Kabeh TOPICS

+

Carane Video Stream saka PC kanggo PlayStation3

Yen nyetel wiwitan kanthi bener ing jaringan asal, nyenengake video game kaya PlayStation 3 bisa pancen migunani lan tenan Handy kanggo njupuk video saka PC kanggo HDTV, tanpa gadhah kanggo mindhah PC abot kanggo nglakoni. Senajan pesawat dhisikan munggah bisa tugas satunggaling perkawis ingkang ngajrihi, sapisan kabeh siap, iku bakal gampang kanggo stream isi tengen. Artikel iki bakal nuntun sampeyan liwat kabèh proses streaming video saka PC kanggo PlayStation3. Kita uga nyedhiyani guide lengkap kanggo mbantu seneng video ing TV, dipriksa iki metu >>

Part 1: Stream PlayStation 3 Didhukung Video Mula

Iku cukup gampang kanggo stream format video didhukung dening PlayStation 3. Sampeyan ora malah kudu ngundhuh sembarang perangkat lunak tambahan kanggo njaluk iki rampung, Windows Media Player bisa nggawe komputer dadi server media enggo bareng. Punika carane:

Langkah 1: Priksa Setelan PS3

Sadurunge arep liwat langkah ing ngisor iki, sampeyan kudu bisa ngaktifake Media Server Sambungan ing PS3. Kanggo nindakake iki:

1. Go kanggo layar Ngarep> Setelan> Jaringan Setelan.

2. Pilih Media Server Sambungan lan nggawe ngirim iku disetel kanggo Aktif.

Langkah 2: Nggawe Windows Media Player

Banjur nyetel komputer kanggo enggo bareng file. Iki bakal nggawe PS3 nyambung karo komputer. Kanggo njaluk iku mlaku, tindakake langkah ing ngisor iki:

1. Ing Windows 8: Layar Mulai Bukak lan jinis "jaringan lan Sharing". Klik ing "Setelan" ing sisih tengen lan banjur klik "jaringan lan Sharing Center".

Ing Windows 7: Klik tombol lan banjur pindhah menyang "Control Panel"> "jaringan lan Sharing Center".

2. Klik "ngganti Lanjut Sharing Setelan". Page priksa "Network Discovery" wis diuripake. Banjur pesthekake "Gambar lan printer" fungsi enggo bareng ing.

3. Banjur gulung mudhun lan nguripake ing Media Streaming Sever banjur klik "Pilih Media Streaming Pilihan". Banjur klik "Uripake Media Streaming" lan sing rampung.

Langkah 3: Mulai Streaming

Nalika kabeh siap, nguripake ing PS3, lan pindhah menyang bagean Video. PC kudu dipacak ing kéné minangka sumber media. Mung milih lan kabeh media kasedhiya bakal kasedhiya kanggo nggunakake.

Saiki sampeyan bisa seneng media ing PS3. Nanging, Windows Media Player bisa inconsistent lan sampeyan ora bakal bisa kanggo muter PS3 format unsupported. Duwe pengalaman sing luwih apik, sampeyan bisa Pick cara ing part 2, kang ngijini sampeyan kanggo kebak seneng video tengen adoh!

Part 2: Stream Sembarang Format Video saka PC kanggo PlayStation3

Minangka PS3 mung ndhukung MP4, AVI, AVCHD lan file video WMV, sampeyan bisa uga wonder carane kanggo muter PS3 format video unsupported kaya MKV, KABIYESI, FLV lan liyane. Kene Wondershare Video Converter Ultimate Highly dianjurake. Iku sing paling rate video PS3 ing pasar. Lan versi paling anyar uga klebu plugin kuat disebut "Media Server", sing mbantu sampeyan stream video wae kanggo PS3 effortlessly. Kene ayo kang ndeleng cara kerjane.

Download Win VersionDownload Mac Version

Langkah 1: Bukak Media Server

Sadurunge njupuk wiwitan, sampeyan kudu ing kawitan priksa manawa PC lan PS3 sing dumunung ing jaringan sing padha. Banjur pindho klik "Media Server" lambang trabasan ing desktop. Program bakal kanthi otomatis ndeteksi piranti cast kasedhiya ing jaringan. Banjur sampeyan bisa milih PS3 saka ngisor jendhela utami.

stream video from pc to playstation3

Langkah 2: Ngimpor file video

Sawisé iku, sampeyan bisa langsung seret lan selehake file sing arep stream kanggo program. Genti-genti, sampeyan bisa nelusur lan nemokake kabeh file media sing disimpen ing PC kanthi ngeklik "Komputer" lambang.

stream video from pc to playstation3

Langkah 3: Mulai streaming

Mouse liwat file media lan sampeyan bakal weruh "Play ing TV" lambang. Klik lambang iki lan jendhela nyambungake bakal pituduh munggah. Banjur sampeyan bakal bisa kanggo stream video kanggo PS3 tanpa musuhan.

stream video from pc to playstation3

Saiki mung supaya sampeyan PC diuripake, lan santai ing ngarep TV karo brondong lan ombenan!

Top