Kabeh TOPICS

+

TOP 10 CD Converters Best

RIP 1.Free MP3 Converter

Piranti lunak stands metu ing antarane paling apik ing nindakake CD kanggo macem-macem format output. Digawe dening Aplikasi Wit-witan Green, alat banget suta kanggo pangguna-malah sing karo kawruh komputer dhasar bakal nemokake iku loropaken kanggo sesambungan karo. Iku kagungan kemampuan kanggo nyuwek sawetara saka CD nglacak menyang siji single file. Iku free download saka http://www.freerip.com/ lan nyoba metu sanadyan sampeyan bakal saya ngilingake kanggo nganyarke kanggo versi lengkap ing 30 $.

cdconverter0

cdconverter1

2.EZ Audio CD Kombertidor

Rate iki pamer kacepetan sampling maneko rupo sing bisa njembarake kanggo keluwihan saka 320kbps gegandhengan dening codec audio lossless kang njamin kualitas ripping kualitas. Iku telu ing siji alat ing iku ora mung rate nanging CD Ripper audio lan piranti kangge pembakaran disk. Sampeyan bakal seneng gadhah siji iki ing kothak alat! Nyoba metu kanggo 30 dina liwat http://ez-cd-audio-converter.updatestar.com/ banjur mbayar 39 $ kanggo seneng malah liyane.

3.Daemon Tools Pro

Kadang sampeyan bisa uga pengin ngowahi CD lan malah DVDs gambar disk lan sing padha ora ngerti apa alat kanggo pindhah. Alat Daemon uga apa sing wis ilang kang mbantu sampeyan masangake disk virtual gampang. Sampeyan kudu part karo watara 40 $ yen sampeyan sing siphon keuntungan sing teka karo link Daemon Pro.The siji iki http://www.daemon-tools.cc/eng/products/dtproAdv

cdconverter2

cdconverter3

4.Nero Burning Studio

Iku salah siji alat banget Versatile ing dhaptar sing bakal nindakake luwih saka mung Ngonversi CD panjenengan. Ing bab apik iku ora kabeh tugas karo tliti! Sampeyan bakal duwe kanggo nyuwek isi CD karo alat nalika nindakake file macem-macem format. Iku bakal biaya kowe sak 38 $ kanggo njaluk lunak kuat iki saka www.nero.com

5. FLAC CD Kombertidor 1.0.1

FLAC CD Kombertidor 1.0.1 iki free kudu alat yen sampeyan sing nemu kualitas CD ripping kabeh. Nanging ngidini kanggo siji kanggo nyuwek file saka CD lan Salajengipun Ngonversi menyang macem-macem video lan format audio gumantung pilihan utawa nggunakake. Iku ngédab-édabi silih apik tenan kanggo lunak sing bisa didownload liwat http://converterfreeware.info. Mung ngundhuh lan nyoba metu!

cdconverter4

cdconverter5

6.CDex

Dhiskusi saka free nanging dhuwur ngowahi CD kualitas lan CDex munggah ana ing tip saka bentuk piramida. Kaya lunak sadurungé, iku bakal ngowahi isi CD kanggo macem-macem format mesthio karo efisien lan cepet asil. Punika inbuilt karo fitur kaya normal audio éling asil iki. Download for free from http://sourceforge.net/projects/cdexos/

7.dBpoweramp

Iki minangka perennial loro ing salah siji alat sing wis watara kanggo liwat dasawarsa. Status sawijining ora mung reliant ing kasunyatan sing wis andel nanging iku mudhun kanggo kasunyatan sing iku entheng lan banget akurat ing konversi. Iku banget ngamanake ing nglindhungi data ing CD saka kesalahan mangkono banget dipercaya. Alat iki uga free nyoba nanging watara 10 $ upgrade ing www.dbpoweramp.com.

cdconverter6

cdconverter7

8. CD Free Mp3 Kombertidor V 4.8

Iki liyane gampang nggunakake piranti lunak sing ngidini kedhaftar kanggo gampang rip isi CD lan Ngonversi menyang macem-macem format kaya mp3, wma lan akeh liyane. Kaendahan karo piranti lunak sing uga bisa milih output sing dikarepake saka setelan pilihan. Iku free minangka jeneng tabet lan bisa diundhuh saka link iki: http://www.tomsguide.com/us/download/Free-CD-to-MP3-Converter,0301-46797.html

9.fre: ac

Iki ora mung rate audio nanging CD rate ebat sing bakal Aid sapa irit Ngonversi file ing CD kanggo macem-macem format audio. Iku ngijini sampeyan kanggo malah ngowahi pustaka musik tanpa ilang munggah karo jeneng berkas lan struktur umum folder .Punika freeware sing bisa didownload liwat http://www.freac.org/

cdconverter8

cdconverter9

CD 10.Free Audio kanggo MP3 rate

Iki piranti lunak bebas saka DVDvideSoft sing bakal nindakake mung bab konversi CD kanggo sampeyan. Ing hasil sing disimpen ing macem-macem prasetel gumantung ing apa sing milih. Sawijining cukup apik tenan kanggo alat free sing bisa diundhuh saka http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-Audio-CD-to-MP3-Converter.htm#.U7v2V_mSxSM

Top