Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Aspyr Media: The Sims 2 kanggo Mac

Aspyr Media: The Sims 2 kanggo Mac

Génétika mentas ngenalaken, pemain bisa ngontrol Sims saindhenging umur lan pass DNA kanggo generasi sabanjuré. Develops karo gene maringaken loro ing sipat fisik lan karakter. Sampeyan bisa nggawe lan muter sitkom virtual kanthi milih salah siji disedhot saka limang: Fortune, Popularity, Romance lan kawruh. Kabeh usulan iki ing urip bisa nimbulaké Sims kanggo gawé kepengin lan ngedeni, kang padha kasunyatan.

Gen maringaken ing generasi

SIM 2 wis mentas ngenalaken karo génétika. Player Ora mung bisa ngontrol Sims sing liwat umur, nanging supaya generasi sing sabanjuré oleh warisan gene, kang bisa nggawe karakter padha karo sipat fisik lan pribadine padha. Menehi pamuter kesempatan liyane kanggo arupi mundhut saka Sims sing.

Screenplay rinci nggawe film-

Nambahake kemungkinan Creative telas anyar, sampeyan bisa nggawe film utawa sinetron dhewe karo sing anyar fitur nggawe film-. Karo, pemain bisa invent matak, ngontrol kamera, nemtokaké tahapan lan nyekel Screenplay dhewe ing tumindak. Sampeyan bisa ndeleng rincian saben dening zoom ing cedhak karo kamera anyar.

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top