Kabeh TOPICS

+

Carane Download lan Tambah Subtitles Nggunakake VLC

Ing Mac OS populer, Window utawa Linux, VLC Player iku aplikasi media banget demandable lan freeware. Wong sing nggoleki cara kanggo ngundhuh lan nambah file subtitle karo VLC ing internet kakehan. Wong kene, artikel iki Bintang kanggo mbantu kanggo nggawe cara kanggo ngundhuh file subtitle kanggo file media sing wis dipilih lan nambahake subtitle karo VLC.

Carane Download Subtitles Nggunakake VLC

VLC Player wis Integrasi karo fitur subtitle, lan bisa ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi otomatis. Nanging kabeh sing perlu kanggo ngundhuh extension kanggo VLC kanggo nggoleki lan ngundhuh subtitle malah kanthi otomatis file media sing lagi diputer. VLSub sing extension banget sing bisa mbantu metu apa proyek iki. Kene langkah-langkah sing rembugan kanggo ngundhuh subtitles nggunakake VLC.

Langkah 1: Ngundhuh extension VLSub

Sampeyan kudu ngundhuh extension VLSub kanggo VLC Panjenengan. Bisa kasedhiya kanggo ngundhuh ing kaca GitHub sawijining. A file teken bakal nyoba kanggo diundhuh. Saiki extract diundhuh berkas teken kanggo panggonan disenengi. Lan sampeyan bisa nemokake file kanggo extension "vlsub.lau" ing folder dijupuk.

Langkah 2: Ngalih "vlsub.lau" kanggo folder extension VLC

Iku wiwit sing VLC wis diinstal ing PC, utawa sampeyan kudu nginstal saka website VLC. Banjur sampeyan bisa mindhahaké utawa nyalin "vlsub.lau" folder extension VLC. Carane sampeyan bisa njaluk folder extension ing OS beda, wis rembugan ing proses ing ngisor iki.

a. Kanggo OS Windows:

1. Nyalin "vlsub.lau" lan paste menyang folder extension VLC.

2. Destination Folder: Drive C (sistem drive)> Program Files> VideoLAN> VLC> lua.

b. Kanggo Linux OS:

Nggawe "lua" folder ing "~ / Local / share / VLC" lan "ekstensi" folder ing "~ / Local / share / VLC / lua". Sing folder sing perlu kanggo nggawe amarga padha ora ana standar. Saiki sampeyan kudu nyalin "vlsub.lau" lan paste menyang lokasi "~ / Local / share / VLC / lua / ekstensi /".

c. Kanggo Mac OS X:

Nyalin "vlsub.lau" lan paste kanggo extension folder VLC minangka link ing ngisor iki.

Langkah 3: Bukak VLC kanggo njaluk "VLSub"

Saiki miwiti pamuter VLC lan bukak file media sing arep diputer. Banjur klik ing "Tools" kanggo njaluk "VLSub" pilihan ing menu iki.

add subtitles use vlc

Langkah 4: VLSub Window kanggo Telusuri Subtitle

Sampeyan kudu ngetik judhul film ing jendhela VLSub, lan bakal kurban sampeyan kanggo ngganti basa subtitle uga. Sampeyan bisa mriksa kabeh file subtitle related saka OpenSubtitles.org kanthi ngeklik ing kothak kanggo "Telusuri miturut jeneng" lan sampeyan bisa klik "Telusuri miturut ngrembug" kanggo ngetung ngrembug video diputer lan njaluk kabeh subtitles sing bakal cocog ngrembug ing. Nanging video dipunéwahi ora bakal bisa uga kanggo kaya "Telusuri miturut ngrembug".

add subtitles use vlc

Sawisé njupuk asil dicocogaké, pilih subtitle disenengi. Banjur klik ing subtitle lan klik ing "Download pilihan". Saiki iku bakal ngijini sampeyan kanggo nyimpen subtitle didownload menyang lokasi preferred utawa siji standar. Sawise ngundhuh subtitle ing, VLC bisa mbukak subtitle diundhuh.

Carane Tambah Subtitles Nggunakake VLC

Kanggo nambah subtitle, sampeyan kudu duwe siji subtitle cocok kanggo video salah siji ngundhuh kanthi otomatis VLC utawa download saka website. Langkah-langkah kanggo nambah subtitle nggunakake VLC minangka ing ngisor iki.

Langkah 1: Ngundhuh Subtitle a

Download subtitle saka internet (Subscene, OpenSubtitles, moviesubtitles, lan sapiturute) utawa tindakake pandhuan ing ndhuwur kanggo ngundhuh subtitle disenengi kanggo video kanthi otomatis. Berkas subtitle iku umume nerangake karo (.srt) extension file.

add subtitles use vlc

Langkah 2: Pindhah Subtitle kanggo Folder Video

Sampeyan bisa njaluk file teken sawise ngundhuh subtitle saka internet lan extract menyang folder video. Nanging nalika sampeyan bisa njaluk file ing (.srt) file extension, mung nyalin file subtitle lan paste menyang folder video.

Langkah 3: Ngganti jeneng Subtitle Gambar

Saiki owahana jeneng berkas subtitle miturut file video. Sampeyan bisa njaluk loro file kaya "samplemovievideo.avi" lan "samplemovievideo.srt".

Sampeyan bisa muter file media saiki nggunakake VLC Panjenengan Player. Sampeyan bisa duwe subtitle sing wis disetel kanggo video. Yen ana masalah karo subtitle, mangga dipriksa ing jeneng berkas lan dipriksa berkas sing wis diundhuh.

add subtitles use vlc

Tindakake instruksi lan seneng subtitle karo video muter karo VLC pamuter.

Top