Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Atomix Productions: VirtualDJ Ngarep kanggo Mac

Atomix Productions: VirtualDJ Ngarep kanggo Mac

Kanthi luwih saka yuta downloads saben sasi, Virtual DJ Ngarep kanggo Mac punika lunak DJ domestik banget populer lan Fantastic. Iku uga diakoni minangka pimpinan paling pinunjul saka DJing digital tanpa kode wektu. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo looping, ngalahake cocog.

Mix Music Ahli

Dilengkapi sampler diselarasake lan otomatis engine daur ulang rapi, VirtualDJ Ngarep ngijini sampeyan kanggo ngeramaken music remix ing udhara. Amarga engine beatlock nglereni-pinggiran, sampeyan bisa nggawe anak tengen ing Beat lan proses mix temenan luwih cepet saka sembarang DJ liyane. Ing bab mung sampeyan kudu nindakake iku kanggo duwe cobi. Sampeyan bakal nemokake iku prasaja lan trep kanggo sctratch lan nyampur karaoke musik lan video.

Japanese nggunakake

Antarmuka nganyari versi paling tau. Ing ngisor, ana dhaftar trek kang dirancang kanggo nampilake gambar album. Ing tengah antarmuka, pesawat saka knobs, tombol lan Paragraf bisa ngontrol proses nyawiji. Two pengontrol ing ndhuwur kanggo trek audio.

Nggawe piranti lunak selaras

VirtualDJ dilengkapi ewu tampilan anyar didownload lan basa VDJScript Versatile. Supaya sampeyan bisa nggawe iku miturut pemahaman lan perlu. Panelusuran multi-tembung uga bisa entuk manfaat sing akèh.


Editor kang review:

Minangka salah siji saka aplikasi DJ paling pinunjul, VirtualDJ Ngarep peran irreplaceable sak lapangan app DJ. Amarga kinerja profesional, iku wis ngakeni dening atusan DJs lan superstars, merek DJ anjog uga, kayata Numark, Denon, Pioneer, Gemini, Hercules, utawa Vestax, Yen sampeyan arep kanggo terus pihak macem karo sampurna music nyawiji , free VirtualDJ Ngarep temtunipun pilihan sing paling apik kanggo sampeyan ngundhuh.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top