Kabeh TOPICS

+
Home> Resource > Mac > Micromat TechTool Pro kanggo Mac

Micromat TechTool Pro kanggo Mac

TechTool Pro? Iku aplikasi sarana lengkap kang kalebu opsi kanggo testing lan ndandani, Recovery data, lan pangopènan (kalebu disk defragmentation). Sampeyan mung kudu klik mouse kanggo tumindak Suite kabeh-babak tes ing drive ditempelake lan hardware komputer. Sampeyan ora perlu kanggo tuku piranti lunak ekstra kanggo njaga komputer mlaku ing sawijining paling apik. Bener, iku supaya apik Apple wis salinan sawijining sibling, TechTool Deluxe, ing sawijining Plan AppleCare Proteksi.?

Diagnostics lan Repair?

Karo siji klik mouse, TechTool Pro? Bisa nggunakake fitur Priksa Komputer tumindak mriksa mrekso komprehensif hard drive Mac format lan komputer. Iki ngandhut test SMART harddisk komputer dipasang dipriksa kanggo Gagal kemungkinan drive, mriksa saka petunjuk disk, test saka RAM kasedhiya komputer, lan sawetara liyane. Saran ana carane proses kanggo ndandani masalah yen masalah sing ditemokake. Mriksa Komputer bisa ginakaken minangka bagéan saka aplikasi nyegah pangopènan.?

Data Recovery?

Ana sawetara cara Recovery data ing TechTool Pro. Yen sampeyan arep kanggo waras data saka drive rusak kang ora Gunung ing desktop, sampeyan bisa nggunakake Tech Tool Pro. Iku uga bisa nyimpen data menyang lokasi liyane. Kanthi nggunakake Sejarah Trash, TechTool Pro bisa nglacak lokasi file dibusak lan nambah kamungkinan saka Recovery sing miturut kondisi saka pambusakan occasional.?

Optimization?

TechTool Pro bisa tumindak volume lan Optimization berkas. Optimization Volume strengthens bebas saka hard drive. Optimization Gambar kekuwatan saben file individu menyang wilayah gandhengan saka hard drive. Optimalisasi simplifies tata letak panyimpenan berkas lan nambah kinerja kabèh drive Panjenengan.

TechTool

-Produk pitakonan? Nganggo langsung menyang Team Support kita >>

Top