Kabeh TOPICS

+

Top Ten Winx DVD Pengarang Player Alternatif

Winx DVD Pengarang iki DVD pamuter populer sing ngijini sampeyan kanggo nggawe DVDs dhewe saka video ing komputer, film sing wis dipun damel film nganggo kamera dhewe, utawa dawane webcam. Bisa karo macem-macem jinis DVDs, kalebu DVD plus lan minus Rs, DVD-RWs, lan DVD DL plus lan minus Rs lan RWs. Nanging kadhangkala sampeyan arep mergo. Kene sepuluh sing paling Winx DVD Pengarang alternatif metu ana.

1. ImgBurn

Program free iki ora njupuk munggah akeh kamar ing komputer lan iku ora saluran sumber daya komputer. Iku ngijini sampeyan kanggo nggawe DVDs, DVDs HD, dual-lapisan DVDs, lan Blu-Ray cd. Iku uga bisa ngobong CD. Iku uga arang banget fleksibel ing nerangake ing liwat 30 basa lan ndhukung file Unicode. Apa sing mlaku lawas Windows 95 komputer utawa ndhuwur baris Windows 8 64-dicokot komputer, ImgBurn bakal bisa. Iku uga nganggo Wine kanggo Linux. Sampeyan bisa nyetel Tulis kacepetan dhewe kanggo saben drive ing komputer.

imbut1

2. Nero Burning ROM

Nero iku salah siji program sing paling umum digunakake kanggo nggawe cd media. Asring isa dikempalken ing komputer minangka bagéan saka dhisikan nyiyapake paket, utawa ing kothak drive disk didol ing bekas ing. Sampeyan bisa nggawe cd dhewe thanks kanggo gampang kanggo nggunakake program kobong, karo apa-apa saka video musik, kanggo foto ing wong-wong mau. Sampeyan bisa nggunakake malah kanggo data serep nggawe disk. Iku program amba, sanadyan, supaya nyana iku kanggo njupuk munggah cukup sing dicokot saka ruang hard drive, nganti 2 GB, lan sing bakal nggawe saluran ing resource memori.

neeero2

3. DVD Gulung cepet

Program iki bisa kanggo diinstal ing Windows, Wine, lan Linux. Iku mbukak sumber, nanging isih program kuat. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo nggawe DVDs saka nomer wae video sing duwe ing hardisk, saka 45 macem-macem format. Sing DVDs bisa diputer ing komputer utawa ing ngarep DVD pamuter. Tambah menu utawa subtitles yen pengin. Iku gampang kanggo nggunakake lan free kanggo nginstal, tanpa bloatware nambah-ons kaya sawetara program gratis sing dikempalken karo.

dvdfic3

4. DVDFab DVD Creator

DVDFab iku program banget populer sing dianggo ing loro mesin Windows lan Macs. Iku ngijini sampeyan kanggo nggawe DVDs saka kolèksi video kabeh, apa lagi video sing wis diundhuh utawa gedhe-gedhe sing wis dipun damel film dhewe. Iku bisa ngobong DVDs kanggo muter maneh ing meh wae DVD pamuter, utawa bisa nyimpen kanggo folder kanggo ngobong mengko utawa nyimpen minangka file serep. Sampeyan ora bakal kelangan akeh ing kualitas video, lan sampeyan ora bakal kelangan akeh wektu thanks kanggo kacepetan ing kang DVDFab dianggo. Nggawe menu lan fabricate film dhewe nggunakake sawetara dibangun ing cithakan.

dvdddds4

5. DVDStyler

Program iki bisa digunakake ing pirang-pirang komputer, kalebu mesin Windows, Macs, lan komputer Linux. Iku sumber freeware mbukak. Sampeyan bisa ngobong DVDs kanggo enggo bareng karo wong lan muter ing mesin ngarep. Yen sampeyan arep kanggo nggawe dhewe profesional film looking, sampeyan bisa, nggunakake Cithakan menu, utawa nggawe menu dhewe. Aja duwe akèh foto? Sampeyan bisa nggunakake DVDStyler kanggo nggawe gelaran dhewe, banget. Sampeyan uga bisa kanggo campuran format audio lan video ing disk padha. Antarmuka gampang kanggo nggunakake lan ngijini sampeyan kanggo seret lan selehake file menyang urutan sing arep.

