Kabeh TOPICS

+

Music Downloader

1. Download Piranti
2. Music Downloader
3. download app
4. music Youtube
5. music Pandora
6. music Soundcloud

2 Cara kanggo Download Soundcloud Playlist (manual lan nggunakake ngundhuh)

Soundcloud iku platform jaringan sosial lan Swedia online platform distribusi audio liwat kang kreator swara bisa enggo bareng musik lan uga nyambungake karo wong sing nggawe swara. Platform iki nawakake saperangan functionalities sange lan wis dadi salah siji saka jaringan audio-sentris paling populer ing donya. Sampeyan bisa nggunakake platform iki ora mung liwat komputer nanging uga ing wangun app ing telpon lan tablet. Platform uga ndadekake iku bisa kanggo sampeyan ngundhuh loro songs lan dhaptar lagu ing sistem. Ana Sejatine rong cara kanggo nglakoni lan padha kalebu ngundhuh Soundcloud dhaptar lagu kanthi manual lan ngundhuh wong liwat playlist ngundhuh. Ayo kang maca liyane babagan sing padha.

Part 1: How to download Soundcloud playlist manual

Kapisan lan paling trep cara kanggo ngundhuh Soundcloud dhaptar lagu ing piranti kanggo ngundhuh kanthi manual. Cara iki bisa digunakake kanggo nyimpen direktori ing komputer ing sync karo item ing dhaptar lagu. Tindakake langkah ing ngisor iki diwenehi kanggo ngundhuh Soundcloud playlist manual:

2 ways to download Soundcloud playlist manually and using Soundcloud playlist downloader

Langkah 1 langkah pisanan kanggo ngundhuh program sink kang referensi ing 'sumber lan kanugrahan' bagean.

Langkah 2 saiki sampeyan kudu extract item ing file zip lan banjur mbukak file setup.exe. Ing ngono sampeyan ora duwe framework NET Microsoft diinstal banjur tuntunan instalasi bakal nuntun sampeyan proses. Sawise proses instalasi bakal rampung, jendhela bakal katon.

Langkah 3 elinga yen URL playlist kang jendhela nyuwun ora salah siji sing weruh ing browser nalika sampeyan ndeleng dhaptar lagu. Iku Infact URL kang nduweni ID playlist lan siji sing bisa nemokake dening looking ing opsi nuduhake kanggo dhaptar lagu.

Langkah 4 Iku rodok kothak kode WordPress kang bakal nampilake URL playlist nyata dumadi saka ID playlist. Iki URL kang perlu aplikasi. Saiki iku penting kanggo elinga aplikasi bakal ngelingi data sing bakal ngetik lan iki tegese sing mung dibutuhake kanggo nemokake URL playlist banget wektu iki.

Langkah 5 ing langkah sabanjure, sampeyan kudu tombol API Soundcloud. Sampeyan bisa ndhaptar tombol iki kanggo free biaya dening arep http://soundcloud.com/you/apps/new . Iki tombol kang perlu kanggo ngaktifake aplikasi kanggo sesambungan karo Swara Cloud API supaya minangka kanggo njupuk dhaptar lagu lan download lagu. Sampeyan bisa menehi jeneng sing kaya lan banjur njupuk ID klien menehi kanggo sampeyan ing kaca sabanjuré aplikasi anyar iki. Sampeyan bakal dibutuhake kanggo nyelehake ID klien ing lapangan tombol API.

Langkah 6 langkah sabanjure melu khusus direktori pengin aplikasi kanggo ngundhuh trek utawa songs kanggo. Lagu bakal otomatis diatur dening kategori seniman. Iku penting sing ngelingi ora kanggo mbusak berkas catetan kang digawe dening aplikasi. Iki file sing digunakake kanggo nemtokake kang songs sing dibutuhaké kanggo diundhuh utawa dibusak supaya minangka supaya direktori ing sync karo dhaptar lagu.

Langkah 7 saiki, sampeyan kudu nemtokake apa sing arep lagu sing wis diundhuh nanging dibusak saka dhaptar lagu kanggo dibusak utawa ora. Yen sampeyan milih wong-wong mau bakal kiwa piyambak, bakal terus kanggo tetep ing folder lokal. Saiki klik tombol nyelarasake. Aplikasi bakal mbukak kanggo periode cilik wektu, gumantung marang ukuran dhaptar lagu. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa mbatalake download lan resume saka ngendi sampeyan mandegake mati. Elinga yen pisanan sing aplikasi disinkronake, iku bakal ngundhuh kabeh trek nanging wektu sabanjuré kerjane, bakal ngundhuh mung sing songs sing wis durung diundhuh.

Langkah 8 ing ngono sampeyan nampa wae pesen kesalahan related to download, sampeyan mung kudu mbukak maneh. Aplikasi bakal Coba maneh proses lan kudu kasil wektu iki. Ing sawetara kasus, masalah iki njedhul amarga masalah panyambungan utawa Soundcloud API throttling. Nanging rerunning bakal nyelarasake mlaku.

Part 2: How to download soundcloud playlist songs nggunakake TunesGo

Langkah 1 Bukak TunesGo

Minangka langkah pisanan, mbukak TunesGo lunak saiki ing PC dening pindho ngeklik sawijining lambang. A layar kaya ing ngisor iki bakal katon.

How to download music from Soundcloud to iTunes

Langkah 2 Pilih Rekam:

Saiki ing menu sisih kiwa first ngarep TunesGo, pilih pilihan saka "Rekam" ing dhaftar Music ENG. (Gambar nuduhake kothak centhang abang)

How to download music from Soundcloud to iTunes

Langkah 3 play music / streaming ing Soundcloud

Saiki sampeyan perlu kanggo muter utawa stream musik ing Soundcloud sing pengin kanggo ngrekam. Supaya kanggo ngrekam saka Soundcloud, mbukak lan banjur muter trek sing dipengini.

How to download music from Soundcloud to iTunes

Langkah 4 Klik "Sea"

Minangka musik lagi diputer ing Soundcloud, klik "Sea" lan trek kanthi otomatis bakal njaluk direkam. (Gambar nuduhake rekaman ing proses)

How to download music from Soundcloud to iTunes

Langkah 5 Golek songs ing "Direkam"

Sing ngrampungake ngrekam songs, kabar bakal katon ing jejere "direkam" pilihan ing sisih kiwa menu.

How to download music from Soundcloud to iTunes

Sampeyan bisa mriksa songs ing "Direkam" dhaftar. (Gambar nuduhake Track 3 minangka song direkam kang wis ditandhani ing kothak abang)

How to download music from Soundcloud to iTunes

box

Wondershare TunesGo - Download, Transfer lan ngatur musik kanggo iOS / Piranti Android

  • YouTube minangka Source Music Personal
  • Ndhukung 1000+ Sites kanggo ngundhuh
  • Transfer Music antarane Sembarang Piranti
  • Nggunakake iTunes karo Android
  • Lengkap Kabeh Music Library
  • Ndandani ID3 Tags, isine, Serep
  • Ngatur Music tanpa Watesan iTunes
  • Share Panjenengan iTunes Playlist

Nuntun kanggo TunesGo: 1.Download Music 2.Record Music 3.Transfer Music 4.Manage iTunes Library 5.Tips kanggo iTunes

Top