Kabeh TOPICS

+

# 1. MPEG2

mpeg2

Instalasi saka komponèn puter maneh MPEG2 bakal ngidini pamuter video saiki kanggo puter maneh file video utawa isi disimpen ing format file MPEG. Data sing disimpen ing lepen transportasi lan MPEG2 kang, sing Nanging ora didhukung. Iku kompatibel kanggo muter bali loro audio lan video lepen uga lepen program multipleks, sing ora ngandhut wae PCM, DTS utawa audio AC3.


Sinau luwih lengkap babagan MPEG2 >>

# 2. SRS AudioFusion

srs audiofusion

SRS AudioFusion mbantu kanggo nambah kualitas audio lan rasa seneng. Sampeyan bisa Ngatur luwing seneng ngrungokake karo kontrol linuwih bebarengan karo kacemplungaken teknologi audio 3D. Menehi alam lan pengalaman ngrungokake pokok karo puter maneh video unggul. Iku uga sing kompatibel kanggo instalasi ing pemain pihak katelu liyane sing ndhukung DivX Plus codec Pack.


Sinau luwih lengkap babagan SRS AudioFusion >>

# 3. DFX Audio Enhancer

dfx audio enhancer

Ngedongkrak munggah kualitas audio karo DFX Audio Enhancer. Liyane saka ngurangi distorsi, bakal bisa kanggo amplify swara lan bass efek. Iku uga klebu ing versi free utawa nyoba DivX Player. Nyoba metu dhewe lan prabédan mesthi bakal ninggalake efek langgeng.


Sinau luwih lengkap babagan DFS Audio Enhancer >>

Players Video alternatif

Priksa metu pilihan sing kasedhiya sing bakal bisa kanggo ngganti utawa bisa luwih saka pamuter video ana liwat alternatif .

Top