dvdsyt5

6th DeVeDe

Program open source iki ngidini sampeyan kanggo ngowahi wae file video menyang DVD sing banjur bisa enggo bareng karo kanca-kanca lan kulawarga. Rampung disk iku playable pemain ngarep DVD, menehi kamardikan saka komputer. Sampeyan uga bisa nggawe VCDs lan CVDs. Kerjane ing Linux lan Windows mesin. Ora njupuk munggah akeh kamar ing komputer, nanging ora perlu program liyane kanggo muter maneh ing komputer.

devde6

7. Windows DVD Maker

Minangka jeneng nuduhake, iki kanggo mesin Windows. Iku wis dipra-dimuat ing akeh mesin, nanging yen komputer durung teka karo, sampeyan bisa ngundhuh program minangka bagéan saka Essentials manggon ing Vista utawa Windows 7 komputer. Sampeyan bisa nggunakake Windows DVD Maker kanggo nggawe wilayah free DVDs krasan dhewe saka potret lan video. Sampeyan bisa nyimpen proyek kanggo ngobong mengko, utawa sampeyan bisa ndhisiki lan nggawe DVD tengen adoh. Yen sampeyan milih kanggo nyimpen project, sampeyan bisa nambah file project sadurunge nggawe produk final.

winma7

8. Free Video kanggo DVD Kombertidor

Mung minangka jeneng gawe katut, iki program gratis sing ngijini sampeyan nggawe DVDs dhewe sing banjur bisa muter ing ngarep DVD pamuter. Iku dirancang kanggo bisa ing mesin Windows. Sampeyan ora mung bisa nggawe DVDs dhewe, nanging uga bisa digunakake kanggo Ngonversi file video. Saperangan video bisa ditambahake menyang project padha sadurunge kobong dhateng disk. Free Video bakal nggawe menu kanggo mbantu navigasi kabeh file gampang. Program iki ora duwe program bundled karo, supaya yen sampeyan ora pengin apa wae mau, sampeyan bakal arep pindhah liwat proses instalasi kanthi teliti.

dvvedi8

9. AVStoDVD

Program iki minangka program open source sing ngijini sampeyan kanggo ngowahi sawetara jinis file video kanggo folder DVD lan sampeyan bisa ngobong wong-wong file dhateng DVDs. Sampeyan bisa nindakake sawetara editing dhasar lan nambah menu. AVS malah ngijini sampeyan kanggo nambah subtitles kanthi nggunakake Subtitles nitahake sing wis dibangun ing. Sampeyan bisa nambah sawetara trek subtitle ki.

avstodvd9

10. Wondershare DVD Creator

Lunak nggawe DVD iki bisa kanggo mbantu DVDs pakaryan ing Windows utawa Mac komputer, kalebu Windows 8. Menehi gampang kanggo nggunakake antarmuka bakal nggawe iku cinch kanggo sampeyan nggawe gelaran utawa DVDs dhewe karo ease. Ana pirang-pirang menu free Cithakan sing bisa digunakake kanggo nambah tutul profesional. Tambah musik ing latar mburi, banget, yen pengin. Sadurunge ngobong wong-wong mau kanggo DVD, sampeyan bisa nindakake sawetara editing video utawa reresik munggah gambar, kalebu njabut bands ireng ing video. Banjur mung nyeret file menyang DVD Creator lan klik diobong. Mekaten!

wonddvd10

Supaya ana kowe - sepuluh program gedhe sing alternatif kanggo Winx DVD Pengarang. Ana prakara apa jenis sistem operasi duwe, sampeyan bakal bisa nemokake program mung nengen kanggo sampeyan.

Top