Kabeh TOPICS

+

Top 5 Vine Khusus Efek lan Carane Tambah wong kanggo Vine Video

Wong kabeh limo iku kanggo njaluk ngeweruhi. Kita bisa ndeleng outburst kreatifitas saka wong ing situs media sosial sing watara. Wong sing nggunakake "Vine Videos" lan instagram kanggo nuduhake wong tingkat kreatifitas ing syarat-syarat njupuk gambar cekak masang foto sing unik. Supaya sethitik sing kamera bisa nindakake sing dina iki nanging wong-wong iki ora lagging konco ing syarat-syarat tas sing trik. Saben dina padha karo Uploaded anyar trik kanggo Spice munggah Vines sing. Kasengsem ing arep ing-ambane bab trik iki? Artikel iki bakal ngene sampeyan 5 trik paling wong nggunakake kanggo Spice munggah vines sing.

Ing "Tangan Free" Technique:

Ayo kita miwiti karo siji gampang kanggo kabeh. Ana trick hard kene ing seni kang nelpon kita Shooting Tangan video gratis. Iku mung karya kamera dhasar. Kabeh sing perlu punika iPhone. Bab sange iku sanajan app kaya Instagram lan Vine mbutuhake sampeyan ndemek layar kanggo ngrekam, sampeyan isih bisa nindakake video "Tangan Free" karo piranti nalika masang vines liwat fitur tutul assistive. Nanging iki ora kedhaftar Android minangka fitur ora kasedhiya kanggo Android durung.

Oke, cukup Chit Chat ayo kang njaluk ing proyek. Page menyang Setelan telpon, saka ing kono navigasi kanggo Umum banjur gulung menyang aksesibilitas lan pamungkas kanggo "Triple Klik". Sawise sampeyan ana, ngganti setelan kanggo ndhukung Tutul assistive kanggo "Home" tombol. Njaluk siji maneh langkah tunyuk ing tutul assistive ing bagean motor fisik kanggo ngaktifake.

Sawise nguripake tombol "Tutul assistive", sampeyan bakal kudu nyiyapake telung jinis sadurunge nyeret siji liyane, telung nem detik. Kanggo patrap cepet sampeyan kudu nutul wektu siji lan nyimpen minangka "cepet". 1 tutul kapindho, mung tutul telpon lan tarik bunder mubeng telpon. Aja lali kanggo nyimpen minangka "1 kapindho". Kanggo siji enem kapindho, mung tutul telpon lan terus nganti bar ngiseni munggah. Nyimpen tutul ing ngisor iki cara sing padha. Saiki sampeyan bisa miwiti shooting. Tumindak bakal njupuk pemandangan ing telung interval kang bakal pilih malah gabung mengko tanpa gadhah kanggo tutul saben wektu kanggo break munggah lan nerusake pemandangan. Iku cara gedhe kanggo nggunakake yen sampeyan njupuk video sing mbutuhake mungkasi gerakan. Waca video ing ngisor iki kanggo njaluk gambar.

Pakaryan damel film nalika sampeyan On Ledge a:

Hey, ora freak metu! Aku ora nuduhake sampeyan secara harfiah mindhah menyang pojok bangunan lan film dhewe. Aku kene mung kanggo mulang sing cara kanggo njupuk video sing bakal trick wong menyang pracaya sing climbing gunung utawa nggandhol saka lis a. Mung posisi wong loro ing dalan, siji sautan dalan karo tangan siji lan sautan wong karo liyane. Saiki miwiti njupuk. Pisanan supaya kamera vertikal nalika ngrekam banjur alon nguripake iku menyang directions horisontal. Lan oh yeah, sijine sawetara akting lan ungkapan ing pasuryan lan sampeyan wis rampung. Waca video iki kanggo inspirasi.

Sisyphean panas:

Trick kita sabanjure ing Vine mbutuhake sampeyan dadi dicokot angel. Iku ora banget hard kanggo njupuk nanging mbutuhake kamera kanggo njupuk ing puteran cilik. Tau mbayangke koyo nalika sampeyan mindhah menyang obyek lan nalika nyoba kanggo tutul iku obyek ilang tanpa karana? Inggih, kita arep nggawe obyek kabeh ngilang saka video kita. Siji wayahe iku ing pigura lan ing liyane ilang tanpa karana menyang lancip online. Kanggo sing, pilih loro urutan sing arep njupuk. Sampeyan kudu pilih salah siji urutan karo obyek katon ing pigura (luwih isih) lan sing obah. Njupuk telung detik banjur nyimpen. Njupuk urutan kaloro tanpa obyek (urutan iki kudu luwih cendhek tinimbang siji). Saiki nyimpen keloro uga. Sawisé iku, ngowahi lan gabung loro puteran 4 lan 2 detik mungguh duwe video lengkap. A contone apik iku video ing ngisor iki:

Asing carane nyulik:

Ngomong, carane akeh sing kapéngin njaluk nyulik dening asing lan mbukak ndeleng donya? Inggih, yen sing kapéngin kanggo bab kuwi kelakon, saiki pesenan bakal kayektenan. Uga, ing video Vine kita bakal mbantu nggawe sing. Kondisi pisanan nalika nggawe Vine sing perlu kanggo njaluk Creative. Yen sampeyan imagining dumadakan saucer bakal teka lan nyulik sing kanggo donya asing, tangi, iku ora bakal kelakon. Nanging wis katon dadi sampeyan perlu kanggo nguripake kamar kanggo miring. Nguripake Furnitur lan amben saka Yours miring supaya padha dibandhingke marang tembok lan ora ing lemah. Saiki sampeyan kudu "Pretend kanggo Sleep" lan mung tumindak sing kang di sedot munggah nalika sampeyan mung nyawang adoh saka amben. Njupuk bab kabèh karo iPhone lan sampeyan Golden! Waca video ing ngisor iki kanggo duwe sawetara idea.

Bayangan:

Wis tau mirsani wong ngomong kanggo awake dhewe nalika lagi madhep mirrors? Carane kowe nanggepi nalika bayangan ing pangilon utawa karakter utama tumindak beda saka liyane? Wangsulan: Bab ingkang padha arep kelakon kanggo sampeyan. Nang bagian iki sampeyan bakal mangerteni carane kanggo njupuk bayangan saka Yours mengkono bab beda saka asli poto ing video. Kanggo sing, sing bakal perlu kanggo njupuk video loro dhewe. Loro mau ana 100% nyata. Kanggo video page, njaluk kamera (kamera video biasa) ing amba madhep pangilon. Apa tumindak kang pangilon bakal nurun. Pateni kamera banjur maneh njupuk tumindak beda.

Sawise shooting, nggunakake Adobe Sawise-Efek lunak kanggo njaluk loro klip bebarengan. Label ing minangka pangilon lan siji liyane minangka clip non-mirror. Tansah clip pangilon ing ndhuwur lan klip non pangilon ing ngisor. Nggawe topeng sak clip pangilon kanggo misahake saka kang utama. Banjur nguripake loro klip lan nyelarasake. Sampeyan bakal arep kanggo nguripake audio mati kanggo maksud apa siji klip kanggo nggawe muni nyata lan kurang tumoto. Sawisé iku, sampeyan bisa nerjemahake video loro lan nerbitaké mau ing Vine. Punika conto:

Top