Kabeh TOPICS

+

Apple Music Player

Part 1: Apple pamuter musik kanggo piranti Apple

Apple iku salah siji saka perusahaan paling populer lan sukses ing donya lan dikenal kanggo prodhuksi sawetara piranti paling sarwa donya wis tau weruh. Sawetara piranti iki kalebu iPod, iPad, iPhone lan Apple Watch. Siji bab sing umum antarane kabeh piranti iki pamuter musik luar biasa sing padha inbuilt karo. Pangguna piranti Apple bisa seneng musik kualitas dhuwur liwat pamuter musik iki. Ayo kang maca bab fitur lan fungsi ing piranti kasebut ing rinci. iPhone -iPhone punika Smartphone paling sukses tau kanggo diprodhuksi lan siji alesan kanggo iku iku gampang kanggo nggunakake pamuter musik sing nawakake kualitas audio paling apik. Ing layar iPhone, sampeyan bisa ndeleng pilihan disebut 'Music'. Kanthi ngeklik ing iki, sampeyan bisa ngetik pamuter musik piranti ingkang saged nyimpen musik favorit lan kurban fasilitas puter maneh gampang. Sawetara fitur kang ndhukung kalebu acak, baleni, kontrol volume lan liya-liyane.

apple-music-player

Apple - iPod iku Apple pamuter musik banget dhewe lan piranti luar biasa hotspot kanggo ngrungokake musik. Iku banget nerangake karo pamuter inbuilt sing nduweni kemampuan kanggo nyimpen lan muter ewu songs kanggo sampeyan. Sampeyan bisa gampang ngaso, mundur, acak lan mbaleni trek musik liwat platform iki.

apple-music-player

IPad - tablet Apple kang disebut iPad banget muter musik liwat sawijining pamuter musik in-house kang wis gampang kanggo nggunakake antarmuka lan nerangake karo folder beda gampang Ngurutake music. Sawetara wong kalebu bubar ditambahaké, mentas diputer, ndhuwur songs, dituku lan liya-liyane dirating.

apple-music-player

Apple Watch - sampeyan uga bisa muter musik liwat Apple nonton lan ngrungokake iku nalika digunakake metu, mlaku, jogging utawa dilakoni wae chores rumah tangga liyané. Sampeyan bisa masangake watch karo piranti apa wae Apple lan uga bisa nyimpen songs ing kanggo panggunaan cepet.

apple-music-player

Part 2: iTunes ing PC / MAC kanggo Windows / OS X / Linux

Yen sampeyan pengin seneng music Apple ing PC utawa Mac, banjur cara nglakoni dening nginstall iTunes ing sistem. iTunes punika platform kang ngijini sampeyan kanggo tuku, download utawa sink songs lan kompatibel karo Windows, Linux lan OS X uga. iTunes mbantu sampeyan ngatur kabeh musik saka pamuter musik Apple ing sak panggonan ing komputer lan mbantu sampeyan nggawe dhaptar lagu uga. Nawakake sampeyan expertly curated music saka sawetara pecandu music paling pinter. Ing ngisor iki sing sawetara fitur liyane iTunes pamuter musik kanggo desktop:

  • Apple pamuter musik klien ing desktop mbantu utawa ngijini sampeyan kanggo ngatur musik ing sak panggonan lan tetep dadi nyelarasake kanggo piranti liyane Apple.
  • Iku uga ndadekake iku bisa kanggo sampeyan nggawe lan nuduhake dhaptar lagu karo kanca-kanca.
  • Iku gampang kanggo nggunakake lan loropaken antarmuka banget pengguna.

apple-music-player

Part 3: app Apple Music kanggo Android

Ampe saiki, Apple app music mung kasedhiya kanggo piranti iOS, PC lan kedhaftar Mac nanging rauh uga bakal digawe kasedhiya dienggo dening pangguna piranti Android. Ya, salah siji sing paling music streaming platform wis teka menyang Google Play Store banget lan wis samesthine dadi menarik lan awake kanggo kedhaftar Android uga. Kaya kanggo pangguna iOS, app iki wis samesthine kanggo kurban nyoba periode free dhisikan ngiring dening mbayar langganan. Apple durung dicethakaké akeh fitur saka Apple music kanggo Android nanging kita nyana dadi pikiran ndamu lan becik imbang iku ing iPhone, iPad, iPod lan MAC / PC. Dadi ayo kang ngenteni lan nonton apa Apple wis ing nyimpen kanggo kedhaftar Android.

apple-music-player

Part 4: alternatif Best pamuter musik apple --_ 1_698_1_ TunesGo

Wondershare TunesGo iku salah siji saka alternatif paling apik kanggo pamuter musik apple minangka iku ora mung ngijini sampeyan kanggo ngundhuh music langsung saka macem-macem sumber nanging uga ngijini transfer kanggo macem-macem piranti. Nggunakake TunesGo sampeyan bisa nransfer musik saka PC kanggo iOS lan Android piranti lan kosok balene. Sampeyan mung bisa download lagu favorit kanggo iPhone, iPad, telpon Android lan piranti liyane lan seneng songs kapan, ing ngendi wae. How to download music apple Ngundhuh music kanggo iOS lan piranti Android liwat TunesGo banget prasaja lan gampang. Supaya download lagu, lunak sing kasedhiya kanggo loro Windows uga piranti Mac. Piranti lunak sing kasedhiya ing versi nyoba gratis uga versi mbayar. Sampeyan mung perlu kanggo muter trek sing paling disenengi saka Spotify utawa sumber lan ngundhuh padha akun iTunes nggunakake TunesGo. Song diundhuh saiki bisa ditransfer kanggo smartphone iPhone, iPad, Android utawa piranti liyane sing arep. TunesGo uga ngijini sampeyan kanggo ngundhuh songs saka Spotify, YouTube lan sumber liyane. Nggunakake TunesGo sampeyan uga bisa nindakake fungsi liyane seneng ngatur lan nuduhake perpustakaan.

apple-music-player

Download music free karo TunesGo

box

Wondershare TunesGo - Download, Transfer lan ngatur musik kanggo iOS / Piranti Android

  • YouTube minangka Source Music Personal
  • Ndhukung 1000+ Sites kanggo ngundhuh
  • Transfer Music antarane Sembarang Piranti
  • Nggunakake iTunes karo Android
  • Lengkap Kabeh Music Library
  • Ndandani ID3 Tags, isine, Serep
  • Ngatur Music tanpa Watesan iTunes
  • Share Panjenengan iTunes Playlist

Njaluk rincian liyane >>

Mangkono iku bisa ngandika sing TunesGo iku salah siji sing paling Apple music ngundhuh tanpa watesan sembarang.

Top