Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Alternatif > Turbo.264 Alternatif kanggo Windows: A liyane Lanjut Kabeh-ing-siji Video Converter

Turbo.264 Alternatif kanggo Windows: A liyane Lanjut Kabeh-ing-siji Video Converter

Ing Turbo.264 bisa mbantu kanggo ngowahi video ing MAC ing cepet, proses efektif. Iku bakal ngowahi video kanggo iPhone iPad utawa lan bakal ngedongkrak kacepetan konversi ing piranti MAC Panjenengan. Nalika kabeh iki gedhe, ana isih perlu kanggo liyane. Yen sampeyan are looking for soko sing bisa pindhah luwih, alternatif kanggo Turbo.264 kanggo Windows lan MAC perlu supaya sampeyan bisa terus nggawe video ayu lan akèh liyane karo wong-wong mau yen lagi rampung.

Turbo.264 mbiyantu, nanging winates. Iku ora kurban akèh sing kudu ing rate, utamané nalika mbandhingaké sawijining rega kanggo ngowahi metu ana. Kanggo alternatif Turbo.264 kanggo Windows, sampeyan bisa nggunakake Wondershare Video Converter Ultimate ( versi Mac kasedhiya). Iku nawakake luwih akèh kanggo sampeyan apa karo video.

Download win versionDownload mac version


  • Apa Turbo.264 Alternatif kanggo Windows sapituruté
  • Carane Convert karo Alternatif kanggo Turbo.264 kanggo Windows

  • Apa Turbo.264 Alternatif kanggo Windows sapituruté

    1. Nelpon Konversi luwih

    Kacepetan iku salah siji saka alasan sing pilih Wondershare minangka alternatif Turbo.264 kanggo Windows paling kamungkinan, Ing kasunyatan, kacepetan iku salah siji saka highlights paling gedhe, kang menehi kesempatan kanggo nggawe video liyane ing wektu kurang. Wondershare Ngowahi video ing 30x kacepetan luwih cepet.

    higher speed

    2. liyane Mula Output Didhukung

    Kajaba sing digunakake namung karo iPad lan iPhone, sing arep dikonversi ke piranti liyane. Sing bisa karo Wondershare amarga akeh opsi sawijining format, kalebu 3D HD opsi. Uga aplikasi iki ngijini sampeyan langsung milih piranti, kaya iPhone, iPad, hardware game, format output. Sampeyan bakal bisa kanggo milih format favorit lan banjur miwiti nindakake langsung.

    output format

    3. Tutul munggah Video

    Yen sampeyan aran sing ana isih perlu karya rampung, sampeyan bisa nindakake supaya liwat editing. Ana sawetara pilihan sing kasedhiya, kaya trimming, ngatur, nambah efek, nambah watermark utawa diowahi ukurane. Sampeyan bakal bisa kanggo nggawe pribadhi video thanks sethitik iki lan nggawe wong cocok kanggo macem-macem iku.

    edit video

    4. Ngundhuh lan Burn Video

    Bagéan saka alternatif iki Turbo.264 kanggo Windows lan MAC bakal pemain figuran, kaya ngundhuh video saka situs lan kobong video ing komputer kanggo DVD. Sampeyan bisa nindakake salah siji karo ease supaya yen sampeyan duwe video favorit ngendi kowe, ora prakara alesan sing pengin wong.

    Carane Convert karo Alternatif kanggo Turbo.264 kanggo Windows

    Wondershare Ndadekake konversi prasaja. Ana ora perlu kanggo liwat complicate proses, sawise kabeh. Sampeyan mung kudu klik banjur seret file video kanggo Wondershare, milih format file sing arep, lan banjur klik Ngonversi. Gamblang iki arep nggawe iso digunakke dening sapa.

    convert video

    Kang alternatif kanggo Turbo.264 kanggo Windows , iki arep menehi kowe apa nyana lan liyane. Iku ora winates mung MAC utawa kanggo format video tartamtu, lan ora arep bakal rumit kanggo sampeyan. Kabèh bab iku prasaja lan èfèktif, kang cara iku kudu.

    Download win versionDownload mac version

    -Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

    Top