Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > iPhone > Watch Fast lan kenangan Movie Series Online lan Free

Watch Fast lan kenangan Movie Series Online lan Free

Cepet lan kenangan iku saka seri film aksi supaya wong nemu kacepetan cepet ing donya racing streat. Diprodhuksi dening Universal Studios, film iki wis ditampa gedhe popularitas lan uga entuk jumlah akeh dhuwit. Cepet lan kenangan wis dadi franchise paling gedhe kabeh wektu kanggo Universal Studios.

Nalika Fast lan kenangan 7 isih ing produksi lan dijadwal kanggo bali in July, 2014, kabar sedih teka sing Paul Walker iki matèni ing kacilakan mobil, kang utamané disababaké déning kacepetan cepet. Donya iki kabèh ing sumelang lan ngangenang Paul Walker minangka aktor kinasih lan dihormati. Begjanipun, sing pemandangan karo Paul Walker ing Fast lan kenangan 7 isih bakal tetep. Lan kita wis curated dhaptar kabèh film Fast and Furious tekan 2013 kene supaya nduweni nonton film Paul Walker kang. Iki cara paling apik kanggo elinga marang. Ayo kang mriksa metu dhaftar ing ngisor iki.

fast and furious 1
Mantan pejabat polisi Brian O'Connor wis arep kono belongs kanggo nalika piyambakipun strides menyang donya balap werna.
fast and furious 2
Brian O'Conner lan kanca Romawi Pearce sing nyewo dening FBI kanggo counter marang tamba bakul Miami.
fast and furious 3
Sean Boswell dadi kanggo Tokyo supaya ukara kunjara lan manggon karo kang rama. Lan banjur bakal melu ing donya lemah mabur racing.
fast and furious 4
Otak O'Conner dianggo kanggo FBI lan misi anyar kanggo nggawa mudhun importir heroin bebarengan karo Dominic Toretto.
fast and furious 5
Dominic Toretto lan werna rencana racing punggawa tuku sing ingatase hak bebas saka Gusti tamba lan agen Federal mbebayani.
fast and furious 6
Hobbs nyuwun Dom lan Brian kanggo reassemble tim supaya counter marang wong sing duwe organisasi driver saka 12 negara.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top