Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Aspyr Media: The Sims 2 Universitas Update kanggo Mac

Aspyr Media: The Sims 2 Universitas Update kanggo Mac

Saiki Sims wong diwasa enom sing ninggalake tuwane kanggo mimpin gesang College wigati. Nalika padha dadi Big Sim ing Kampus, sampeyan bisa sijine wong ing gesang College. Bakal padha ngupadosi ingatase hak bebas anyar-ketemu sing lagi ninggalake kanca-kanca, njupuk bagéyan ing sororities uga fraternities lan narik Prank sange. Sims bakal mangerteni kabeh kampus panas-panggonan kanggo padha tansah pindhah menyang gyms, lounge, omahé warung lan sawetara wong. Sampeyan bisa ngewangi wong ing accomplishing Tujuan umur anyar kanggo gain ganjaran uga njupuk kabeh keuntungan saka universitas taun.

Urutane critane game

Ana sistem instrument prasaja ing University, kalebu Guitar anyar, Drum Kit, uga minangka obyek Bass. Saperangan Sims bisa kanggo muter bebarengan. Dening muter ing persil masyarakat (kanggo Kayata, klub music utawa warung kopi) utawa ing omah-omahé, Sims bisa entuk dhuwit. Karo instrumen niki, ing Sims bisa mainaké telu jinis gaya musik lan bebarengan karo Sim wiwit muter salah siji gaya, wong sing miwiti muter instruments bisa nggabungake menyang gaya padha. Tumindak anyar "Kayaking For Tips" utawa "Kayaking" bakal ngijini Sim liyane Rap bebarengan kanggo instrumen kang diputer utawa cappella kanggo seneng uga ngganggu utawa nyenengake Sims liyane cedhak sanadyan Sims ora bisa duwe vocalists nyata.

Pendidikan College

Sistem College kauntungan paling gedhe saka The Sims 2: Universitas. Sistem pirso jurusan, kelas, uga minangka ganjaran. Siswa bisa milih sewelas macem-macem jinis jurusan. Jurusan iki kudu kamajuan skills tartamtu kanggo njaluk gelar potensial dhuwur. Jurusan kasedhiya ngemot Philosophy, Matematika, Fisika, Psikologi, ilmu politik, Biology, Art, Drama, Sejarah, Ekonomi uga Sastra.

Finance mahasiswa

Saben mahasiswa wiwit karo budget loro saka kulawarga padha uga saka. Murid-murid sing diijini kanggo nglampahi dhuwit sing iku larang ing sandhangan ekstra sing, spasi, uga elektronik Gadgets utawa malah ing pesenan pribadi house kang bisa nguripake menyang Yunani House utawa bisa ngarep pribadi ing Universitas urip.

Nir

Universitas digawa ing Zombi, kang jenis anyar Sim. Nir niru saka nggunakake kode ngapusi utawa liwat nggunakake nguripaké-O-Nomitron. pamuter rnThe takon Reaper surem kanggo nggawa bali Sim mati kanthi nggunakake nguripaké-O-Nomitron. Nyadari ing jumlah dhuwit kang pamuter nyedhiyakake kanggo Reaper surem, SIM bisa digawa bali kanggo urip ing cara sampurna, karo nilai kurang pribadine utawa skill Zombi, utawa ora ing kabeh. Zombies'skin werna abu-abu, nalika padha shamble nalika lagi mlaku-mlaku, lan padha sengit wae sing digawa bali menyang urip maneh. Nir uga ilang sawetara nilai pribadine uga skill padha digunakake kanggo duwe nalika padha isih manungsa.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top