Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Native Instruments: Traktor Pro kanggo Mac

Instrumen Native: Traktor Pro kanggo Mac

Traktor Pro lunak DJ digital sing nawakake nyawiji lan macem-macem efek. Sampeyan bisa cocog dening dhewe. Traktor Pro ngijini sampeyan kanggo nyelarasake ing kinerja, kang tegese sampeyan bisa fokus ing dhewe luwih apik. Iku gampang banget kanggo nggunakake kanggo antarmuka intuisi bisa dadi pituduh kanggo sampeyan.

Penanganan intuisi

Traktor Pro nawakake gampang jawab kanggo kedhaftar. Malah yen sampeyan ora profesional, Traktor Pro uga gampang kanggo nggunakake.

Sink ing kinerja

Traktor Pro nduweni fungsi saka sinkronisasi. Iku mbisakake DJs kanggo nindakake luwih apik. Kanthi nggunakake "Sync Lock" fungsi, tempo lan cocog kinerja uga.

Kontrol apik kanggo kinerja

Traktor Pro menehi nomer akeh efek lan integrasi controller ndadekake efek sing sampurna dicocogaké. Iku tegese bisa cocog ing cara dhewe kanggo ngontrol kinerja.


Editor kang review:

Traktor Pro app kanggo Mac OS X. Nawakake sampeyan nyoba 30 dina. Yen sampeyan arep kanggo njaga nggunakake iku, sampeyan kudu mbayar $ 229 USD kanggo tuku lisensi. Sanadyan biaya luwih sethitik, iku pantes.

Fungsi Traktor Pro duwe gedhe. Iku intuisi dienggo. Sampeyan masang gampang. A antarmuka loro-kelompok menehi macem-macem sumber kanggo muter musik. Traktor Pro wis akeh fitur gedhe. Contone, Traktor Pro bisa nyelarasake tempo lan kinerja. Kanthi fitur iki, sampeyan bisa luwih anteng nalika mengkono proyek. Efek swara banget uga fitur gedhe. Sampeyan bisa nyampur karo macem-macem efek swara kanggo njaluk apa sing arep, ngaturaken menyang liya-liyane. Banjur wong bisa seneng kinerja. Kanthi release anyar, liyane fitur sing ditambahake. Sampeyan bisa njaluk luwih saka iku. Traktor Pro lunak apik kanggo sampeyan.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top