Kabeh TOPICS

+

Music Downloader

1. Download Piranti
2. Music Downloader
3. download app
4. music Youtube
5. music Pandora
6. music Soundcloud
0

Carane njaluk Songs diundhuh saka Soundcloud

Part 1: Download songs saka Soundcloud nggunakake Chrome, Firefox utawa Safari

Soundcloud iku platform media sosial liwat kang sampeyan bisa ngunggah ngrekam lan download songs. Kanggo download songs saka platform iki nggunakake Chrome, safari utawa Firefox, sampeyan bisa tindakake langkah diwenehi:

Langkah 1 saka samubarang browser iki, mbukak kaca kanggo lagu sing pengin diundhuh.

How to get songs downloaded from Soundcloud

Langkah 2 mbukak pangembang pribadi ing browser lan apa pencet iki F12 ing Windows lan Cmd + milih + I ing sistem Mac. A sidebar bakal mbukak lan saka kene klik tab jaringan.

How to get songs downloaded from Soundcloud

Langkah 3 Muat website lan priksa manawa lagu lagi diputer

How to get songs downloaded from Soundcloud

Langkah 4 klik ing kolom ukuran supaya obyek saka ukuran luwih gedhe teka ing ndhuwur.

How to get songs downloaded from Soundcloud

Langkah 5 klik-tengen ing entri lan pilih 'mbukak ing tab anyar.

How to get songs downloaded from Soundcloud

Langkah 6 Saiki file swara bakal dimuat ing tab kapisah saka ngendi sampeyan bisa nyimpen iku langsung menyang sistem.

How to get songs downloaded from Soundcloud

Part 2: download lagu saka Soundcloud nggunakake DownloadHelper kanggo Firefox

Langkah 1 kanggo download songs saka Soundcloud kanthi nggunakake DownloadHelper kanggo Firefox, sampeyan kudu klik tombol menu Firefox banjur pilih 'Tambah ons.

How to get songs downloaded from Soundcloud

Langkah 2 saiki klik ing 'nambah njaluk ons' ing menu kiwa lan banjur nelusuri 'DownloadHelper'.

How to get songs downloaded from Soundcloud

How to get songs downloaded from Soundcloud

Langkah 3 Langkah sabanjure klik ing nginstal tombol. Tombol iki bakal diwenehi jejere pilihan 'Video DownloadHelper'. (Sanadyan jeneng ngandika video ngundhuh nanging bakal ngundhuh music soundcloud uga)

How to get songs downloaded from Soundcloud

Langkah 4 saiki mbukak kaca Soundcloud song sing pengin sampeyan kanggo ngundhuh.

How to get songs downloaded from Soundcloud

Langkah 5 muter lagu banjur klik tombol DownloadHelper. Klik ing song maneh lan banjur milih lokasi ing ngendi sampeyan pengin kanggo song kanggo pindhah.

How to get songs downloaded from Soundcloud

How to get songs downloaded from Soundcloud

Part 3: download lagu saka Soundcloud nggunakake layanan download

Langkah 1 langkah kapisan kanggo mbukak kaca Soundcloud kanggo lagu sing pengin diundhuh lan nyalin URL kaca song kang. Sampeyan bisa nindakake iki dening Nyalin kabeh alamat saka alamat bar browser dhateng Panjenengan clipboard.

How to get songs downloaded from Soundcloud

Langkah 2 langkah sabanjure kanggo mbukak situs download layanan lan sawetara wong kalebu soundflush.com, anything2mp3.com lan streampocket.com. (Gambar nuduhake SoundFlush minangka Situs layanan)

How to get songs downloaded from Soundcloud

Langkah 3 saiki paste URL menyang lapangan ing kaca download. Klik ing tombol download utawa tombol Ngonversi.

How to get songs downloaded from Soundcloud

Langkah 4 langkah sabanjure sing kudu tindakake kanggo klik tengen ing link sing wis kasedhiya lan pilih 'nyimpen link minangka'. Iki bakal mbukak windows sing ngidini sampeyan kanggo nyimpen song ing sistem.

How to get songs downloaded from Soundcloud

Part 4: Nggunakake Software kanggo download songs saka Soundcloud free

Nuntun kanggo TunesGo: 1.Download Music 2.Record Music 3.Transfer Music 4.Manage iTunes Library 5.Tips kanggo iTunes

Njaluk rincian liyane >>

Top