Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Video > Get the Best Xilisoft Video Converter Ultimate Alternatif

Njaluk Best Xilisoft Video Converter Ultimate Alternatif

Looking for alternatif a Xilisoft Video Converter Ultimate? Artikel iki bakal pitutur marang kowe lan gampang kanggo nggunakake, cepet, lan dipercaya alat konversi video. Iku wis luwih akeh lanjut lan luwih Versatile.

Wondershare Video Converter Ultimate for Mac ( versi Windows kasedhiya) temtu bakal alternatif paling apik kanggo Xilisoft Video Converter. Iku ngowahi ing kacepetan paling dhuwur, gawé video output sing luwih dhuwur, lan ndhukung format file massive. Kanthi sawijining kedhaftar loropaken antarmuka, sampeyan bakal ngerti cara kanggo menehi hasil karo ing wektu ora.

Download mac version Download win version


  • Apa sapituruté Xilisoft Video Converter Ultimate Alternatif
  • Carane Convert karo Xilisoft Video Converter Alternatif

  • Apa sapituruté Xilisoft Video Converter Ultimate Alternatif

  • Dhuwur Output Video: rate iki menehi konversi dhuwur definisi mangkono Ngoptimalake kualitas gambar bakal diputer ing iPhone, iPad utawa malah ing Zune.
  • Ndhukung Sembarang Format: Ndhukung saklawasé kabeh format video (mkv, avi, wmv, mov, KABIYESI, lan akeh liyane) lan audio file (mp3, wav, m4a, m4r, AC3 lan uga) .Malah aplikasi iki bisa dikonversi ke HD lan format 3D.
  • Nelpon cepet: Sampeyan bakal kesengsem karo kacepetan konversi video dhuwur. Wondershare Wis disetujoni kanggo ngowahi ing 30x luwih cepet saka meh kabeh ngowahi utama.
  • Pengguna Friendly: pengguna bisa seret lan selehake kanggo ngimpor video, banjur pilih saka dhaftar panjarwa format wis disetel saka gulung prasaja dhaftar mudhun. Sembarang kawruh bab konversi video ora perlu ing kabeh. Antarmuka intuisi bakal pitutur marang pangguna kabeh.
  • Sunting Video: Sampeyan uga bisa ngowahi perangan saka film utawa video file lan malah pamisah file menyang saperangan file cilik. Uga sing diijini kanggo nyaring video kanthi trimming, nugel, nambah watermark lan subtitle.
  • Diobong DVD: Burning Video utawa foto kanggo DVD bakal pengalaman gedhe. Ana akeh dibangun ing DVD Cithakan kanggo milih saka, nggawe DVD apik bisa dadi akeh luwih gampang.
  • Sampeyan bisa nemokake kabeh fitur-fitur kasebut ndhuwur ing Wondershare rate video. Menehi akèh fitur Optimization pengguna, nggawe pangguna-loropaken, dipercaya lan gampang kanggo nggunakake minangka alternatif kanggo Xilisoft.

    Carane Convert karo Xilisoft Video Converter Alternatif

    Manual pengguna utawa panuntun dhumateng ketemu ora Panggonan liwat kene iki lunak loropaken banget pengguna. Konversi Video bisa rampung ing gampang dening Dipuntedahaken langkah kasebut:

    Langkah 1: Ngimpor dikarepake video, audio utawa film seret lan selehake.

    Langkah 2: Pilih format sing dibutuhake kanggo output saka dhaftar gulung-mudhun format output.

    Langkah 3: Ngonversi file enggal dening ngengingi tombol Ngonversi, banjur sampeyan bisa nransfer menyang piranti multimedia sing dipengini.

    convert video

    Download mac version Download win version

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top