Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Marcel Bresink Software-Systeme: TinkerTool kanggo Mac

Marcel Bresink Software-Systeme: TinkerTool kanggo Mac

Ing awal banget, sistem komputer bakal ndhelikake sawetara fitur sing dibangun ing. Tinker Tool bisa menehi sampeyan akses menyang setelan pilihan tambahan lan nindakake apa-apa ala ing sistem. Karo desain ora perlu administratif hak istimewa, alat iki sijine komputer ing total free-of-resiko lingkungan.

Activator pilihan tambahan

TinkerTool minangka aplikasi sing ngijini sampeyan kanggo duwe akses kanggo sawetara setelan pilihan tambahan ing Mas OS X lan ngaktifake fitur didhelikake lan langka ing sistem operasi. Tanpa gawe kuatir owah-owahan luwing seneng bisa mengaruhi liyane kedhaftar, sampeyan malah ora perlu administratif hak istimewa kanggo ngaktifake sarana. Salah siji ing nggunakake urip biasa utawa tujuan profesional, Tinker Tool bisa operate sampurna.

Activator Resettable

Kabeh setelan pilihan diganti dening TinkerTool kabeh bisa ngreset bali menyang awal Apple, utawa kanggo negara ènèng sakdurungé. Operasi TinkerTool iku gratis wae pangolahan latar mburi mbebayani, kang nggawe manawa sistem komputer kanthi aman. Awit iku bisa nggawe sampeyan akses menyang setelan pilihan dibangun ing, TinkerTool kasedhiya kanggo macem-macem versi sistem operasi.


Editor kang review:

TinkerTool iki shareware cilik sing ngijini sampeyan kanggo tinker karo setelan pilihan ing sistem, ngijini sampeyan akses menyang opsi didhelikake. Kaya nambah panah gulung ends saka bar gulung, sing pilihan sampeyan bisa nemokake ana alesan tartamtu, nanging siro menyang pangguna minangka setelan gawan. Tanpa bantuan, sampeyan tau bisa nemokake iku. Lan tumrape TinkerTool metu.

Gawe saka TinkerTool sing diatur kurang saka 10 heading utama: Finder, Dock, Umum, Aplikasi, Snow Leopard, Fonts, Font ngalusake, Login Item, Safari, lan QuickTime. Finder wis dirancang kanggo opsi minangka nyiutaken ngentot utawa uncovering hidden file. Umum klebu akèh opsi migunani, kalebu kontrol liwat format file gambar lan panah gulung. Salju Leopard kalebu opsi kanggo Mail, Pramughan, lan Spaces.

Nalika mbandingaken karo tinkers liyane, TinkerTool ora duwe watesan ing sawetara nyediakake supaya akeh opsi. Nanging opsi winates uga bisa reassuring, amarga iku ora mbukak pangolahan latar mburi, nambah file, utawa takon kanggo maksud apa priviliges. Karo fitur reset sawijining, TinkerTool bisa mbantu ngreset setelan gawan mung trash alat. Uga, versi TinkerTool munggah-kanggo-tanggal karo owah-owahan paling anyar ing Mac OS lan aplikasi sing cocog. TinkerTool pilihan free lan ngalangi sapa karo perlu ranging luwing seneng.

 

tinker

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top