Kabeh TOPICS

+

Ngenalke Vine: A History Brief

Punapa panjenengan kersa ngerti liyane babagan Vine? Iki artikel tengen sing kudu maca. Kita bakal ngrembug sajarah Brief saka aplikasi lan cara kerjane ing artikel iki. Mugia, sawise maca iki, sampeyan bakal bisa ngerti apa Vine kanggo malah liyane supaya saka tau sadurunge.

Mechanics Of Vine

official logo1Vine nuduhake menyang jenis app enggo bareng video sing ngidini wong kanggo nggawe lan nerbitaké video nem detik. Wong bakal bisa mlebu munggah kanggo Vine liwat akun Twitter dhewe utawa liwat e-mail. Iki video diterbitake bisa dienggo liwat portal Internet kayata Facebook lan Twitter mesthi. Vine uga bisa digunakake kanggo nelusuri video diterbitake online.

Short Background

App iki Nggawe dening trio: Dom Hofmann, Rus Yusopov lan Colin Kroll

Iki rampung ing Juni 2012. Iku digunakake kanggo dadi perusahaan dewekan nganti tuku dening perusahaan liyane media sosial dikenal minangka Twitter in October, 2012. Sumber ngomong sing perusahaan mbayar $30.000,000 iku.

Informasi tambahan

Vine app iki resmi dibukak ing Januari 24 2013. Iku Miwiti metu minangka aplikasi tambahan kanggo piranti iOS. Release saka Android versi sumebar dening Juni 2, 2013. Ing mung jengkal rong sasi, iku wis dadi aplikasi video-fungsi enggo bareng paling populer lan paling digunakke ing pasar online. Iki kedaden malah karo tingkat Adoption paling kanggo app dhewe.

Akibate, ing April 9, 2013 aplikasi Vine dadi aplikasi free paling-diundhuh saka iOS App Store. Bubar, versi web aplikasi iki dirilis ing tanggal 1 Mei 2014. iki rampung kanggo ngidini kedhaftar kanggo njelajah video ing web nggunakake aplikasi dhewe.

Fitur pinunjul

Minangka kasebut sadurungé, aplikasi iki khusus ngidini kedhaftar kanggo nyimpen rekaman saka clip video banget cendhak. Iki video clip tartamtu luwih bab enem detik dawa. Rekaman wis rampung biasane liwat app kang dibangun ing kamera. Apa malah luwih mupangati bab aplikasi iki yakuwi kamera tartamtu mung cathetan nalika layar kang kena dening pangguna. Iki mbisakake wong kanggo ngowahi video ing kono yen kapengin. Iku uga ngidini kanggo nggawe efek mandeg gerakan karo Vine.

Ing taun anyar, fitur wis ditambahaké kanggo aplikasi dhewe. Ing Juli 2013, perusahaan dibukak pribadi gambar Kudus, saluran curated lan kemampuan kanggo nglindhungi postingan tartamtu saka tampilan wong liya. Iki tegese sampeyan saiki bisa nggawe video Vine pribadi ing luang dhewe.

Iki mung sawetara rincian utama sing kudu ngerti bab sajarah Vine kang. Iku salah siji saka aplikasi online paling cepet akeh sing temtunipun bisa nggunakake, apa kanggo karya utawa upoyo pribadi. Supaya apa sing nunggu? Monggo dipun lajengaken lan ngundhuh app sanalika bisa. Sampeyan mesthi ora bakal Getun iku.

official logo2

Top