" dening kiwa.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

2.Select situs YouTube kanthi ngeklik ing logo YouTube ing ngisor jendhela TunesGo.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

3.Go liwat website YouTube cara normal lan mbukak musik utawa video sing arep kanggo ngundhuh.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

4.Click ing tombol Download jejere garis link.

download music on iPhone, iPad and iPod touch free

App TunesGo bakal miwiti ngundhuh video banjur bakal ngowahi iku kanggo format MP3.

Musik saka YouTube uga bisa diundhuh kanthi mung pasting link YouTube music garis link lan ngeklik link download sisihé.

Top